1066 commentaren van in totaal 1067 beoordelingen
Service
Brand van Roekel (Scherpenzeel)
17/05/2019
10

Heel goede dealer waar je op aan kunt.

Service
fam.Wagenaar (Bennekom)
17/05/2019
10

wij zijn zeer tevreden over van Gent

Service
Jan Peters (ARNHEM)
17/05/2019
10

Kwalieit en service. Vriendelijke bejegening

Service
Marie-Anne Wouterse-Lambermont (Zeist)
17/05/2019
9

Top garage.Vriendelijk personeel die met je meedenkt.Ga graag uit Zeist naar Ede voor een TOP garage.

Service
Theo Hartgers (Ede)
17/05/2019
9

Net bedrijf, goede service en correcte behandeling.

Service
Jasper Vierbergen (Bennekom)
08/05/2019
10

Geweldige ontvangst. Persoonlijke interesse. Zeer goede kennis van zaken. Alles is mogelijk. Er is altijd tijd voor je. Geen push tot aankoop. Uitstekende verzorging van het proces. Fantastische service. Zeer aanbevelingswaardig.

Service
Steefjan Hendriksen (Veenendaal)
08/05/2019
10

uitstekende service

Service
Wilma van den Berg (Bennekom)
08/05/2019
9

Prettig bedrijf. Meedenkend met het samenstellen van de auto.

Service
Mevr. J. Hoeben-Brassien
03/05/2019
9

We hebben in november 2018 een gebruikte auto gekocht bij Van Gent in Ede. In de periode dat we onze keuze uit het ruime aanbod maakten, werden we op uitzonderlijk prettige en geduldige manier door de verkopers geholpen. De aflevering van de gebruikte auto was een feest! Onze volgende ervaring met Van Gent was bij de bandenwissel in april 2019. Dit verliep keurig op de afgesproken tijd, waarbij we tijdens het halfuurtje wachten hebben genoten van voortreffelijke koffie en een comfortabele stoel aan een ruime tafel met voldoende lectuur. We zien nu uit naar onze ervaringen bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt in juni a.s.

Service
Michel (Lunteren)
03/05/2019
8

Prima geholpen zoals altijd.

Service
Edwin Dantz (Arnhem)
30/04/2019
8

t.a.v Toyota louwman te arnhem….is de service van v.Gendt vele malen beter en vriendelijker..!!

Service
Ruud Santing (Ede)
30/04/2019
10

Toyota Ede geeft goede informatie, dringt niet aan bij aankoopbeslissingen, verleent goede service en weet steeds weer positief te verrassen bij aflevering (zowel bij aankoop als na servicebeurten). De kosten zijn vantevoren bekend en worden zonder overleg niet overschreden. Dienstverlening (pechhulp e.d.) worden keurig afgestemd op onderhoudsbeurten. Prima en betrouwbaar bedrijf.

Service
Agnes Kneefel-Frederiks (Duiven)
24/04/2019
10

medewerkers zeer correct en verstand van zaken, en zeer belangrijk geen gladde jongens

Service
D Schaap (Bennekom)
24/04/2019
10

Bij van Gent Ede denken ze met me mee, geven ze goede voorlichting over de producten en werkzaamheden en doen ze veel om rekening te houden met mijn wensen. En het belangrijkste: de auto die ik daar kocht en daar laat onderhouden, doet het perfect!

Service
de heer Spoek (Wageningen)
24/04/2019
10

Oprecht verbaasd hoe klantvriendelijk en service-gericht een autobedrijf kan zijn. Verder prima deal kunnen afsluiten.

Service
dhr. g.bodewits (winterswijk)
24/04/2019
8

gewoon goed

Service
Dhr Hulshof
24/04/2019
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr.B.Verkerk (Woudenberg)
24/04/2019
9

Betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na en de kosten zijn zo als ik ze verwacht had.Waarom geen 10 dat is van persoonlijke aard vanwege de koop van de toyota Auris.

Service
Gert-Jan Bastmeijer (Ede)
24/04/2019
9

Op de 2 kleine verbeterpuntjes na zijn we weer erg tevreden, afspraak is altijd afspraak, alles klopt verder en we zijn weer netjes en met een tevreden gevoel weggegaan. De verbeterpuntjes hebben we er alleen bijgezet omdat we Van Gent weer als beste Toyota dealer willen zien. Altijd uitkijken dat we nu niet arrogant gaan worden en tevreden achterover gaan leunen.

Service
M.L.Reinhardt (Renkum)
24/04/2019
10

Zo als ik al zei, Goede service en ze zijn vriendelijk en behulpzaam, Er staat altijd een leenauto klaar en de reparaties worden altijd goed uitgevoerd, Ben zo wie zo erg te Vreden met mijn oude Toyota Corolla nooit problemen.

Service
O.E. S - B (Arnhem)
24/04/2019
10

Onderhoudsbeurt vlekkeloos en conform de prijsopgave uitgevoerd. Zeer correcte afhandeling bij de receptie.

Service
S.J.J. Lips (Bennekom)
24/04/2019
9

prima bedrijf, klant- en servicegericht

Service
Wilco van den Berg (Bennekom)
24/04/2019
9

Wij hebben een nieuwe Aygo en een Corolla uit 2003. Je wordt voor allebei de auto's op dezelfde manier (netjes) behandelt.

Service
Mevr. C. van der Meij Woudenberg (ede)
18/04/2019
9

Vanaf de aanschaf van mijn Yaris ontzettend fijn geholpen en geweldige baliemedewerkers.

Service
De Veer (Ede)
10/04/2019
9

Goede dealer.

Service
Dhr R v/d Woestijne (Almere)
10/04/2019
8

Gewoon goed service !!!

Service
G.M.Groot Hulze (Ede)
10/04/2019
10

Goede dealer.

Service
Harry van Veen (Ede)
10/04/2019
9

Uitstekende auto's, uitstekende service, vriendelijk en attent.

Service
Piet Gulikers (Ede)
10/04/2019
10

Een garage waar alles klopt.

Service
Tine Neuman (Ede)
10/04/2019
10

Wel zeer deskundige monteurs. Men houdt zich aan de afspraken, denkt mee, luistert goed en vindt het niet erg om de technische zaken nog een keer uit te leggen. Bovendien vriendelijke receptionistes. Alleen maar lof voor de medewerkers.

Service
ad van meurs (garderen)
09/04/2019
10

Top bedrijf klantvriendelijk meegaand en super beleefd.

Service
Dhr. G. van der Poel (Elst Utr.)
09/04/2019
8

Zeer vriendelijk personeel, goede service en er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan moet worden of wat ze hebben gedaan bij onderhoud.

Service
Dhr.J Van Zwetselaar (Harskamp)
09/04/2019
10

Het bedrijf heeft een goede uitstraling en het personeel is vriendelijk. Ik kom hier graag.

Service
Geert Kappers (Ede)
09/04/2019
9

Klantvriendelijk , zeer vakbekwaam, service zeer hoog. Prachtige garage.

Service
H. van Dorrestein (Ede)
09/04/2019
10

Altijd keurig geholpen. Personeel vakbekwaam en vriendelijk. Komen afspraken na.

Service
M. Bakker (Ede)
09/04/2019
9

Betrouwbaar, uitstekende service en niet duur. Heel klantvriendelijk.

Service
Maaike Willemsen (Ede )
09/04/2019
9

Vriendelijk personeel.
Behulpzaam en meedenkend.

Service
mevr. van der Velden
09/04/2019
9

Schoon en betrouwbaar overkomend bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel. Ik kon wachten toen mijn auto een kleine beurt kreeg. Altijd iets te drinken en deze keer zelfs fruit op tafel.

Service
van den Berg (Bennekom)
09/04/2019
9

Goede service, klant staat centraal!

Service
Van Eldik
09/04/2019
9

Je wordt hier nog echt behandeld als een klant. Vriendelijk, keurige uitstraling, scherpe en eerlijke prijzen. Kortom, helemaal top!

Service
Dhr. Brandt (Doorwerth )
13/03/2019
10

Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden, ik vind alleen dat niet elke grote en kleine beurt de zelfde prijs is, ik heb vele andere merken gehad en daar waren twee prijzen. Buiten als er iets extra's moest gebeuren uiteraard. Dat zou prettiger zijn wat mij betreft.

Service
Mevrouw Maryam Majdi
13/03/2019
10

Omdat medewerkers vriendelijk zijn, goede en betrouwbare onderhoud, op tijd wordt geholpen.

Service
Vermaas D. (Ede)
13/03/2019
9

Klantvriendelijk, service.
Prettige showroom, verzorgd en schoon.
Veel keuze.

Service
K. HELLE (EDE)
27/02/2019
9

EEN GOEDE BETROUWBARE GARAGE

Service
W. Schut
22/02/2019
10

Ze zijn er altijd vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ze hebben ook altijd wel een moment tijd voor je, en je wordt er goed behandeld. Een hele fijne garage, met SUPER personeel.

Service
Dhr. MGJH. Elbertsen (Ede)
20/02/2019
9

Dichtbij in onze woonplaats, geen klachten, vriendelijk en kundig personeel.

Service
Frits Groot Enzerink (Ede)
20/02/2019
9

Fijn bedrijf, aardige medewerkers, zeer betrouwbaar.

Verkoop
H.Rijke (Ede)
20/02/2019
10

Zijn voor de aanschaf van Toyota bij verschillende auto dealers geweest van verschillende merken in Ede,maar bij het betreden van de showroom bij van Gent wilden wij hier onze nieuwe auto kopen want de algemene eerste indruk was zeer goed ..Wij blijven dan ook met plezier Toyota rijden.

Service
R.W. Keestra (Twello)
20/02/2019
9

Ik heb alleen maar prettige ervaring met deze garage (en met mijn Toyota Yaris Hybride). Mijn enige minpumt is de afstand van mijn huis naar deze garage (plm. 55 km.) maar dat heb ik er graag voor over!

Service
Yolande de Best (Barneveld)
20/02/2019
9

Ik ben uiterst tevreden over de service van Gebr. van Gent in Ede. Werkelijk altijd en iedereen is aardig, vriendelijk en behulpzaam. Bv bij kleine problemen wordt meegedacht. Uiteraard gaat het me vooral om mijn auto: ook daar ben ik blij mee. Als het over de service gaat, heb ik niets te wensen over.

