Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

960 commentaren van in totaal 961 beoordelingen
Service
Willem Veldhuizen (Utrecht )
15/11/2018
9

Geweldige Dealer

Service
cor de bas (ede)
14/11/2018
2

Gemaakte afspraken niet nagekomen.

Service
Mevr. Meijer-v.d. Horst (Oosterbeek)
14/11/2018
10

De service is prima en er wordt goed onderhoud gepleegd.

Service
P.Timmerman (Maartensdijk )
14/11/2018
10

Reparatie snel uitgevoerd, en snel een chauffeur geregeld om een huurauto terug te brengen. En dit zonder kosten te berekenen.

Service
Alies (Nieuwegein )
09/11/2018
10

Goede service, eerlijk, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden!

Service
G.Bodewits (winterswijk)
09/11/2018
9

Alles oke.

Service
Mevr. Alet Maasland (Ede)
09/11/2018
9

Altijd prima geholpen. Ik vind het een prettige en betrouwbare garage.

Service
Dhr. W.Modder (EDE)
02/11/2018
9

Het is uitstekend maar zeggen altijd dat het nog beter kan.

Service
Douwe Ettema
02/11/2018
9

Het kiezen van een auto wordt door twee zeer belangrijke factoren ingegeven. 1) de auto (kwaliteit- betrouwbaarheid- en prijs)2) door de kwaliteit van de dealer.(vakkundig- betrouwbaar en klantgericht)In mijn situatie is het tweede argument zeker zo belangrijk als het eerst genoemde. Maar over beide zaken ben ik uitermate tevreden.

Service
Hil (Ede)
02/11/2018
9

Goede service, persoonlijke aandacht, vriendelijk, kwaliteit.

Service
Hr.J.C.M.Boll (>Ede)
02/11/2018
9

totaal tevreden

Service
Mevr Degen-Boon (Ede)
02/11/2018
8

Klantvriendelijk, mooie wachtruimte, goeie uitleg.

Service
Mevr. Hutjes
02/11/2018
10

Deze auto heb ik hier gekocht, . In samenspraak met mijn zoon. Zoon en kleinkind hebben hun auto hier ook vandaan en hebben ook geen klachten.

Verkoop
MM Uithol (Ede)
02/11/2018
9

Klantvriendelijkheid.

Service
A. Van Den Berg (Veenendaal )
29/10/2018
10

Mens gericht en toch professioneel.

Service
Arjan Krol (Ede)
29/10/2018
8

Gewoon goed

Service
Dhr. en Mevr. van Wely (Bennekom)
29/10/2018
10

De service is super, er wordt ook meegedacht door het personeel.

Service
fam. Veldboom (zeewolde)
29/10/2018
8

Gewoon dik tevreden.

Service
G.F. van't Sant (Ede)
29/10/2018
9

Goede informatievriendelijkpersoonlijke aandachtAangezien ik al klant was in Overberg (meer dan 30 jaar) is het duidelijk dat ik veel vertrouwen heb in deze dealer!

Service
H. Ye (Wageningen)
29/10/2018
10

Top geholpen, week eerder aangekomen, leenauto meegekregen zonder extra kosten behalve de tank bijvullen dan, fantastisch.

Service
mevr. A. ten Have (Ede)
29/10/2018
9

Ben al jaren klant bij van Gent. Word altijd zeer correct en vriendelijk behandeld.

Service
Mvr Jp van Meerten (Ede)
29/10/2018
10

Omdat alles altijd goed word uitgelegd en alles schoon terug komt. Een prima service.

Service
Rijk Slok (Enschede)
29/10/2018
10

Krijgt van mij een 10 vanwege de deskundigheid.Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en indien je lang moet wachten wordt er goed voor je gezorgd.Prijsafspraken worden nagekomen en je komt niet voor "onnodige of negatieve verrassingen" te staan.

Service
Theo de Jong (Ede)
29/10/2018
9

Best wel tevreden op een kleinigheid na. De service is altijd perfect maar deze keer waren al mijn “settings” verdwenen en moest ik deze herstellen. Ik kwam er bijv. al rijdend achter dat het stuur in de onderste stand stond zodat ik geen volledig zicht op het dashboard had. Ik moest stoppen om dit te corrigeren. En zo nog een aantal. Is niet erg maar zeg even dat je het gedaan hebt dan corrigeer ik het voor ik ga rijden??.

Service
Wilco van den Berg
29/10/2018
10

Zeer netjes en correct geholpen. Duidelijke (prijs)afspraak gemaakt. Wij hebben twee Toyota's en het maakt niet uit of we met de (2 jaar oude) Aygo komen of met de 15 jaar oude Corolla.

Service
A. Kok (Bennekom)
17/10/2018
8

Voor de eerste keer bij deze dealer voor grote beurt auto en APK. Vriendelijke en snelle service en even telefonisch overleg over een extra uit te voeren reparatie. Aanbevolen!

Service
D.Muller (Ede)
17/10/2018
8

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Verkoop
Eduard Brussen
17/10/2018
10

Heel tevreden met dealer ook in Veenendaal.

Service
H.Bakkenes (Lunteren)
17/10/2018
9

ben zeer tevreden over de afspraak van de beurt en de apk keuring hebben ze netjes op tijd over gebeld voor een afspraak Er werd netjes koffie aan geboden in de wacht ruimte en de voor banden waren aan vernieuwing toe en dat kwamen ze netjes bespreken in de wacht ruimte ook over de prijs er van en werd netjes na de uit voering afgeleverd

Service
Mevr. P. Houdkamp
17/10/2018
10

Vriendelijk, eerlijk zeer klantgericht! Deze dealer bevindt zich op meer dan een uur rijden vanaf mijn woonplaats, maar ik denk er niet aan te wisselen. Al sinds 2008 vaste klant. Deze dealer kent zijn klanten nog bij naam!

Service
W Hommersom (Wageningen )
17/10/2018
9

Eerdere toelichting.

Service
Werknemer Anlag (Nijmegen)
17/10/2018
8

In de buurt van het werk. Gratis leenfiets mogelijk. Professionele organisatie: kosten vooraf ingeschat, eventuele afwijkingen worden tijdig gecommuniceerd.

Service
Dhr Linthorst (Druten)
11/10/2018
8

Goede service, praktisch meedenken, nakomen afspraken.

Service
Drs. B. H Steenwijk (Nijkerk)
11/10/2018
9

Zeer vriendelijk personeel. Vooraf kostenopgave. Keurige planning en uitstekende service t.a.v. reparaties etc.

Service
I. Davelaar
11/10/2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken goed met je mee.

Service
Ineke van Blotenburg (Garderen )
11/10/2018
10

Goede service fijn personeel.

Service
Mevr Gerritsen (Renkum)
11/10/2018
10

-

Service
van Rijn
11/10/2018
10

Fijne garage, vriendelijk geholpen, zeer goede service, denken met je mee.

Service
Cary Badoux (Wageningen)
05/10/2018
10

Kom hier al jaren altijd geholpen naar volle tevredenheid

Service
Mevr H.M. van der Lugt (Ede)
05/10/2018
9

Altijd bereid je onmiddelijk te helpen bij vragen over bedinging zaken van je auto

Verkoop
Theo en Ria Homan (Wageningen)
05/10/2018
10

Prettige deskundige correcte garage.

Service
Berry Trip (Wageningen)
26/09/2018
10

vriendelijk, adequaat, duidelijk, inzichtelijk, luisteren goed, denken mee, begripvol

Verkoop
Wilma Golverdingen
26/09/2018
9

Perfect is niemand, vandaar een 9. Maar het was een leuke en zeer aangename ervaring met deze garage en verkopers kennis te maken. Heb de aflevering als een klein feestje ervaren, het is mijn 4e Toyota GT 86 en dat werd beloond met een hele mooie en vooral heerlijke taart.

Service
A. Lawson (Ede)
19/09/2018
8

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en onderhoud en reparatie wordt naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Cateringbedrijf De4Zussen (Ede)
19/09/2018
9

Toyota van Gent ervaren wij als een zeer prettige autodealer waar wij al onze auto's in onderhoud hebben.altijd correct en netjes.

Service
Dhr.J.H.Harskamp (Ede)
19/09/2018
9

een ontzettend fijn bedrijf waar je uitstekend geholpen wordt.een hoge inruil van je auto.

Service
K.Kist te Ede
19/09/2018
8

Van Gent is een goede garage

Service
N.van maanen (Ede)
19/09/2018
9

Ben al jaren klant dus geen probleem

Service
Arie Huttinga (Ede)
13/09/2018
9

Zeer goede service, prettige mensen

Service
Saskia van Laar (Wageningen)
13/09/2018
9

Goede sevice en duidelijke afspraken.

Verkoop
Colinda Tukker (Ede)
12/09/2018
8

goede service mooi bedrijf

Service
E. Dijkhuis-Zekveld (Ede.)
12/09/2018
10

Als Toyota rijder ben ik tevreden met mijn auto en de garage!

Service
Jan Banga (Ede)
06/09/2018
9

zeer correct en vriendelijk

Service
Johan de Vries
06/09/2018
9

Zij zijn altijd vriendelijk en geven goede informatie

Service
M. Soorsma
05/09/2018
10

Goede service, duidelijke prijsopgave van tevoren. Als er iets extra's gerepareerd wordt, bellen ze je om te overleggen.Zowel aan de telefoon als in de zaak bijzonder vriendelijk en kundig personeel.

Service
R. Schomaker (Wageningen)
05/09/2018
9

Vriendelijke en behulpzame mensen die altijd klaar staan om een uitstekende service te verlenen.

Verkoop
A.J. Schouten (Ede)
23/08/2018
9

Zie eerdere antwoord.

Service
Anton van Bezooijen (Andelst)
23/08/2018
10

De service, de uitstraling van het pand, de vriendelijke medewerkers en de heldere communicatie zijn de belangrijkste redenen om deze dealer te blijven bezoeken.

Verkoop
a fransen (ochten)
22/08/2018
10

zeer beleefd en behulpzaam

Service
Clara den Aantrekker (Delft)
22/08/2018
9

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij zijn reuze tevreden met de aankoop in 2016 van de VERSO S, rijdt super!!Goed advies geweest van de verkoper, wij zochten na altijd Volvo gereden te hebben, een kleinere auto met een hoge instap en een automaat en aan deze "eisen"voldoet deze Toyota Verso helemaal.