Service
A.D. van Harselaar (Bennekom)
13/02/2019
10

Het is een geweldig goed bedrijf waar niemand teleurgesteld zal worden.

Service
Trudy Bunt (Otterlo)
13/02/2019
10

Er valt totaal niks aan te merken complimenten

Service
Michel Peters (Bennekom )
03/02/2019
8

Vriendelijk bedrijf wordt goed verteld wat er stast te gebeuren en een duidelijke evaluatie van het geheel.

Service
P. Hooijschuur (Wadenoijen)
01/02/2019
10

Services gingen verder dan verwacht.Stipte nakoming van gemaakte afspraken.

Service
Raymond de Rijk (Vinkeveen)
01/02/2019
10

Gebr. van Gent is een bedrijf dat kwaliteit uitademt, de sfeer van een familiebedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk, correct, zakelijk en duidelijk. Geen verrassingen achteraf. Een prima plek om te wachten en toch je werk te kunnen doen.En daar krijg je een kop koffie en een glimlach bij cadeau. Daarnaast de beste plek voor je 4 x 4.

Service
Simon van Duin (Nijmegen)
01/02/2019
9

Zeer nette klantvriendelijke benadering. Mooie wachtruimte. Duidelijke uitleg over de te verwachten werkzaamheden.

Service
van Unen (Ede)
01/02/2019
10

Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Service
Dhr. Warmerdam (Otterlo)
25/01/2019
9

Klantvriendelijk en goede service. Verstand van zaken.

Service
Geurt Hendriksen (Ede)
25/01/2019
9

Alles klopt

Service
Kees van der Sluis
25/01/2019
10

Zeer klantgericht. Proberen over het algemeen problemen direct op te lossen.

Service
Ellen van Wolfswinkel (Bennekom)
23/01/2019
9

Klantvriendelijk, prettige bejegening, duidelijkheid over kosten en tijdsduur van werkzaamheden, overleg voor onvoorziene werkzaamheden

Verkoop
Guus Assmann (Ede)
23/01/2019
8

Had graag eerder info gehad over de levering. Verder alles ok.

Verkoop
M. Rutten (Leersum)
23/01/2019
10

Een dealer die nog oog heeft voor de klant. Veel service en fijne medewerkers. Ik ben heel erg tevreden

Verkoop
Ine van Bale (Wageningen )
16/01/2019
9

Omdat we daar altijd heel vriendelijk en vakbekwaam behandeld worden. Op elk onderdeel. Ook vooral omdat ik een vrouw ben , maakt voor hun geen verschil. Heb het wel eens anders meegemaakt.

Service
Michel (Ede)
16/01/2019
10

Al 15 jaar betrouwbaar

Service
Antoinette Derksen (Heveadorp)
09/01/2019
10

Prima service, goed personeel, prijs/kwaliteit klopt

Verkoop
E Melgers (Ede)
09/01/2019
9

goede garage,goed geholpen

Service
Van putten (Ede)
09/01/2019
10

Goed bedrijf en eerlijk al 35 klant

Service
Werner de Groot (Maartensdijk)
09/01/2019
8

Omdat ik over het algemeen tevreden ben over van Gent in Ede en er goed geholpen wordt. Ik heb het gevoel dat men betrokken is en men begrijpt mij als klant.

Service
Mevr.C.van Beek (Ede)
06/01/2019
8

voor een eerlijke afhandeling van de reparatie ga naar van Gent in Ede.

Service
Arnold Merts
04/01/2019
10

Prima garage. Aardige mensen, goede voorlichting en goede service. Bovendien voeren zij een prima automerk.

Service
Ben van Straten (Ede)
04/01/2019
10

Het contact verloopt altijd prima. Gewoon een fijn bedrijf.

Service
H.A. Peters (Ede)
04/01/2019
10

Vriendelijk personeel. Verstand van zaken. Duidelijke informatie. Ze doen ook wat ze beloven en mochten de zaken iets anders gaan dan afgesproken wordt je altijd geïnformeerd alvorens tot uitvoering over te gaan.

Service
Willem Ruisch
04/01/2019
9

Zeer goede service met vriendelijke werknemers. Rij nu ruim 48 jaar Toyota waarvan bijna 30 jaar als klant bij van Gendt en altijd op een prettige manier zaken gedaan en geinformeerd over aanschaf van een andere Toyota en over de onderhouds-beurten. Een bedrijf waar men weet waar men over praat. Men kent de klanten bij naam en luisteren goed naar de klant of er bijzonderheden zijn waarop gelet moet worden bij het onderhoud.De snelle service bij kleine storingen zoals lampen vervangen e.d. is erg goed onder het genot van een kop koffie is alles zo geregeld.

Service
Ris (Lunteren)
21/12/2018
9

Prima service.

Service
Hazel Hageman (Ede)
19/12/2018
9

Vriendelijk, snel correct.

Service
Mevr. Houthuijzen (Ede)
19/12/2018
9

Ik word snel geholpen met vraag, of wassen van de auto geeft nooit een probleem gaat allemaal probleemloos

Service
Anja (Ede.Gld)
14/12/2018
10

Is Een goed Bedrijf en Werkt op Tijd En Op Afspraak en alles wordt netjes geregeld

Service
Jan Haalboom (Rhenen)
14/12/2018
10

Net ontvangst en er wordt ook nog gevraagd of er nog iets anders is gebeurt in de tussen tijd tussen het maken van de afspraak en de ontvangst. Daarna wordt je een bakkie koffie aan geboden in het nette wacht gedeelte waar men lekker kan zitten met een krantje of tijdschrift. Na verloop van tijd komt er iemand die mij ook in ontvangst heeft genomen om even door te nemen wat men heeft gedaan en dat er nog een vervolg komt voor een van de dingen die men trachtte op te lossen gelijk een afspraak gemaakt de rekening die overeen kwam met de prijs opgave betaald. En dan met een tevreden gevoel en vertrouwen weer naar huis.

Service
M.Doornekamp (Nijkerk)
14/12/2018
9

Wij zijn zeer tevreden. Fijn personeel prima service. Het is gewoon een goed bedrijf

Service
Mevrouw Betsy van den Berg (Wageningen)
14/12/2018
9

Het is in alle opzichten een super gsragw

Service
Nicolas Kool
14/12/2018
10

Zij zijn zorgvuldig in de afhandeling en betrouwbaar

Service
W. Van Ekeris (Ede)
14/12/2018
10

Goed en fijn bedrijf correcte medewerkers.

Verkoop
Sietse de Jager (Ede)
13/12/2018
10

Fijne medewerkers, staan open voor vragen en denken ook met je mee. Tijdens drukke dagen toch ruimte gemaakt om winterbanden te laten monteren, mijn dank daarvoor. Alles netjes uitgelegd hoe we met de auto om moeten gaan, vooral het canvas dak.

Service
D.Kasius (Doorwerth)
07/12/2018
8

-

Service
P ophorst (Wageningen)
07/12/2018
8

Goede service.

Service
A.Th. karelse (Wageningen)
05/12/2018
8

Eenbetrouwbare en goede garage

Service
Dhr. G.G. van Vliet
05/12/2018
8

Doen wat is afgesproken, vakkundig, vriendelijk.

Service
Dick Bloemendal (Ede)
05/12/2018
9

Men kent z'n klanten en men wordt uitermate prettig bejegend

Service
Hans Oostveen (Ede)
05/12/2018
10

Ik ben zeer tevreden over Gebr. van Gent, zowel in Ede als Veenendaal. Zij hebben vriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Ik rij niet voor niets nog steeds Toyota. Natuurlijk ook omdat het een buitengewone goede auto (RAV4) is.

Service
Mevr van der Waals
05/12/2018
9

Correct, vriendelijk en zakelijk

Service
Netty Dijk (Ede)
05/12/2018
10

Goede garage en uitstekend personeel.

Service
Wijnand Bravenboer (Ede)
05/12/2018
10

fijne Mensen, Betrouwbaarheid.

Service
André Tikkel (Ede)
30/11/2018
10

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die goede kwaliteit leveren.

Service
Dick (Ede)
30/11/2018
9

Zeer tevreden.

Service
Pier Postma (Bennekom)
30/11/2018
9

Gemakkelijke planning via website, vragen worden keurig behandeld, ook al hebben ze mijn storing niet kunnen oplossen. Hier wordt nog gezocht in de databank van Toyota. Vriendelijke medewerkers, schoon, netjes en correct. Precies volgens afspraak gehandeld. Fijn, als er dan tocht geld moet worden uitgegeven voor onderhoud dan maar bij van Gent.

Service
André Makkenze (Ede)
23/11/2018
10

Een fantastisch bedrijf, waar afspraak, afspraak, is en je nooit voor verrassingen komt te staan. Vooral de vriendelijkheid, correctheid en duidelijkheid spreken mij erg aan.

Service
Dhr van Rooijen (Lunteren)
23/11/2018
8

Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent onderhoud, je wordt keurig te woord gestaan. Netjes en vriendelijk in een keurige receptie, iets meer privacy zou prettig zijn.

Service
Elles Westerink (Dorsten)
23/11/2018
9

Vaardig en vriendelijk personeel, uitstekende en correcte service, redelijke prijzen.

Service
Heidi Zirkzee
23/11/2018
10

Ik vind toyota Ede een prettig bedrijf. Je wordt vriendelijk geholpen en overleg over eerder gemaakte afspraken is altijd mogelijk.

Service
Marijtje Visser (Wageningen)
23/11/2018
9

Goede auto, vriendelijk personeel en goede service.

Service
Mevr Engels (Beuningen)
23/11/2018
9

Altijd goede en professionele service. Op tijd overleg. Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk. Zeer betrouwbaar.

Service
Mia de Munnik (Ede)
23/11/2018
10

Omdat elk contact naar tevredenheid verloopt.

Service
Peter Kurstjens (Renkum)
23/11/2018
10

Het is er altijd prettig zaken doen. Vriendelijk, voorkomend, behulpzaam en deskundig.

Service
Peter Nijman (Bennekom)
23/11/2018
9

Receptionist wist dat de hybride wagen toch een extra startaccu had (volgens hem onder de achterbank maar bleek in de kofferbak voor de achterlichten, maar goed toch knap...)

Service
Schouten (Barneveld )
23/11/2018
9

Alles perfect.

Service
Willem Veldhuizen (Utrecht )
15/11/2018
9

Geweldige Dealer

Service
cor de bas (ede)
14/11/2018
2

Gemaakte afspraken niet nagekomen.

Service
Mevr. Meijer-v.d. Horst (Oosterbeek)
14/11/2018
10

De service is prima en er wordt goed onderhoud gepleegd.

Service
P.Timmerman (Maartensdijk )
14/11/2018
10

Reparatie snel uitgevoerd, en snel een chauffeur geregeld om een huurauto terug te brengen. En dit zonder kosten te berekenen.

Service
Alies (Nieuwegein )
09/11/2018
10

Goede service, eerlijk, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden!

Service
G.Bodewits (winterswijk)
09/11/2018
9

Alles oke.

Service
Mevr. Alet Maasland (Ede)
09/11/2018
9

Altijd prima geholpen. Ik vind het een prettige en betrouwbare garage.

Service
Dhr. W.Modder (EDE)
02/11/2018
9

Het is uitstekend maar zeggen altijd dat het nog beter kan.

Service
Douwe Ettema
02/11/2018
9

Het kiezen van een auto wordt door twee zeer belangrijke factoren ingegeven. 1) de auto (kwaliteit- betrouwbaarheid- en prijs)2) door de kwaliteit van de dealer.(vakkundig- betrouwbaar en klantgericht)In mijn situatie is het tweede argument zeker zo belangrijk als het eerst genoemde. Maar over beide zaken ben ik uitermate tevreden.

Service
Hil (Ede)
02/11/2018
9

Goede service, persoonlijke aandacht, vriendelijk, kwaliteit.

Service
Hr.J.C.M.Boll (>Ede)
02/11/2018
9

totaal tevreden

Service
Mevr Degen-Boon (Ede)
02/11/2018
8

Klantvriendelijk, mooie wachtruimte, goeie uitleg.

Service
Mevr. Hutjes
02/11/2018
10

Deze auto heb ik hier gekocht, . In samenspraak met mijn zoon. Zoon en kleinkind hebben hun auto hier ook vandaan en hebben ook geen klachten.

Verkoop
MM Uithol (Ede)
02/11/2018
9

Klantvriendelijkheid.

Service
A. Van Den Berg (Veenendaal )
29/10/2018
10

Mens gericht en toch professioneel.

Service
Arjan Krol (Ede)
29/10/2018
8

Gewoon goed

Service
Dhr. en Mevr. van Wely (Bennekom)
29/10/2018
10

De service is super, er wordt ook meegedacht door het personeel.

Service
fam. Veldboom (zeewolde)
29/10/2018
8

Gewoon dik tevreden.

Service
G.F. van't Sant (Ede)
29/10/2018
9

Goede informatievriendelijkpersoonlijke aandachtAangezien ik al klant was in Overberg (meer dan 30 jaar) is het duidelijk dat ik veel vertrouwen heb in deze dealer!

Service
H. Ye (Wageningen)
29/10/2018
10

Top geholpen, week eerder aangekomen, leenauto meegekregen zonder extra kosten behalve de tank bijvullen dan, fantastisch.

Service
mevr. A. ten Have (Ede)
29/10/2018
9

Ben al jaren klant bij van Gent. Word altijd zeer correct en vriendelijk behandeld.

Service
Mvr Jp van Meerten (Ede)
29/10/2018
10

Omdat alles altijd goed word uitgelegd en alles schoon terug komt. Een prima service.

Service
Rijk Slok (Enschede)
29/10/2018
10

Krijgt van mij een 10 vanwege de deskundigheid.Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en indien je lang moet wachten wordt er goed voor je gezorgd.Prijsafspraken worden nagekomen en je komt niet voor "onnodige of negatieve verrassingen" te staan.

Service
Theo de Jong (Ede)
29/10/2018
9

Best wel tevreden op een kleinigheid na. De service is altijd perfect maar deze keer waren al mijn “settings” verdwenen en moest ik deze herstellen. Ik kwam er bijv. al rijdend achter dat het stuur in de onderste stand stond zodat ik geen volledig zicht op het dashboard had. Ik moest stoppen om dit te corrigeren. En zo nog een aantal. Is niet erg maar zeg even dat je het gedaan hebt dan corrigeer ik het voor ik ga rijden??.

Service
Wilco van den Berg
29/10/2018
10

Zeer netjes en correct geholpen. Duidelijke (prijs)afspraak gemaakt. Wij hebben twee Toyota's en het maakt niet uit of we met de (2 jaar oude) Aygo komen of met de 15 jaar oude Corolla.

Service
A. Kok (Bennekom)
17/10/2018
8

Voor de eerste keer bij deze dealer voor grote beurt auto en APK. Vriendelijke en snelle service en even telefonisch overleg over een extra uit te voeren reparatie. Aanbevolen!

Service
D.Muller (Ede)
17/10/2018
8

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Verkoop
Eduard Brussen
17/10/2018
10

Heel tevreden met dealer ook in Veenendaal.

Service
H.Bakkenes (Lunteren)
17/10/2018
9

ben zeer tevreden over de afspraak van de beurt en de apk keuring hebben ze netjes op tijd over gebeld voor een afspraak Er werd netjes koffie aan geboden in de wacht ruimte en de voor banden waren aan vernieuwing toe en dat kwamen ze netjes bespreken in de wacht ruimte ook over de prijs er van en werd netjes na de uit voering afgeleverd

Service
Mevr. P. Houdkamp
17/10/2018
10

Vriendelijk, eerlijk zeer klantgericht! Deze dealer bevindt zich op meer dan een uur rijden vanaf mijn woonplaats, maar ik denk er niet aan te wisselen. Al sinds 2008 vaste klant. Deze dealer kent zijn klanten nog bij naam!

Service
W Hommersom (Wageningen )
17/10/2018
9

Eerdere toelichting.

Service
Werknemer Anlag (Nijmegen)
17/10/2018
8

In de buurt van het werk. Gratis leenfiets mogelijk. Professionele organisatie: kosten vooraf ingeschat, eventuele afwijkingen worden tijdig gecommuniceerd.

Service
Dhr Linthorst (Druten)
11/10/2018
8

Goede service, praktisch meedenken, nakomen afspraken.

Service
Drs. B. H Steenwijk (Nijkerk)
11/10/2018
9

Zeer vriendelijk personeel. Vooraf kostenopgave. Keurige planning en uitstekende service t.a.v. reparaties etc.

Service
I. Davelaar
11/10/2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken goed met je mee.

Service
Ineke van Blotenburg (Garderen )
11/10/2018
10

Goede service fijn personeel.

Service
Mevr Gerritsen (Renkum)
11/10/2018
10

-

Service
van Rijn
11/10/2018
10

Fijne garage, vriendelijk geholpen, zeer goede service, denken met je mee.

Service
Cary Badoux (Wageningen)
05/10/2018
10

Kom hier al jaren altijd geholpen naar volle tevredenheid

Service
Mevr H.M. van der Lugt (Ede)
05/10/2018
9

Altijd bereid je onmiddelijk te helpen bij vragen over bedinging zaken van je auto

Verkoop
Theo en Ria Homan (Wageningen)
05/10/2018
10

Prettige deskundige correcte garage.

Service
Berry Trip (Wageningen)
26/09/2018
10

vriendelijk, adequaat, duidelijk, inzichtelijk, luisteren goed, denken mee, begripvol

Verkoop
Wilma Golverdingen
26/09/2018
9

Perfect is niemand, vandaar een 9. Maar het was een leuke en zeer aangename ervaring met deze garage en verkopers kennis te maken. Heb de aflevering als een klein feestje ervaren, het is mijn 4e Toyota GT 86 en dat werd beloond met een hele mooie en vooral heerlijke taart.

Service
A. Lawson (Ede)
19/09/2018
8

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en onderhoud en reparatie wordt naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Cateringbedrijf De4Zussen (Ede)
19/09/2018
9

Toyota van Gent ervaren wij als een zeer prettige autodealer waar wij al onze auto's in onderhoud hebben.altijd correct en netjes.

Service
Dhr.J.H.Harskamp (Ede)
19/09/2018
9

een ontzettend fijn bedrijf waar je uitstekend geholpen wordt.een hoge inruil van je auto.

Service
K.Kist te Ede
19/09/2018
8

Van Gent is een goede garage

Service
N.van maanen (Ede)
19/09/2018
9

Ben al jaren klant dus geen probleem

Service
Arie Huttinga (Ede)
13/09/2018
9

Zeer goede service, prettige mensen

Service
Saskia van Laar (Wageningen)
13/09/2018
9

Goede sevice en duidelijke afspraken.

Verkoop
Colinda Tukker (Ede)
12/09/2018
8

goede service mooi bedrijf

Service
E. Dijkhuis-Zekveld (Ede.)
12/09/2018
10

Als Toyota rijder ben ik tevreden met mijn auto en de garage!

Service
Jan Banga (Ede)
06/09/2018
9

zeer correct en vriendelijk

Service
Johan de Vries
06/09/2018
9

Zij zijn altijd vriendelijk en geven goede informatie

Service
M. Soorsma
05/09/2018
10

Goede service, duidelijke prijsopgave van tevoren. Als er iets extra's gerepareerd wordt, bellen ze je om te overleggen.Zowel aan de telefoon als in de zaak bijzonder vriendelijk en kundig personeel.

Service
R. Schomaker (Wageningen)
05/09/2018
9

Vriendelijke en behulpzame mensen die altijd klaar staan om een uitstekende service te verlenen.

Verkoop
A.J. Schouten (Ede)
23/08/2018
9

Zie eerdere antwoord.

Service
Anton van Bezooijen (Andelst)
23/08/2018
10

De service, de uitstraling van het pand, de vriendelijke medewerkers en de heldere communicatie zijn de belangrijkste redenen om deze dealer te blijven bezoeken.