Service
R.P.M.Favier (Ede)
22/08/2018
9

Tot nu toe steeds naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Wim Dimmendaal (Bennekom)
22/08/2018
10

Gedegen werk, alleszins acceptabele prijzen, snelheid, kwaliteit en klantgerichtheid, netheid in de werkplaats, keurige klantendesk: gewoon een dealer waar je blij van wordt en het plezier van het autorijden groot maakt.

Service
Luit Postmus (Ede)
20/08/2018
9

Omdat ik tevreden ben over de kwaliteit en de manier van werken.

Service
BJ Dekker (Ede)
15/08/2018
9

Goede service.Duidelijke (prijs) afspraken vooraf.Bij meer werk wordt vooraf contact opgenomen

Service
Dhr. v. Brakel (Wageningen)
15/08/2018
9

De geplande onderhoudswerkzaamheden uit laten voeren, volgens afspraak. Vakkundig en vriendelijk personeel. Extra werkzaamheden werden tijdig door gesproken en alleen na toestemming uitgevoerd. Zeer tevreden.

Service
H Melgers (bennekom)
15/08/2018
9

Het is prima

Service
R.mizbah-de Kroon (Ede)
15/08/2018
10

Prettig bedrijf

Service
Steefjan Hendriksen (Veenendaal)
15/08/2018
10

Het is een goede dealer met uitstekende service

Service
Corien de Jong
10/08/2018
8

Respectvolle behandeling. Er wordt alleen dat uitgevoerd wat noodzakelijk is. Ruimschoots overleg. Ik ben een zeer tevreden klant.

Verkoop
Lammert Wilbrink (Woudenberg)
08/08/2018
10

Dit bedrijf kennn wij al van kinds af aan eerst de ouders en nu de zoon van het bedrijf, we hebben dit bedrijf altijd fijn gevonden om hun service en het na komen en regelen van dingen, als de auto een beurt krijgt is deze altijd schoon en gewassen...

Verkoop
R van den Berg (Gelderland)
08/08/2018
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf dat echt luistert naar de wensen van de klant en dit ook omzet in daden en een prima passend aanbod.

Service
T de Vries
08/08/2018
10

Uitstekende service.

Service
Brit van Maanen. (Soest)
06/08/2018
10

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk bedrijf. Maakt waar wat beloofd wordt. Correcte afhandeling van werkzaamheden en afspraken door vakkundig personeel. Probleemloze uitgifte leenauto bij reparatie van de eigen auto. Aan te bevelen!

Service
Mevr.M. Bakker (Ede)
02/08/2018
10

Autobedrijf ***daar wordt je altijd vriendelijk en correct behandeld,er staat altijd een leenauto en koffie voor je klaar en ze bellen altijd even op als de reparatie tegenvalt om te overleggen.

Service
Bert Spaans (Den Haag)
01/08/2018
10

Voor mij is de service zeer belangrijk en de vriendelijkheid mijn zoon heeft ook een Toyota Prius gekocht en de aflevering was zeer goed en duidelijk.

Verkoop
Dhr. Kompanje (Ede)
31/07/2018
10

Nette garage/showroom, correct en vriendelijk personeel en dat over de gehele linie.

Service
Ebbers (Arnhem)
31/07/2018
8

We komen al jaren bij v Gent in Ede.We hebben twee Toyota sIn onderhoud.Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Service
Gert-Jan Bastmeijer (Ede)
26/07/2018
10

Een goede garage met gemotiveerd en vriendelijk personeel, Ik ben erg tevreden over de manier en de SERVICE die ze geven. Hopelijk blijven ze alert en blijven ze Top presteren.

Service
R.M. de Rijk (Vinkeveen)
26/07/2018
10

De juiste, niet overdreven communicatie, prettige behandeling, correcte afhandeling. De rust die het hele bedrijf uitstraalt vertaalt zich ook in de service en betrokkenheid. Het feit dat ik 1 uur moet reizen om juist bij deze garage klant te zijn geeft aan hoe tevreden ik ben.

Service
Henk Meerman (Ede)
25/07/2018
8

De gemaakte afspraken worden zeer correct uitgevoerd en zover ik kan beoordelen ook met kennis van zaken.

Service
Marinus C. Sonneveld (Bennekom)
25/07/2018
9

Zeer tevreden.

Verkoop
Cras
24/07/2018
10

Deskundig en klantvriendelijk, goede deal geboden.

Verkoop
hans koning (heemskerk)
24/07/2018
10

top garage daar kan je wat mee......

Service
Gerard (Ede)
18/07/2018
10

Zeer vriendelijke mensen, voel je daar welkom, een ieder zegt je gedag. Snelle service en als het wat langer duurt stellen ze je daarvan ruim op tijd van op de hoogte. Prettige sfeer om even te wachten onder het genot van de heerlijke koffie. Onderhoud is perfect, nooit geen klachten. en als er een klacht is, zeldzaam, wordt deze goed en snel verholpen. Complimenten ga zo door. Als klap op de vuurpijl wordt je auto ook nog een lekker gewassen. Top !