Verkoop
a fransen (ochten)
22/08/2018
10

zeer beleefd en behulpzaam

Service
Clara den Aantrekker (Delft)
22/08/2018
9

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij zijn reuze tevreden met de aankoop in 2016 van de VERSO S, rijdt super!!Goed advies geweest van de verkoper, wij zochten na altijd Volvo gereden te hebben, een kleinere auto met een hoge instap en een automaat en aan deze "eisen"voldoet deze Toyota Verso helemaal.

Service
R.P.M.Favier (Ede)
22/08/2018
9

Tot nu toe steeds naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Wim Dimmendaal (Bennekom)
22/08/2018
10

Gedegen werk, alleszins acceptabele prijzen, snelheid, kwaliteit en klantgerichtheid, netheid in de werkplaats, keurige klantendesk: gewoon een dealer waar je blij van wordt en het plezier van het autorijden groot maakt.

Service
Luit Postmus (Ede)
20/08/2018
9

Omdat ik tevreden ben over de kwaliteit en de manier van werken.

Service
BJ Dekker (Ede)
15/08/2018
9

Goede service.Duidelijke (prijs) afspraken vooraf.Bij meer werk wordt vooraf contact opgenomen

Service
Dhr. v. Brakel (Wageningen)
15/08/2018
9

De geplande onderhoudswerkzaamheden uit laten voeren, volgens afspraak. Vakkundig en vriendelijk personeel. Extra werkzaamheden werden tijdig door gesproken en alleen na toestemming uitgevoerd. Zeer tevreden.

Service
H Melgers (bennekom)
15/08/2018
9

Het is prima

Service
R.mizbah-de Kroon (Ede)
15/08/2018
10

Prettig bedrijf

Service
Steefjan Hendriksen (Veenendaal)
15/08/2018
10

Het is een goede dealer met uitstekende service

Service
Corien de Jong
10/08/2018
8

Respectvolle behandeling. Er wordt alleen dat uitgevoerd wat noodzakelijk is. Ruimschoots overleg. Ik ben een zeer tevreden klant.

Verkoop
Lammert Wilbrink (Woudenberg)
08/08/2018
10

Dit bedrijf kennn wij al van kinds af aan eerst de ouders en nu de zoon van het bedrijf, we hebben dit bedrijf altijd fijn gevonden om hun service en het na komen en regelen van dingen, als de auto een beurt krijgt is deze altijd schoon en gewassen...

Verkoop
R van den Berg (Gelderland)
08/08/2018
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf dat echt luistert naar de wensen van de klant en dit ook omzet in daden en een prima passend aanbod.

Service
T de Vries
08/08/2018
10

Uitstekende service.

Service
Brit van Maanen. (Soest)
06/08/2018
10

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk bedrijf. Maakt waar wat beloofd wordt. Correcte afhandeling van werkzaamheden en afspraken door vakkundig personeel. Probleemloze uitgifte leenauto bij reparatie van de eigen auto. Aan te bevelen!

Service
Mevr.M. Bakker (Ede)
02/08/2018
10

Autobedrijf ***daar wordt je altijd vriendelijk en correct behandeld,er staat altijd een leenauto en koffie voor je klaar en ze bellen altijd even op als de reparatie tegenvalt om te overleggen.

Service
Bert Spaans (Den Haag)
01/08/2018
10

Voor mij is de service zeer belangrijk en de vriendelijkheid mijn zoon heeft ook een Toyota Prius gekocht en de aflevering was zeer goed en duidelijk.

Verkoop
Dhr. Kompanje (Ede)
31/07/2018
10

Nette garage/showroom, correct en vriendelijk personeel en dat over de gehele linie.

Service
Ebbers (Arnhem)
31/07/2018
8

We komen al jaren bij v Gent in Ede.We hebben twee Toyota sIn onderhoud.Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Service
Gert-Jan Bastmeijer (Ede)
26/07/2018
10

Een goede garage met gemotiveerd en vriendelijk personeel, Ik ben erg tevreden over de manier en de SERVICE die ze geven. Hopelijk blijven ze alert en blijven ze Top presteren.

Service
R.M. de Rijk (Vinkeveen)
26/07/2018
10

De juiste, niet overdreven communicatie, prettige behandeling, correcte afhandeling. De rust die het hele bedrijf uitstraalt vertaalt zich ook in de service en betrokkenheid. Het feit dat ik 1 uur moet reizen om juist bij deze garage klant te zijn geeft aan hoe tevreden ik ben.

Service
Henk Meerman (Ede)
25/07/2018
8

De gemaakte afspraken worden zeer correct uitgevoerd en zover ik kan beoordelen ook met kennis van zaken.

Service
Marinus C. Sonneveld (Bennekom)
25/07/2018
9

Zeer tevreden.

Verkoop
Cras
24/07/2018
10

Deskundig en klantvriendelijk, goede deal geboden.

Verkoop
hans koning (heemskerk)
24/07/2018
10

top garage daar kan je wat mee......

Service
Gerard (Ede)
18/07/2018
10

Zeer vriendelijke mensen, voel je daar welkom, een ieder zegt je gedag. Snelle service en als het wat langer duurt stellen ze je daarvan ruim op tijd van op de hoogte. Prettige sfeer om even te wachten onder het genot van de heerlijke koffie. Onderhoud is perfect, nooit geen klachten. en als er een klacht is, zeldzaam, wordt deze goed en snel verholpen. Complimenten ga zo door. Als klap op de vuurpijl wordt je auto ook nog een lekker gewassen. Top !

Service
J. Thijssen (Ede)
18/07/2018
8

Ga zo door, kan t alleen maar beter worden.

Service
Jean Lommen (Ede)
18/07/2018
10

Vlot geholpen, vooraf correct geïnformeerd, vervangend vervoer conform vraag, afspraken goed nagekomen, afhandeling (werkzaamheden en prijsstelling) naar wens. Zeer prettige sfeer en behulpzame medewerkers.

Service
Machiel Taal (Ede)
18/07/2018
9

De communicatie over de plannng van de werkzaamheden en de werkzaamheden zelf was helder en goed

Service
Dhr. J. Hoevelaken (Bennekom)
17/07/2018
10

De auto was eerder in onderhoud bij een autobedrijf in de buurt. Daar waren wij niet zo tevreden over. Na de noodzakelijke reparaties en onderhoud bij de Toyota-dealer is ons gebleken dat er veel mis moest zijn geweest met de auto door de jaren heen. Voor het eerst sinds 3 jaar was het niet nodig om de Toyota-dealer in Oostenrijk met een bezoek te vereren. De remmen functioneerden zoals het hoort in Hoog-alpen regio in Tirol, de motor had geen problemen en de auto reed zuiniger. Het vertrouwen dat wij in de auto en de garage hadden begonnen wij een beetje te verliezen. Dit vertrouwen is nu weer helemaal terug.

Service
George Kaptein (Bennekom)
12/07/2018
10

Ikzelf ben 55 jaar in het autovak werkzaam geweest, waarvan de laatste 30 als eigenaar van een Universeel autobedrijf, dus ik weet wel van het een en ander, en geniet van de wijze waarop dit bij Gebr. van Gent wordt toegepast!

Service
C.J. van der Sluijs (ede)
11/07/2018
10

Nogmaals de afspraken komen ze na, en dat wat mij het vertrouwen geeft

Service
H schulte (Heteren)
11/07/2018
10

Gewoon top

Service
Jurgen Rouwhorst
11/07/2018
8

De medewerkers zijn uiterst vriendelijk, doen zeer hun best, maar het probleem met mijn nieuwe Auris is nog steeds niet opgelost

Verkoop
Alyanne Westerveen (Woudenberg)
10/07/2018
10

Vriendelijke mensen, eerlijk verhaal en je voelt je welkom.

Service
Alies van Rooijen-Visser (Nieuwegein )
09/07/2018
10

Vriendelijk en kundig personeel met goede service (zowel voor onze nieuwere als ook onze oude Toyota)!

Service
À M H van Wijck Hobe (Heelsum)
09/07/2018
9

Prettig en beleefd geholpen

Service
Michel Tonneijck
09/07/2018
9

Al jarenlang betrouwbaar en ik verwacht dat nog jarenlang meer te ervaren.

Verkoop
Jan (Nunspeet)
04/07/2018
9

Enthousiast, juiste informatie op de juiste plaats.

Service
Jan van Zwetselaar (Harskamp)
04/07/2018
10

vakkundig personeel netjes en ik ben heel tevreden.

Service
Bert van den Berg (Bennekom)
28/06/2018
9

Garage van Gent luistert naar je. Informeren je vooraf over allerhande zaken. Geven een toelichting op de werkzaamheden.En last but not least, je wordt (zeer) vriendelijk te woord gestaan.TOP garage.

Verkoop
Dhr. Koeweiden (Ede)
27/06/2018
9

Zeer goede service. Goede ervaringen met deze dealer bij mijn vorige Toyota. Goede begeleiding bij de aanschaf bij mijn auto.

Verkoop
Dhr. L.C. de Jong
27/06/2018
10

Zonder uitzondering personeel dat staat voor hun taak! Van verkopers t/m magazijn- en garage-desk-medewerkers en niet te vergeten de receptionisten. Dit kan ik stellen naar aanleiding van vele eerdere contacten met andere dealers in mijn zoektocht naar een nw auto.

Service
Dhr. P. Poot (Ede)
27/06/2018
10

Afspraak correct.Service uitstekend.

Service
Dhr. Prophitius
27/06/2018
9

Een fijn bedrijf met prima service! Goed kwaliteit monteurs en medewerkers!

Service
A. Kuijvenhoven (Ede)
20/06/2018
10

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk, geen onnodige reparatie. Altijd eerst met de klant overleg als er iets vernieuwd moet worden.

Service
dhr.J.Moret (Ede)
20/06/2018
10

Zeer betrouwbaar bedrijf. Van begin tot eind weet je waar je aan toe bent. Wil je iets wijzingen in de planning doen ze er alles aan om met je mee te denken, zelfs als het erg druk is. Wie je ook aanspreekt van verkoper tot magazijnbediende iedereen is vriendelijk en zeer behulpzaam en beleefd! Verder zijn ze zeer kundig.

Service
Mevr. E.J. van Liempt
20/06/2018
10

Het valt mij altijd weer op hoe aardig en voorkomend ik er geholpen word. Willen meedenken voor iemand met een wat lager inkomen. Berekenen geen idiote prijzen. Zou iedereen deze garage van harte aanbevelen. Keurige uitstraling.

Service
Wilem (Arnhem)
20/06/2018
10

Fijne mensen werk wordt correct uitgevoerd en goede koffie.

Service
J.Verhoeff (Ermelo)
18/06/2018
9

prima service!

Service
Theo Hartgers (Ede)
15/06/2018
10

Service is goed. Aflevering van de auto was vertraagd maar goed opgelost. Werkplaats doen hun werk goed. Zeer tevreden.

Service
Dhr. A.den Boer (Ede)
14/06/2018
10

vriendelijke ontvangst,goede kennis van zaken en men wordt goed op de hoogte gehouden als er wat aan de hand is.

Service
B van Roekel (Burg Roëlllaan 12 Scherpenzeel)
13/06/2018
9

Wordt goed werk geleverd

Service
Dhr. Van Kooten (Ede)
13/06/2018
10

Goeg georganiseerd bedrijf. Betrouwbaar. Komen afspraken na. Vriendelijk en deskundig personeel. Goed onderhouden en schoon gebouw.

Service
wim van plateringen (ede)
13/06/2018
10

Al jaren vaste klant bij dit bedrijf

Verkoop
G. ter Horst (Ede)
06/06/2018
9

Altijd vriendelijke ontvangst. Prettige contacten. Klantgericht.

Service
Hans van Holland (Wageningen)
06/06/2018
10

Sinds 2017 rijden wij Toyota Auris Hybride via Van Gent Ede. Vanaf dat wij ging kijken voor een occasion tot aan de eerste onderhoudsbeurt een paar weken geleden zijn wij heel tevreden. De klant is koning geldt absoluut voor Van Gent. De service en de aandacht die aan de klant wordt besteedt ervaren wij als zeer prettig.

Service
Piet van Eijsden (Doorwerth)
06/06/2018
10

Het totale beeld van dit bedrijf zowel werkzaamheden als klantvriendelijk is voor mij al jaren positief.

Service
Willem van der Vorm (4671 RL Dinteloord)
06/06/2018
9

Mijn eerste Landcruiser kocht ik daar in 2001 en die is nog steeds actief in het bos met ongeveer 750.000 km op de teller.Deze heeft de laatste 10 jaar elders zijn onderhoudsbeurt elders gehad, dus niet eerlijk om dat nu te vergelijken met mijn huidigelandcruiser, die 3 jaar is. Ik ben voornemens om de VP 030 H tot nader orde door Van Gent - Ede het onderhoud/beurten te laten uitvoeren.

Service
Cor molenaar (Voorthuizen )
01/06/2018
9

Zeer service vriendelijk en vooraf prijsopgave voor onderhoud en de mogelijkheid om een leenauto te verkrijgen. Zeer vriendelijk personeel. Klasse

Service
Dhr. A. van Stam (Lunteren)
01/06/2018
9

zeer goed werk op de afgesproken tijd waren ze al bezig de autobanden te vervangen en binnen 20 minuten waren zij klaar

Service
Gonnie Koetsier (Oosterbeek)
01/06/2018
9

Doordat het prima is

Service
F.Heugens (Ede)
25/05/2018
10

Ik werd correct en goed geholpen.

Service
Dhr P.O. Pots (Ede)
24/05/2018
10

Een garagebedrijf wat kwaliteit en zorg besteed aan zijn klanten. Ik voel me geen nummer. De mensen kennen me, weten welke auto ik heb, en denken mee, om de beste oplossing (indien nodig) te bereiken. En dat terwijl het bedrijf best groot is. Ik voel me gehoord, en men geeft me het gevoel dat ik bij een dorpsgarage ben met 5 klanten. Geweldig bedrijf. Niets aan veranderen.

Service
Marc Verschuur (Leersum)
24/05/2018
9

Klantbeoordeling, deskundig en luisteren goed naar de wensen van de klant.

Service
Dhr. Warmerdam (Otterlo)
23/05/2018
10

Als er geen enkele reden tot klagen is ….

Service
J matser (Edelh)
22/05/2018
8

Ik wordt altijd correct en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Dhr. DJG te Wil (Dieren)
16/05/2018
10

Een uitstekende service. Zeer vriendelijk personeel en altijd oplossing gericht.

Service
Piet van Andel (Ede)
16/05/2018
10

Erg klantvriendelijk, meedenkend en deskundig personeel. Heel net bedrijf, alles is van te voren duidelijk. Buiten de reguliere beurten is men altijd bereid te helpen. We zijn al vele jaren tevreden klant. Auto's en service zijn ook goed.

Service
R Peters
16/05/2018
4

Ik werd onaangekondigd geconfronteerd met een prijsstijging voor een standaard onderhoudsbeurt van 60% in twee jaar tijd. Zonder daarop gewezen te worden, want dit bleek mij pas nadat ik de factuur kreeg. En dat terwijl ik twee jaar geleden bij de aanschaf van de auto een schriftelijke belofte kreeg over prijstransparantie en over prijsstijgingen die binnen de reële kostenontwikelingen zouden blijven. Ik vind de stijging ongepast en de dealer op dit punt volstrekt onbetrouwbaar.

Service
mevr. Henny Engels-Willems (Druten)
09/05/2018
9

Zeer klantvriendelijk. Erg behulpzaam

Service
W.Hoogenraat (Ede)
09/05/2018
10

Goed betrouwbaar en correct

Service
I. Schreuders-Vinke (Ede)
04/05/2018
9

prima service

Service
Mw. G de Bruin
04/05/2018
8

Je wordt vriendelijk te woord gestaan/geholpen, zijn duidelijk in de mogelijkheden en/of afspraken, er is een goede rustige ruimte waar je kunt wachten en wat te drinken kan pakken.

Service
A.M. Majoor (Baarn)
02/05/2018
9

Prima garage met goed opgeleid personeel.

Service
Jan van Doorn
02/05/2018
9

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam en deskundig

Service
T Lambregts
02/05/2018
10

een goed adres , waar de klant nog koning is

Service
Dhr R.T. van den Dungen (Zandvoort)
26/04/2018
9

Bijzonder klantvriendelijke organisatie die betrokkenheid van een familiebedrijf uitstraalt

Verkoop
Arjan (Ede)
25/04/2018
10

Keurige behandeling, mooi gebouw en vriendelijke mensen.

Verkoop
Dhr Gerrit.Pol (Bennekom)
25/04/2018
10

mijn Partner rijdt al jaren Toyota carolla en we zijn voor onderhoudt in 2017 voor het eerst bij van Gent geweest omdat het vorige adres niet goed was toen we de eerste APK keuring bij jullie was gedaan waren wij meteen al tevreden .Vandaar dat we hebben besloten de nieuwe auto bij Van Gent te kopen

Service
Harry van Veen (Ede)
25/04/2018
10

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Al 6 jaar alles tip top.

Service
Hans Budding (Rhenen)
18/04/2018
10

Snelle goede service duidelijke uitleg eventuele extra werkzaamheden worden tijdig gemeld met een prijs er bij zodat je niet voor verrassingen komt te staan vriendelijk personeel

Service
Henry
18/04/2018
10

Geen

Service
S.J.J. Lips (Bennekom)
18/04/2018
10

Altijd een zeer goede service en duidelijkheid. Service gaat vaak verder dan je mag verwachten. Iedereen is zeer klantgericht en daarom een pluim voor iedereen die daar werkt.

Verkoop
R.B. Tromp (Velserbroek)
16/04/2018
10

Veel persoonlijke en zeer vriendelijke benadering

Service
Joost Blijham (Bennekom)
12/04/2018
10

Deskundig. Vooraf weet je wat er gaat gebeuren en tegen welke kosten. Afwijkingen daarvan worden van te voren besproken. Vriendelijke medewerkers die duidelijk oog hebben voor de kant.Prettige wachtruimte met goede koffie.

Verkoop
Martijn en Esther (Harskamp)
12/04/2018
10

Een top Toyota dealer er werken fijne mensen je wordt netjes ontvangen en geholpen komen hun afspraken na en noem het allemaal maar op ik kan nog wel even doorgaan maar je moet er gewoon maar een keer heengaan geweldige ervaring!

Verkoop
T.J.A.B. van Liempt (Ede)
12/04/2018
10

Geen verkooppraatjes maar zeer deskundige en klantgerichte explicatie. Er wordt alle tijd genomen om de verschillende opties en uitvoeringen tegen elkaar af te wegen en - uitermate plezierig - deze ook zoveel mogelijk te tonen. Doordat veel modellen in verschillende uitvoeringen aanwezig zijn kunnen bepaalde zaken die daarom vragen ook daadwerkelijk worden getoond en beoordeeld. Het geheel maakt op mij een uitstekende indruk.

Verkoop
Dhr K Schettrrs
09/04/2018
9

Je wordt goed geholpen. De overdracht is een feestje. Verzekering, wegenbelasting enz wordt voor je geregeld. Foutje wordt snel hersteld. Onderhandeling over inruilwaarde verloopt via leidinggeven op afstand. Het zou prettiger zijn als dat rechtstreeks kan.

Service
J.Versteeg (Ede)
09/04/2018
9

Van Gent is naar min meaning een zakelijk,correct bedrijf. Ik Heb Nooid aan merkingen gehad

Service
Van Dijk (Ede)
09/04/2018
9

Van Gent verkoopt prima auto's, is een servicegericht bedrijf waar de medewerkers vriendelijk en adequaat hun werk doen.

Service
Wilkens (Ede)
09/04/2018
9

geen klachten over de werkzaamheden

Service
A.J.W.Roggeveen (Barneveld)
05/04/2018
9

Ten eerste ben ik Toyota-minded. Betrouwbaar en degelijk. De garage heeft alles wat van dit merk verwacht:correct, denken met je mee en een doe maar normaal dan doe je al gek genoeg mentaliteit. Kom er al jaren met volle tevredenheid.