Service
J. Thijssen (Ede)
18/07/2018
8

Ga zo door, kan t alleen maar beter worden.

Service
Jean Lommen (Ede)
18/07/2018
10

Vlot geholpen, vooraf correct geïnformeerd, vervangend vervoer conform vraag, afspraken goed nagekomen, afhandeling (werkzaamheden en prijsstelling) naar wens. Zeer prettige sfeer en behulpzame medewerkers.

Service
Machiel Taal (Ede)
18/07/2018
9

De communicatie over de plannng van de werkzaamheden en de werkzaamheden zelf was helder en goed

Service
Dhr. J. Hoevelaken (Bennekom)
17/07/2018
10

De auto was eerder in onderhoud bij een autobedrijf in de buurt. Daar waren wij niet zo tevreden over. Na de noodzakelijke reparaties en onderhoud bij de Toyota-dealer is ons gebleken dat er veel mis moest zijn geweest met de auto door de jaren heen. Voor het eerst sinds 3 jaar was het niet nodig om de Toyota-dealer in Oostenrijk met een bezoek te vereren. De remmen functioneerden zoals het hoort in Hoog-alpen regio in Tirol, de motor had geen problemen en de auto reed zuiniger. Het vertrouwen dat wij in de auto en de garage hadden begonnen wij een beetje te verliezen. Dit vertrouwen is nu weer helemaal terug.

Service
George Kaptein (Bennekom)
12/07/2018
10

Ikzelf ben 55 jaar in het autovak werkzaam geweest, waarvan de laatste 30 als eigenaar van een Universeel autobedrijf, dus ik weet wel van het een en ander, en geniet van de wijze waarop dit bij Gebr. van Gent wordt toegepast!

Service
C.J. van der Sluijs (ede)
11/07/2018
10

Nogmaals de afspraken komen ze na, en dat wat mij het vertrouwen geeft

Service
H schulte (Heteren)
11/07/2018
10

Gewoon top

Service
Jurgen Rouwhorst
11/07/2018
8

De medewerkers zijn uiterst vriendelijk, doen zeer hun best, maar het probleem met mijn nieuwe Auris is nog steeds niet opgelost

Verkoop
Alyanne Westerveen (Woudenberg)
10/07/2018
10

Vriendelijke mensen, eerlijk verhaal en je voelt je welkom.

Service
Alies van Rooijen-Visser (Nieuwegein )
09/07/2018
10

Vriendelijk en kundig personeel met goede service (zowel voor onze nieuwere als ook onze oude Toyota)!

Service
À M H van Wijck Hobe (Heelsum)
09/07/2018
9

Prettig en beleefd geholpen

Service
Michel Tonneijck
09/07/2018
9

Al jarenlang betrouwbaar en ik verwacht dat nog jarenlang meer te ervaren.

Verkoop
Jan (Nunspeet)
04/07/2018
9

Enthousiast, juiste informatie op de juiste plaats.

Service
Jan van Zwetselaar (Harskamp)
04/07/2018
10

vakkundig personeel netjes en ik ben heel tevreden.

Service
Bert van den Berg (Bennekom)
28/06/2018
9

Garage van Gent luistert naar je. Informeren je vooraf over allerhande zaken. Geven een toelichting op de werkzaamheden.En last but not least, je wordt (zeer) vriendelijk te woord gestaan.TOP garage.

Verkoop
Dhr. Koeweiden (Ede)
27/06/2018
9

Zeer goede service. Goede ervaringen met deze dealer bij mijn vorige Toyota. Goede begeleiding bij de aanschaf bij mijn auto.

Verkoop
Dhr. L.C. de Jong
27/06/2018
10

Zonder uitzondering personeel dat staat voor hun taak! Van verkopers t/m magazijn- en garage-desk-medewerkers en niet te vergeten de receptionisten. Dit kan ik stellen naar aanleiding van vele eerdere contacten met andere dealers in mijn zoektocht naar een nw auto.

Service
Dhr. P. Poot (Ede)
27/06/2018
10

Afspraak correct.Service uitstekend.

Service
Dhr. Prophitius
27/06/2018
9

Een fijn bedrijf met prima service! Goed kwaliteit monteurs en medewerkers!

Service
A. Kuijvenhoven (Ede)
20/06/2018
10

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk, geen onnodige reparatie. Altijd eerst met de klant overleg als er iets vernieuwd moet worden.

Service
dhr.J.Moret (Ede)
20/06/2018
10

Zeer betrouwbaar bedrijf. Van begin tot eind weet je waar je aan toe bent. Wil je iets wijzingen in de planning doen ze er alles aan om met je mee te denken, zelfs als het erg druk is. Wie je ook aanspreekt van verkoper tot magazijnbediende iedereen is vriendelijk en zeer behulpzaam en beleefd! Verder zijn ze zeer kundig.

Service
Mevr. E.J. van Liempt
20/06/2018
10

Het valt mij altijd weer op hoe aardig en voorkomend ik er geholpen word. Willen meedenken voor iemand met een wat lager inkomen. Berekenen geen idiote prijzen. Zou iedereen deze garage van harte aanbevelen. Keurige uitstraling.