Service
G.M. Groot Hulze (Ede)
05/04/2018
10

vriendelijke en goede service

Service
Ine van Bale (Wageningen )
05/04/2018
10

Ik wordt altijd zeer goed geholpen , ben erg tevreden over de werkplaats de receptie , en de service van de zaak. Zou her zo weer een auto kopen .

Service
Jannes Bast (Nijkerk)
05/04/2018
9

Altijd vriendelijk, correct en beleefd. Je wordt goed voorgelicht in alles, hebben kennis van zaken en zijn zeer betrouwbaar. Prijs kwaliteit staat in een zeer goede verhouding.

Service
Paul Hooijschuur (Wormerveer)
05/04/2018
10

Duidelijke afhandeling onderhoudsbeurt volgens vooraf gemaakte afspraken.Constructief meedenken in oplossen schade aan de auto.

Service
Steven Koster (Ede)
05/04/2018
9

Sedert een jaar of 8 ervaring met dit bedrijf. Van hoog tot laag is men ingesteld op DE KLANT, met hoofdletters geschreven en men handelt daar ook naar. Er zijn vrijwel nooit verrassingen omtrent de geleverde werkzaamheden en de kosten van onderhoud

Service
Arie van den Berg (Veenendaal)
04/04/2018
10

De mens staat centraal, geen gevoel van verkoopdruk, dit heb ik als zeer prettig ervaren.Adviserend en innovatief richten de klant. Top.

Verkoop
Susanne
04/04/2018
10

Super vriendelijk personeel, staat altijd voor je klaar. Was zeer prettig om bij deze dealer een auto te leasen

Service
C.B. Houtman (Wageningen)
29/03/2018
9

Zoals eerder gezegd een uitstekende service

Service
Dhr D.J. te Wil (Dieren )
29/03/2018
10

Zeer service gericht en deskundig. Vriendelijk en hulpvaardig

Service
Betsy van den Berg (Wageningen)
28/03/2018
10

De reparaties worden netjes en goed uitgevierd. Er wordt altijd overlegd wat de kosten zijn. EEN LEENAUTO IS ALTIJD TER BESCHIKKING EN KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR, SUPER LEKKER.

Service
Dhr van kuilenburg (Wageningen)
28/03/2018
10

vergeleken met andere ervaringen bij een autobedrijf zijn zij bij v Gent open en transparant je weet als klant wat jou te wachten staat en komen afspraken 100% na

Service
Rijk Slok (Enschede)
28/03/2018
10

Uitstekende sfeer. Geen lange wachttijd. Deskundige informatie wordt vooraf en nadien gegeven. Eventuele informatie tijdens reparatiewerkzaamheden wordt telefonisch op tijd aangegeven. Kortom kwaliteit en deskundigheid en een goede sfeer geven mij een vertrouwd gevoel bij deze garage.

Service
S. Biermans (Ede)
28/03/2018
9

Fijne garage. Cliengericht. Zeer vriendelijk personeel. Proffesioneel. Duidelijk. Fijne sfeer.

Service
Anthony Schouten (Barneveld)
21/03/2018
9

Deze mensen zijn uitermate correct en behulpzaam

Service
dhr. g.bodewits (Wintrswijk)
21/03/2018
9

zeer goed

Service
dhr J.A.Vierbergen (Bennekom)
21/03/2018
10

enorm gastvrij bedrijf dat altijd tijd voor je maakt als dat nodig is. De mensen kennen je als klant bij naam, informeren naar je omstandigheden en je welzijn. Dit los van mijn auto. Je telt er als persoon en wordt met buitengewoon veel respect behandeld. Afspraken worden altijd nagekomen en problemen altijd opgelost. Een probleem aan mijn auto verschuift van mijn probleem naar het probleem van het bedrijf. De klant wordt ontzorgd. werkzaamheden worden toegelicht en uitgelegd. Leenauto staat altijd klaar volgens afspraak. Ik zou niet weten wat het bedrijf zou moeten verbeteren in hun service en klantgerichtheid. kortom top.

Service
Frank (Deventer)
21/03/2018
8

Wordt netjes en goed behandeld volgens afspraken

Service
H.Rijke (Ede)
21/03/2018
10

Deskundig Toyota personeel , fijne wachtruimte in mooie showroom met koffie,thee en een krant ,als men een leesbril is vergeten staan er een viertal sterkte leesbrillen in standaard. Zelfs een tv hoekje voor de allerkleinste...

Verkoop
Jacqueline (Ede)
21/03/2018
10

Goede service en duidelijke uitleg

Service
Geert Schepers (Ede)
14/03/2018
9

prettige mensen en fijne garage. Mijn auto is al 14 jaar in onderhoud bij deze garage.

Service
P.A. van
08/03/2018
9

Zeer klantvriendelijke mensen -receptie/werkplaatsbalie

Service
Ton van der Sommen (Wageningen)
07/03/2018
10

Mooi bedrijf met uitstekende uitstraling

Service
F Postma (Bennekom)
01/03/2018
9

Keurig geholpen, netjes en betrouwbaar, ze denken met je mee

Service
J. de Kort (Wageningen)
28/02/2018
10

Goede service, ook als ik tussendoor kom word ik snel geholpen. duidelijke informatie. Adequaat, transparant oplossingsgericht op lange termijn meedenken.

Service
S hardoel (Ede)
28/02/2018
10

De service is uitstekend. Medewerkers zijn heel vriendelijk.

Service
W. van Teeseling (Oosterbeek)
28/02/2018
10

De service is altijd geweldig. Men denkt mee, geeft deskundig advies en wat men afspreekt doet men ook. Uitleg over de factuur en het onderhoud is altijd helder.

Service
Dhr. E.O. van Druten
22/02/2018
8

Bij ervaring van Goed, Slecht, Vreemd, Defect, Zelfde Conitatie van de auto's te weten.De dealer legt uit, wat met de auto mankeert.

Service
Dhr. R.G.Leppers (Bennekom)
22/02/2018
10

Ik vindt garage van Gent Ede een voorbeeld voor alle garagebedrijven in Nederland, wat service en klantvriendelijkheid betreft.Altijd zijn zij behulpzaam om voor mij de beste en betaalbare oplossing te vinden.Ik ben vanwege mijn inkomen, klein pensioen en AOW aangewezen op gebruikte auto's , de behandeling is er niet minder om en op geen enkele wijze ervaar je dat ze je liever een nieuwe auto verkopen.

Service
Mevr.W.G de Rek (Ede)
21/02/2018
9

goede service, attent, correct, vriendelijk

Verkoop
Adrie v Hunen (Ede)
15/02/2018
9

Van Gent is een goed autobedrijf, staat ook goed aan geschreven bij bekende.

Service
K Vinke (Ede)
14/02/2018
9

Vriendelijk personeel van receptie, verkoper tot monteur. Ben snel geholpen. Er wordt door de monteurs netjes gewerkt(hoes om de stoel om vervuiling te voorkomen). Alle afspraken zijn naar wens nagekomen.

Service
Dhr. :
06/02/2018
10

Kwalitatief goed onderhoud en advies, vriendelijke service. En dat nu al jaar na jaar!

Service
AE Bons Modderkolk
31/01/2018
9

Omdat ze mijn duidelijkheid geven

Verkoop
Dhr. Hardeman
31/01/2018
9

Klantvriendelijk en respectvol

Verkoop
Heikamp (Veenendaal)
31/01/2018
10

Het vertrouwen wat ze je geven

Service
Simon van Duin (Nijmegen)
31/01/2018
10

Zeer klantvriendelijke en deskundige bgeleiding!

Service
Juul Simons (Veenendaal)
25/01/2018
10

Ben gewoon blij over de duidelijke behandeling van alle onderdelen.

Service
Me.L.M. de Jonge (Zeist)
24/01/2018
10

Deze Toyota dealer straalt direct bij binnenkomst een zeer prettige en verzorgde sfeer uit. De medewerkers vormen een hecht team dat de klant op zeer prettige wijze van dienst wil zijn. Klant- en servicegericht, professioneel en altijd bereid om een probleem zo spoedig mogelijk voor hem of haar op te lossen. De receptie en de balie zien er mooi verzorgd uit evenals de wachtruimte/koffiehoek. Afspraken worden altijd nagekomen en u wordt goed geïnformeerd en geadviseerd omtrent de mogelijkheden bij reparatie of anderszins.Ook staat er altijd een leenauto ter beschikking. Kortom en fijne en jarenlange serviceverlening en klantcontact waar ik nog lang van zou willen genieten. EEN DIKKE PLUIM VOOR IEDEREEN!!

Service
P Ophorst (Wageningen)
24/01/2018
8

Een goede service

Service
Eddie de Bruijn (Wageningen)
12/01/2018
10

Bij binnenkomst is het personeel van de receptie heel vriendelijk. Ze delen je mee wat de onderhoudsbeurt kost en hoelang het gaat duren. Tussentijds overleggen ze wat er eventueel nog meer aan de auto moet gebeuren wat het gaat kosten, en in mijn geval mocht ik gebruik maken van de wachtruimte en een kop thee met een heerlijke oliebol pakken.

Service
Folkert Jagersma (Ede)
12/01/2018
10

Je bent geen nummer, ze kennen je bij naam. Vakkennis en vriendelijk.

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Bedrijf met positieve uitstraling, goede ontvangst, toelichting, ruim aanbod en vriendelijk in gesprek.

Service
Ronald Dzidic (Doetinchem )
10/01/2018
10

Goede service en top klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
04/01/2018
10

zeer goede service env\

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service en deskundigheid

Service
Mevr. Zwarteveen (Arnhem)
03/01/2018
7

medewerkers zijn vriendelijk, maar meer inzicht in de prijsopbouw zou helpen. als een beurt 2,5 uur duurt en er worden daarnaast extra werkzaamheden uitgevoerd en de auto is binnen 2 uur weer klaar, waarom krijg je dan geen korting?

Service
R- Takkenberg (Ede)
03/01/2018
9

Open ruimte, schoon, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Uitstekende service, vriendelijk, straalt vertrouwen uit

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Zeer prettig bedrijf. Komt afspraken na en je wordt er snel, vakkundig en netjes geholpen. Kortom: een aanrader!

Service
Franca Grazell (Wageningen)
28/12/2017
10

De service standaard, professionaliteit en vriendelijkheid van balie personeel en werkplaats personeel zijn bijzonder hoog. Mijn complimenten.

Service
Johan Roman
28/12/2017
10

Een bedrijf waar klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Service
Langenberg (Ede)
28/12/2017
10

Ik rijd meerdere automerken thuis maar prive rijden we een Toyota. Eigenlijk is dat ook doordat de dealer zo prettig is

Service
Anoniem
21/12/2017
10

Zeer net en vriendelijk bedrijf waar je op correcte wijze wordt geholpen

Service
Dr.Dr. Drs. Nicolas Kool (Renkum)
20/12/2017
10

De mensen zijn vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Service
Helga Horn (Veenendaal)
20/12/2017
10

Uitstekende garage! Mooie uitstraling! Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar!

Service
Nijman (Bennekom)
14/12/2017
10

prima werk geleverd

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Ik heb geen op of aanmerkingen

Service
André Makkenze (EDE)
07/12/2017
10

Prettig open , Duidelijk in afspraken, bedrijf, dat doet wat het zegt en beloofd.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Vriendelijk, klantgericht, open en geven helder uitleg

Service
Anoniem
06/12/2017
7

Vriendelijk. Wel erg druk, lange wachttijd.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Goed bedrijf, alles wordt netjes geregeld, vooraf overlegd, geen verassingen, goede service. Enige puntje van aandacht, laatste x voor kleine beurt was schatting dat het met een uurtje klaar zou zijn, duurde uiteindelijk bijna 1,5 uur.

Service
Hans Roozeboom (Ede)
06/12/2017
10

Een echt familiebedrijf waar je niet als nummer, maar ook echt als klant wordt gezien. Iedereen doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Of dit nu in de showroom is, aan de werkplaatsreceptie, of bij de koffiecorner. Maakt niets uit. Je bent er altijd welkom.

Service
Ruud F. van Enschot (Oosterbeek)
06/12/2017
8

Mooie ruimte, goede sfeer, duidelijk.gelukkig geen nering zoekende verkopers!

Service
Anoniem
04/12/2017
10

Vriendelijk personeelNooit lang wacht tijdElke keer wordt goed geholpen.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

uitstekende service en erg aardige mensen

Service
Ben van der Swaluw (Wageningen)
29/11/2017
9

Erg vriendelijk en goed

Service
Dhr. W. Ruisch (Wageningen)
29/11/2017
10

Bij de Gebr. van Gent ben je geen nummer maar wordt je gewoon behandeld, en welkom wordt geheten door recepties en medewerkers. Kosten nog moeite worden gespaard om het naar de zin te maken. Hier is de klant nog Koning. Dat blijkt ook uit de zoektocht naar een andere auto geen gedraai erom heen maar rechtstreeks een duidelijk antwoord.

Service
J. Westerink (Kampen)
29/11/2017
10

Korte lijnen, intern goede samenwerking. Goede informatie. TOP!

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Prima opvolging van onlineafspraakVriendelijke en efficiënte ontvangstNakomen van afspraken over vervangende auto

Service
autorijschool Hans de Bruijn (ede)
22/11/2017
10

dit is een garage waar iedereen oplossingsgericht denkt en er naar handelt

Service
Jan Roelofs (Ede)
16/11/2017
10

Prettige ontvangst en begeleiding van receptie. Werkzaamheden aan de auto perfect uitgevoerd.

Service
Anoniem
15/11/2017
9

Ik ben al jaren zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
15/11/2017
9

Wij zijn goed geholpen, zij denken met ons mee, geven goede adviezen. Wij waren heel tevreden met de goede service.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

De bejegening, de afhandeling van een en ander, de correcte voorlichting bv over wat er nodig is aan de auto. Mogelijkheid om op een prettige plek te wachten zowel als de mogelijkheid een leenauto te krijgen tegen geringe kosten.

Service
Ed van asseldonk
08/11/2017
8

Goede aftersales. Prima service.

Service
Desiree (Bennekom)
02/11/2017
9

Weer vriendelijk te woord gestaan, geen bijzonderheden deze keer aan de auto dus werd niet gebeld. Auto stond gewassen weer klaar, super!

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Goede service, betrouwbaar, integer en degelijk.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Naar alle tevredenheid geholpen

Service
AS Bennekom E. Autsema (Bennekom)
01/11/2017
8

fijne betrouwbare contacten

Service
dhr G Bakker (Naarden)
01/11/2017
10

klant vriendelijk en goede uitleg

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam.Keurige dealer

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Geweldig en kundig .zeer vriendelijke ontvangst ondanks de drukte persoonlijk aandacht

Service
Claartje Wust (Ede)
25/10/2017
9

Een 9 is toch ook prima Ik heb ook vrienden die via mij nu een Toyota gekocht hebben bij van Gent

Service
Clara den Aantrekker (Delft.)
25/10/2017
9

Vriendelijk, deskundige medewerkers waar je het gevoel bij krijgt dat je echt klant bent, of je nu telefonisch contact hebt of in de zaak bent !!

Service
Mevr. A van der Lubbe
25/10/2017
9

Klantvriendelijke, professionele dealer. Duidelijke prijsopgave. Luxe showroom en toch strakke prijzen. Zowel koop van de auto als onderhoud en schadeherstel via hen geregeld. Klasse. Prettig vertoeven met koffie, WiFi en krant in goed geventileerde schone showroom. Nog geen minpunt gevonden.

Service
Dhr. W. Hoogenraat (Ede)
19/10/2017
10

Goede service en betrouwbaar

Service
Dhr. D. de Roever (Almere)
18/10/2017
10

Een zeer ontspannen sfeer, waar men nog de tijd en moeite neemt om de klant koning te laten zijn.

Service
J rutjes (Ede)
18/10/2017
10

Vriendelijk gastvrij geven goede adviezen eerlijk. Staan klaar voor Je nemen de tijd.

Service
Paul Haver (Ede)
18/10/2017
8

Ook na 26 jaar voel Ik me er nog thuis en weet Ik precies waar ik aan toe ben.

Service
Zwaag, M.K. van der (Bennekom)
18/10/2017
9

Zeer goed bedrijf. Zeer klantvriendelijk betrouwbaar. Eigenlijk over de gehele linie geen klachten eerder bewondering.

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Betrouwbaarheid. Klantvriendelijkheid. Behulpzaamheid. Transparantie.

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Goede service; zeer vriendelijk en meedenkend personeel.

Service
M F A Splint (Ede)
11/10/2017
8

1.klant gericht2. Vakkennis

Service
Borremans (Renkum)
05/10/2017
9

Ben tevreden .

Service
Anoniem
02/10/2017
10

Service is goed, personeel is vriendelijk, goed overleg over wat er gedaan moet worden.

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
9

zeer coulant

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Je wordt er prima en adequaat geholpen. Geen verrassingen achteraf, altijd goede uitleg van hetgeen er moet gebeuren. De medewerkers zijn vriendelijk. Absoluut geen klachten. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Verkoop
joop van essen (voorthuizen)
20/09/2017
10

super vriendelijk en spontaan.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Prima garage met goede service.

Service
Dhr. T.Laanstra (Ede)
06/09/2017
9

Zeer fatsoenlijk en terzake kundig, denken met je mee wat betreft kosten besparingEen bedrijf waar je gezien en gekend wordt. Proficiat.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
10

Prima service, zeer klantvriendelijk en er werd echt een feestje van de oplevering gemaakt.

Service
Ton van Harselaar (Bennekom)
30/08/2017
9

alles klopt wat ze beloven

Verkoop
w. van plateringen (ede)
30/08/2017
10

professioneel, klantgericht, afspraak is afspraak

Service
Anoniem
23/08/2017
9

ben tevreden over alles

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

De beoordeling is, voor zover ik met uw bedrijf contact heb gehad positief. Op alle door mij gestelde vragen werd uitvoering ingegaan.

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Opnieuw zeer tevreden over duidelijkheid en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Klant is hier koning.

Service
Mirjam de Winter
23/08/2017
10

Omdat deze garage altijd correct je te woord staat, de klant is nog echt koning. Ik heb bij deze garage het gevoel dat ze eerlijk en open zijn. Geen onzin-reparaties voorstellen, de klant wijzen op meest gunstige adequate reparatie-onderhoud etc. Afspraken worden nagekomen en persoonlijk contact is altijd zeer prettig/beleefd/vriendelijk. Ik kocht mijn tweedehands Toyota bij deze garage na een aantal zeer prettige bezoeken, ben er gebleven en ben elke keer weer zeer tevreden!

Service
M. Dansen (Apeldoorn)
18/08/2017
10

van Gent is een garage waar de klant op 1,2 en 3 staat. Het personeel is kundig, oprecht en uiterst vriendelijk. Verder staat kwaliteit bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Een garage waar ik mijn auto graag aan toe vertrouw.

Service
W.j.h.schoof (Ede (gld).)
16/08/2017
10

Toyota dealer is een goede zaak met een zeer goede service en goed personeel.

Service
Anoniem
15/08/2017
10

Ik werd uiterst correct op de hoogte gehouden over de kosten en de duur van de reparatie. Ik kon met mijn drie kinderen hier prima op wachten aangezien ze dvdtjes konden kijken met chocolademelk en ik kon mij bezighouden met de tijdschriften op de leestafel met luxe automaat-koffie.
Na de vervanging van de startmotor en de zomercheck stond de auto gewassen (wat ook wel heel erg nodig was) op mij en mijn kinderen te wachten.

Service
D. Kasius (Doorwerth)
09/08/2017
8

een 8 is een goed cijfer men werkt met mensen, dus is dit een goed resultaat

Service
Anoniem
02/08/2017
9

door al jaren met veel plezier mijn auto bij v.gent in onderhoud. waarbij de service altijd optimaal en zeer correct is.