Service
Wilem (Arnhem)
20/06/2018
10

Fijne mensen werk wordt correct uitgevoerd en goede koffie.

Service
J.Verhoeff (Ermelo)
18/06/2018
9

prima service!

Service
Theo Hartgers (Ede)
15/06/2018
10

Service is goed. Aflevering van de auto was vertraagd maar goed opgelost. Werkplaats doen hun werk goed. Zeer tevreden.

Service
Dhr. A.den Boer (Ede)
14/06/2018
10

vriendelijke ontvangst,goede kennis van zaken en men wordt goed op de hoogte gehouden als er wat aan de hand is.

Service
B van Roekel (Burg Roëlllaan 12 Scherpenzeel)
13/06/2018
9

Wordt goed werk geleverd

Service
Dhr. Van Kooten (Ede)
13/06/2018
10

Goeg georganiseerd bedrijf. Betrouwbaar. Komen afspraken na. Vriendelijk en deskundig personeel. Goed onderhouden en schoon gebouw.

Service
wim van plateringen (ede)
13/06/2018
10

Al jaren vaste klant bij dit bedrijf

Verkoop
G. ter Horst (Ede)
06/06/2018
9

Altijd vriendelijke ontvangst. Prettige contacten. Klantgericht.

Service
Hans van Holland (Wageningen)
06/06/2018
10

Sinds 2017 rijden wij Toyota Auris Hybride via Van Gent Ede. Vanaf dat wij ging kijken voor een occasion tot aan de eerste onderhoudsbeurt een paar weken geleden zijn wij heel tevreden. De klant is koning geldt absoluut voor Van Gent. De service en de aandacht die aan de klant wordt besteedt ervaren wij als zeer prettig.

Service
Piet van Eijsden (Doorwerth)
06/06/2018
10

Het totale beeld van dit bedrijf zowel werkzaamheden als klantvriendelijk is voor mij al jaren positief.

Service
Willem van der Vorm (4671 RL Dinteloord)
06/06/2018
9

Mijn eerste Landcruiser kocht ik daar in 2001 en die is nog steeds actief in het bos met ongeveer 750.000 km op de teller.Deze heeft de laatste 10 jaar elders zijn onderhoudsbeurt elders gehad, dus niet eerlijk om dat nu te vergelijken met mijn huidigelandcruiser, die 3 jaar is. Ik ben voornemens om de VP 030 H tot nader orde door Van Gent - Ede het onderhoud/beurten te laten uitvoeren.

Service
Cor molenaar (Voorthuizen )
01/06/2018
9

Zeer service vriendelijk en vooraf prijsopgave voor onderhoud en de mogelijkheid om een leenauto te verkrijgen. Zeer vriendelijk personeel. Klasse

Service
Dhr. A. van Stam (Lunteren)
01/06/2018
9

zeer goed werk op de afgesproken tijd waren ze al bezig de autobanden te vervangen en binnen 20 minuten waren zij klaar

Service
Gonnie Koetsier (Oosterbeek)
01/06/2018
9

Doordat het prima is

Service
F.Heugens (Ede)
25/05/2018
10

Ik werd correct en goed geholpen.

Service
Dhr P.O. Pots (Ede)
24/05/2018
10

Een garagebedrijf wat kwaliteit en zorg besteed aan zijn klanten. Ik voel me geen nummer. De mensen kennen me, weten welke auto ik heb, en denken mee, om de beste oplossing (indien nodig) te bereiken. En dat terwijl het bedrijf best groot is. Ik voel me gehoord, en men geeft me het gevoel dat ik bij een dorpsgarage ben met 5 klanten. Geweldig bedrijf. Niets aan veranderen.

Service
Marc Verschuur (Leersum)
24/05/2018
9

Klantbeoordeling, deskundig en luisteren goed naar de wensen van de klant.

Service
Dhr. Warmerdam (Otterlo)
23/05/2018
10

Als er geen enkele reden tot klagen is ….

Service
J matser (Edelh)
22/05/2018
8

Ik wordt altijd correct en vriendelijk behandeld.

Verkoop
Dhr. DJG te Wil (Dieren)
16/05/2018
10

Een uitstekende service. Zeer vriendelijk personeel en altijd oplossing gericht.

Service
Piet van Andel (Ede)
16/05/2018
10

Erg klantvriendelijk, meedenkend en deskundig personeel. Heel net bedrijf, alles is van te voren duidelijk. Buiten de reguliere beurten is men altijd bereid te helpen. We zijn al vele jaren tevreden klant. Auto's en service zijn ook goed.

Service
R Peters
16/05/2018
4

Ik werd onaangekondigd geconfronteerd met een prijsstijging voor een standaard onderhoudsbeurt van 60% in twee jaar tijd. Zonder daarop gewezen te worden, want dit bleek mij pas nadat ik de factuur kreeg. En dat terwijl ik twee jaar geleden bij de aanschaf van de auto een schriftelijke belofte kreeg over prijstransparantie en over prijsstijgingen die binnen de reële kostenontwikelingen zouden blijven. Ik vind de stijging ongepast en de dealer op dit punt volstrekt onbetrouwbaar.

Service
mevr. Henny Engels-Willems (Druten)
09/05/2018
9

Zeer klantvriendelijk. Erg behulpzaam

Service
W.Hoogenraat (Ede)
09/05/2018
10

Goed betrouwbaar en correct

Service
I. Schreuders-Vinke (Ede)
04/05/2018
9

prima service

Service
Mw. G de Bruin
04/05/2018
8

Je wordt vriendelijk te woord gestaan/geholpen, zijn duidelijk in de mogelijkheden en/of afspraken, er is een goede rustige ruimte waar je kunt wachten en wat te drinken kan pakken.

Service
A.M. Majoor (Baarn)
02/05/2018
9

Prima garage met goed opgeleid personeel.

Service
Jan van Doorn
02/05/2018
9

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam en deskundig

Service
T Lambregts
02/05/2018
10

een goed adres , waar de klant nog koning is

Service
Dhr R.T. van den Dungen (Zandvoort)
26/04/2018
9

Bijzonder klantvriendelijke organisatie die betrokkenheid van een familiebedrijf uitstraalt

Verkoop
Arjan (Ede)
25/04/2018
10

Keurige behandeling, mooi gebouw en vriendelijke mensen.

Verkoop
Dhr Gerrit.Pol (Bennekom)
25/04/2018
10

mijn Partner rijdt al jaren Toyota carolla en we zijn voor onderhoudt in 2017 voor het eerst bij van Gent geweest omdat het vorige adres niet goed was toen we de eerste APK keuring bij jullie was gedaan waren wij meteen al tevreden .Vandaar dat we hebben besloten de nieuwe auto bij Van Gent te kopen

Service
Harry van Veen (Ede)
25/04/2018
10

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Al 6 jaar alles tip top.

Service
Hans Budding (Rhenen)
18/04/2018
10

Snelle goede service duidelijke uitleg eventuele extra werkzaamheden worden tijdig gemeld met een prijs er bij zodat je niet voor verrassingen komt te staan vriendelijk personeel

Service
Henry
18/04/2018
10

Geen

Service
S.J.J. Lips (Bennekom)
18/04/2018
10

Altijd een zeer goede service en duidelijkheid. Service gaat vaak verder dan je mag verwachten. Iedereen is zeer klantgericht en daarom een pluim voor iedereen die daar werkt.

Verkoop
R.B. Tromp (Velserbroek)
16/04/2018
10

Veel persoonlijke en zeer vriendelijke benadering

Service
Joost Blijham (Bennekom)
12/04/2018
10

Deskundig. Vooraf weet je wat er gaat gebeuren en tegen welke kosten. Afwijkingen daarvan worden van te voren besproken. Vriendelijke medewerkers die duidelijk oog hebben voor de kant.Prettige wachtruimte met goede koffie.

Verkoop
Martijn en Esther (Harskamp)
12/04/2018
10

Een top Toyota dealer er werken fijne mensen je wordt netjes ontvangen en geholpen komen hun afspraken na en noem het allemaal maar op ik kan nog wel even doorgaan maar je moet er gewoon maar een keer heengaan geweldige ervaring!

Verkoop
T.J.A.B. van Liempt (Ede)
12/04/2018
10

Geen verkooppraatjes maar zeer deskundige en klantgerichte explicatie. Er wordt alle tijd genomen om de verschillende opties en uitvoeringen tegen elkaar af te wegen en - uitermate plezierig - deze ook zoveel mogelijk te tonen. Doordat veel modellen in verschillende uitvoeringen aanwezig zijn kunnen bepaalde zaken die daarom vragen ook daadwerkelijk worden getoond en beoordeeld. Het geheel maakt op mij een uitstekende indruk.

Verkoop
Dhr K Schettrrs
09/04/2018
9

Je wordt goed geholpen. De overdracht is een feestje. Verzekering, wegenbelasting enz wordt voor je geregeld. Foutje wordt snel hersteld. Onderhandeling over inruilwaarde verloopt via leidinggeven op afstand. Het zou prettiger zijn als dat rechtstreeks kan.

Service
J.Versteeg (Ede)
09/04/2018
9

Van Gent is naar min meaning een zakelijk,correct bedrijf. Ik Heb Nooid aan merkingen gehad

Service
Van Dijk (Ede)
09/04/2018
9

Van Gent verkoopt prima auto's, is een servicegericht bedrijf waar de medewerkers vriendelijk en adequaat hun werk doen.

Service
Wilkens (Ede)
09/04/2018
9

geen klachten over de werkzaamheden

Service
A.J.W.Roggeveen (Barneveld)
05/04/2018
9

Ten eerste ben ik Toyota-minded. Betrouwbaar en degelijk. De garage heeft alles wat van dit merk verwacht:correct, denken met je mee en een doe maar normaal dan doe je al gek genoeg mentaliteit. Kom er al jaren met volle tevredenheid.

Service
G.M. Groot Hulze (Ede)
05/04/2018
10

vriendelijke en goede service

Service
Ine van Bale (Wageningen )
05/04/2018
10

Ik wordt altijd zeer goed geholpen , ben erg tevreden over de werkplaats de receptie , en de service van de zaak. Zou her zo weer een auto kopen .