Verkoop
Pim van Buren (Woudenberg)
02/08/2017
10

prima service, deskundig personeel, zeer professionele uitstraling

Service
R.M. de Rijk (Vinkeveen)
02/08/2017
9

Het feit dat ik uit Vinkeveen kom en mijn Toyota koop en laat onderhouden bij Toyota van Gent in Ede zegt al genoeg.Duidelijke afspraken, goede informatie verstrekking, zakelijk en vooral vriendelijk.

Verkoop
Erick Herst (Bennekom)
31/07/2017
10

Klantvriendelijk, goede klantbehandeling, uitstekende service, correcte klantbenadering, het gevoel geven dat jouw vraag/probleem hun volledig aandacht heeft.

Verkoop
W.ter Wal
28/07/2017
9

zeer prettige en correcte behandeling van het personeel. eventuele klachten worden serieus genomen en correct afgehandeld .

Service
Anoniem
27/07/2017
10

Naar mijn mening de beste garage in de wijde omgeving. Klantvriendelijk, uitstekende service. Perfect!

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
8

De service van Toyota van Gent is geweldig.Mijn 3 weken nieuwe Toyota Auris had een kras in de lak opgelopen in de vakantie. Toyota van Gent heeft deze kostenloos weggewerkt en bovendien door de wasstraat gehaald. Mijn Auris ziet er weer perfect uit.

Verkoop
Anoniem
25/07/2017
9

goede service klantvriendelijheid en kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
10

Dit heeft betrekking op zowel de aankooptraject als het product Toyota AYGO Het is voor ons de eerste keer dat we een Toyota hebben aangeschaft en na 3 weken rijplezier zijn we tot nu toe zeer tevreden.De Autoverkoper heeft ons zeer goed begeleidt vanaf de eerste kennismaking tot afhandeling.Vriendelijkheid, beleefdheid en deskundigheid behoren tot zijn competenties.

Service
Dhr. H.E. Martens (Ede)
24/07/2017
10

Onze auto had een deuk in het portier navraag bij Carglas leverde een offerte op van € 300,-- .Ik heb mijn auto tijdens de app en beurt gelijk laten herstellen het reparatie berg kwam slechts op € 100,-- en tot volle tevredenheid hersteld.Weer een reden om naar de dealer te gaan.

Service
Dhr.H. Brandt (Doorwerth)
24/07/2017
10

Ik vindt het een fijn bedrijf omdat ze altijd wel een goede oplossing willen vinden samen met de klant Of het nu gaat om reparatie of inruil van je auto.Ze zijn klantvriendelijk. Dus als het zo blijft dan blijf ik ook nog lang klant.

Service
H.W.A. Dimmedal (EDE)
24/07/2017
8

correctheid,vriendelijkheid,bekwaam personeel en zich houden aan de afspraken die gemaakt zijn!

Verkoop
J.Schuengel (EDE)
24/07/2017
10

Voor mij kwam het door mij gekozen voertuig als beste keus na een uitgebreide rond gang bij heel veel Autobedrijven uit de bus.Gekozen auto TOYOTA C-HR executief Hybride automaat'.Het rijden is een zeer positive ervaring met heel veel veiligheids aspecten .Perfekt rijgedrag een echte aanrader en een zeer fraaie uitstraling.Goede inruil prijs voor mijn VW Plus.Prettige ervaring met verkoop receptie en werkplaats.

Verkoop
Joke Derwort (Bennekom)
20/07/2017
10

Onlangs heb ik mijn derde nieuwe Toyota bij Gebr. Van Gent Ede aangeschaft. Ik word er altijd buitengewoon vriendelijk en prettig geholpen. Er heerst daar een prettige sfeer en alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en hulpvaardig.
Ik kan niets anders zeggen, alleen maar lof.

Verkoop
E. Davelaar (Bennekom)
19/07/2017
9

Toyota van Gent is een betrouwbare garage. Iedereen is vriendelijk en je wordt altijd snel geholpen. De werkplaats heeft zeer capabele monteurs.

Verkoop
Ap Fransen (ochten)
17/07/2017
10

Vriendelijk en zeer goede service

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Ze luisteren eerst naar de klant en dan word er een advies gegeven naar aanleiding van de vragen die de klant heeft, en word gevraagd of de klant iets wil drinken, kortom de klant is koning bij van Gent.
ook na aankoop blijft deze service gelden.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Je word er prettig te woord gestaan en het personeel is deskundig

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Uitstekende garage
Zeer goede service

Service
Anoniem
13/07/2017
10

klantvriendelijke en behulpzame medewerkers. Die probleem direct willen onderzoeken en oplossen

Service
de witte (ede)
13/07/2017
8

tevredenheid

Service
Dhr. Ad Tempelaar (Ede)
13/07/2017
10

Alles is goed en prettig geregeld

Service
Harry Hulzebosch (Renkum)
13/07/2017
9

Dit autobedrijf geeft fantastische service. ij houden zich keurig aan alle afspraken en voeren alle onderhoudswerkzaamheden snel en correct uit. Ik ben uiterst tevreden over dit bedrijf.

Service
Jerry van Lonkhuijzen (Ede)
13/07/2017
10

Altijd correct; bij standaard service altijd een prijsopgave; vriendelijke, klantgerichte service en een prettige wachtomgeving, waarin ook eventueel nieuwe modellen bekeken kunnen worden.

Service
Vlaardingerbroek walle (Ede)
13/07/2017
9

Grandioos geholpen en zeer betrouwbaar,alle lof voor de jongens.

Verkoop
Paul Hooijschuur (Wormerveer)
06/07/2017
9

Goede service en uitleg; goed informeren over uitleveringstraject.

Service
Rijk Slok (Enschede)
03/07/2017
9

deskundige hulp en vriendelijk personeel

Service
Alies (Nieuwegein )
30/06/2017
10

Kundig, betrouwbaar en duidelijk. Prettige service voor zowel nieuwe als oudere auto's.

Service
Alies (Nieuwegein )
30/06/2017
10

Kundig, betrouwbaar en duidelijk. Prettige service voor zowel nieuwe als oudere auto's.

Service
J. Thijssen (Ede)
30/06/2017
8

Zie voorgaande antwoorden.

Service
J. Thijssen (Ede)
30/06/2017
8

Zie voorgaande antwoorden.

Verkoop
j.jager van den dam (renkum)
30/06/2017
10

goede service

Service
Mevr. A.M.H. Van Wijck-Hob'e
30/06/2017
10

Men is zeer vriendelijk, duidelijk in de uitleg over event. reparaties, altijd een passende auto , als de reparatie een hale dag duurt.

Service
van woenzel (ede)
30/06/2017
8

Netjes behandeld

Service
A. Tikkel (Ede)
22/06/2017
8

N.a.v. een speciale inruilactie had ik verwacht te worden benaderd voor een nieuw gesprek en aanbod m.b.t. de aanschaf van een nieuwe Toyota. Bij een eerder aanbod lagen de financiële verschillen te ver uit elkaar.
Met deze inruilactie hadden we wellicht tot zaken kunnen komen.

Verkoop
Dhr Teunissen (Driel)
22/06/2017
9

Aflevering was top. Bij het vervangen van een nieuwe voorruit was hij niet helemaal schoon van binnen.Daarom een 9 en geen 10

Service
Dhr. Prophitius
21/06/2017
9

Super goede service en zeer klantvriendelijk.

Service
dhr. R.P.M.Favier (Ede)
21/06/2017
10

Prima en correcte benadering van de klant. Hulp c.q. advies altijd naar tevredenheid.

Verkoop
A.M. Majoor
20/06/2017
9

Het mooie en schoon gebouw, van binnen en van buiten. Gemakkelijk te bereiken. Prima medewerkers, die goed opgeleid zijn en staan voor het auto product Toyota. Keurige ontvangst door receptiedames.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Persoonlijke aandacht is een centraal thema bij autobedrijf Van Gent Ede. Verkoopadviseur heeft altijd een luisterend oor, is betrouwbaar en geeft waardevolle adviezen.

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Geweldige garage waar men alle tijd voor je als klant hebt. Alles wordt vooraf en achteraf uitgelegd en men vraagt een terugkoppeling of alle s duidelijk en naar genoegen was. Heb dit niet eerder bij een andere garage mee gemaakt. TOP

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Prettige sfeer, goede ontvangst, prettig en behulpzaam personeel, al jaren uitstekende ervaringen met het bedrijf.

Service
Anoniem
20/06/2017
7

service en kosten zijn zeer in overeenstemming van mijn verwachtingen m.b.t. van Gent!

Verkoop
Mevr. L. Vernhout
20/06/2017
9

Een hele goede service en betrouwbaarheid!

Verkoop
E.J. Vonk (Ede)
12/06/2017
10

Een fijne garage hele aardige mensen altijd koffie en je kunt alles vragen ze helpen je uitstekend

Service
Frits Heugens (Ede)
07/06/2017
9

Het garagepersoneel is kundig en plezierig in de omgang. Kortom, het geeft vertrouwen.

Verkoop
Ronald (Ede)
07/06/2017
10

Vriendelijke mensen en deskundig personeel.
En ze staan ook achter het merk toyota

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Prima geholpen,vriendelijk, geen moeite teveel, kennis van zaken.

Verkoop
Gert van den Broek (Renswoude)
31/05/2017
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage

Service
Annelies Langenberg (Ede)
26/05/2017
10

V Gent Ede is een geweldig bedrijf. We hebben er met veel plezier onze Toyota Yaris in onderhoud en voor m'n ouders kort geleden een nieuwere Yaris gekocht. Ook die is natuurlijk bij v Gent in onderhoud. Het is jammer dat die Toyota's zo weinig onderhoud nodig hebben. Daardoor kom ik er te weinig . Misschien moet ik een 3e auto bij hun overwegen. Er staat nog zo'n zwarte sportwagen......

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Zeer vriendelijk te woord gestaan, kundig personeel, men denkt met de klant mee. De afspraken die gemaakt zijn worden na gekomen. Kort om een top bedrijf!!

Service
Anoniem
24/05/2017
9

betrouwbaar, vriendelijk

Service
Bernhard H Steenwijk (Nijkerk)
24/05/2017
10

Duidelijkheid, plezierig te woord gestaan, vakkundig en orderlijk, netjes en prijsopgave stemt overeen met factuu