Service
Jannes Bast (Nijkerk)
05/04/2018
9

Altijd vriendelijk, correct en beleefd. Je wordt goed voorgelicht in alles, hebben kennis van zaken en zijn zeer betrouwbaar. Prijs kwaliteit staat in een zeer goede verhouding.

Service
Paul Hooijschuur (Wormerveer)
05/04/2018
10

Duidelijke afhandeling onderhoudsbeurt volgens vooraf gemaakte afspraken.Constructief meedenken in oplossen schade aan de auto.

Service
Steven Koster (Ede)
05/04/2018
9

Sedert een jaar of 8 ervaring met dit bedrijf. Van hoog tot laag is men ingesteld op DE KLANT, met hoofdletters geschreven en men handelt daar ook naar. Er zijn vrijwel nooit verrassingen omtrent de geleverde werkzaamheden en de kosten van onderhoud

Service
Arie van den Berg (Veenendaal)
04/04/2018
10

De mens staat centraal, geen gevoel van verkoopdruk, dit heb ik als zeer prettig ervaren.Adviserend en innovatief richten de klant. Top.

Verkoop
Susanne
04/04/2018
10

Super vriendelijk personeel, staat altijd voor je klaar. Was zeer prettig om bij deze dealer een auto te leasen

Service
C.B. Houtman (Wageningen)
29/03/2018
9

Zoals eerder gezegd een uitstekende service

Service
Dhr D.J. te Wil (Dieren )
29/03/2018
10

Zeer service gericht en deskundig. Vriendelijk en hulpvaardig

Service
Betsy van den Berg (Wageningen)
28/03/2018
10

De reparaties worden netjes en goed uitgevierd. Er wordt altijd overlegd wat de kosten zijn. EEN LEENAUTO IS ALTIJD TER BESCHIKKING EN KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR, SUPER LEKKER.

Service
Dhr van kuilenburg (Wageningen)
28/03/2018
10

vergeleken met andere ervaringen bij een autobedrijf zijn zij bij v Gent open en transparant je weet als klant wat jou te wachten staat en komen afspraken 100% na

Service
Rijk Slok (Enschede)
28/03/2018
10

Uitstekende sfeer. Geen lange wachttijd. Deskundige informatie wordt vooraf en nadien gegeven. Eventuele informatie tijdens reparatiewerkzaamheden wordt telefonisch op tijd aangegeven. Kortom kwaliteit en deskundigheid en een goede sfeer geven mij een vertrouwd gevoel bij deze garage.

Service
S. Biermans (Ede)
28/03/2018
9

Fijne garage. Cliengericht. Zeer vriendelijk personeel. Proffesioneel. Duidelijk. Fijne sfeer.

Service
Anthony Schouten (Barneveld)
21/03/2018
9

Deze mensen zijn uitermate correct en behulpzaam

Service
dhr. g.bodewits (Wintrswijk)
21/03/2018
9

zeer goed

Service
dhr J.A.Vierbergen (Bennekom)
21/03/2018
10

enorm gastvrij bedrijf dat altijd tijd voor je maakt als dat nodig is. De mensen kennen je als klant bij naam, informeren naar je omstandigheden en je welzijn. Dit los van mijn auto. Je telt er als persoon en wordt met buitengewoon veel respect behandeld. Afspraken worden altijd nagekomen en problemen altijd opgelost. Een probleem aan mijn auto verschuift van mijn probleem naar het probleem van het bedrijf. De klant wordt ontzorgd. werkzaamheden worden toegelicht en uitgelegd. Leenauto staat altijd klaar volgens afspraak. Ik zou niet weten wat het bedrijf zou moeten verbeteren in hun service en klantgerichtheid. kortom top.

Service
Frank (Deventer)
21/03/2018
8

Wordt netjes en goed behandeld volgens afspraken

Service
H.Rijke (Ede)
21/03/2018
10

Deskundig Toyota personeel , fijne wachtruimte in mooie showroom met koffie,thee en een krant ,als men een leesbril is vergeten staan er een viertal sterkte leesbrillen in standaard. Zelfs een tv hoekje voor de allerkleinste...

Verkoop
Jacqueline (Ede)
21/03/2018
10

Goede service en duidelijke uitleg

Service
Geert Schepers (Ede)
14/03/2018
9

prettige mensen en fijne garage. Mijn auto is al 14 jaar in onderhoud bij deze garage.

Service
P.A. van
08/03/2018
9

Zeer klantvriendelijke mensen -receptie/werkplaatsbalie

Service
Ton van der Sommen (Wageningen)
07/03/2018
10

Mooi bedrijf met uitstekende uitstraling

Service
F Postma (Bennekom)
01/03/2018
9

Keurig geholpen, netjes en betrouwbaar, ze denken met je mee

Service
J. de Kort (Wageningen)
28/02/2018
10

Goede service, ook als ik tussendoor kom word ik snel geholpen. duidelijke informatie. Adequaat, transparant oplossingsgericht op lange termijn meedenken.

Service
S hardoel (Ede)
28/02/2018
10

De service is uitstekend. Medewerkers zijn heel vriendelijk.

Service
W. van Teeseling (Oosterbeek)
28/02/2018
10

De service is altijd geweldig. Men denkt mee, geeft deskundig advies en wat men afspreekt doet men ook. Uitleg over de factuur en het onderhoud is altijd helder.

Service
Dhr. E.O. van Druten
22/02/2018
8

Bij ervaring van Goed, Slecht, Vreemd, Defect, Zelfde Conitatie van de auto's te weten.De dealer legt uit, wat met de auto mankeert.

Service
Dhr. R.G.Leppers (Bennekom)
22/02/2018
10

Ik vindt garage van Gent Ede een voorbeeld voor alle garagebedrijven in Nederland, wat service en klantvriendelijkheid betreft.Altijd zijn zij behulpzaam om voor mij de beste en betaalbare oplossing te vinden.Ik ben vanwege mijn inkomen, klein pensioen en AOW aangewezen op gebruikte auto's , de behandeling is er niet minder om en op geen enkele wijze ervaar je dat ze je liever een nieuwe auto verkopen.

Service
Mevr.W.G de Rek (Ede)
21/02/2018
9

goede service, attent, correct, vriendelijk

Verkoop
Adrie v Hunen (Ede)
15/02/2018
9

Van Gent is een goed autobedrijf, staat ook goed aan geschreven bij bekende.

Service
K Vinke (Ede)
14/02/2018
9

Vriendelijk personeel van receptie, verkoper tot monteur. Ben snel geholpen. Er wordt door de monteurs netjes gewerkt(hoes om de stoel om vervuiling te voorkomen). Alle afspraken zijn naar wens nagekomen.

Service
Dhr. :
06/02/2018
10

Kwalitatief goed onderhoud en advies, vriendelijke service. En dat nu al jaar na jaar!

Service
AE Bons Modderkolk
31/01/2018
9

Omdat ze mijn duidelijkheid geven

Verkoop
Dhr. Hardeman
31/01/2018
9

Klantvriendelijk en respectvol

Verkoop
Heikamp (Veenendaal)
31/01/2018
10

Het vertrouwen wat ze je geven

Service
Simon van Duin (Nijmegen)
31/01/2018
10

Zeer klantvriendelijke en deskundige bgeleiding!

Service
Juul Simons (Veenendaal)
25/01/2018
10

Ben gewoon blij over de duidelijke behandeling van alle onderdelen.

Service
Me.L.M. de Jonge (Zeist)
24/01/2018
10

Deze Toyota dealer straalt direct bij binnenkomst een zeer prettige en verzorgde sfeer uit. De medewerkers vormen een hecht team dat de klant op zeer prettige wijze van dienst wil zijn. Klant- en servicegericht, professioneel en altijd bereid om een probleem zo spoedig mogelijk voor hem of haar op te lossen. De receptie en de balie zien er mooi verzorgd uit evenals de wachtruimte/koffiehoek. Afspraken worden altijd nagekomen en u wordt goed geïnformeerd en geadviseerd omtrent de mogelijkheden bij reparatie of anderszins.Ook staat er altijd een leenauto ter beschikking. Kortom en fijne en jarenlange serviceverlening en klantcontact waar ik nog lang van zou willen genieten. EEN DIKKE PLUIM VOOR IEDEREEN!!

Service
P Ophorst (Wageningen)
24/01/2018
8

Een goede service

Service
Eddie de Bruijn (Wageningen)
12/01/2018
10

Bij binnenkomst is het personeel van de receptie heel vriendelijk. Ze delen je mee wat de onderhoudsbeurt kost en hoelang het gaat duren. Tussentijds overleggen ze wat er eventueel nog meer aan de auto moet gebeuren wat het gaat kosten, en in mijn geval mocht ik gebruik maken van de wachtruimte en een kop thee met een heerlijke oliebol pakken.

Service
Folkert Jagersma (Ede)
12/01/2018
10

Je bent geen nummer, ze kennen je bij naam. Vakkennis en vriendelijk.

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Bedrijf met positieve uitstraling, goede ontvangst, toelichting, ruim aanbod en vriendelijk in gesprek.

Service
Ronald Dzidic (Doetinchem )
10/01/2018
10

Goede service en top klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
04/01/2018
10

zeer goede service env\

Service
Anoniem
03/01/2018
9

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service en deskundigheid

Service
Mevr. Zwarteveen (Arnhem)
03/01/2018
7

medewerkers zijn vriendelijk, maar meer inzicht in de prijsopbouw zou helpen. als een beurt 2,5 uur duurt en er worden daarnaast extra werkzaamheden uitgevoerd en de auto is binnen 2 uur weer klaar, waarom krijg je dan geen korting?

Service
R- Takkenberg (Ede)
03/01/2018
9

Open ruimte, schoon, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Uitstekende service, vriendelijk, straalt vertrouwen uit

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Zeer prettig bedrijf. Komt afspraken na en je wordt er snel, vakkundig en netjes geholpen. Kortom: een aanrader!

Service
Franca Grazell (Wageningen)
28/12/2017
10

De service standaard, professionaliteit en vriendelijkheid van balie personeel en werkplaats personeel zijn bijzonder hoog. Mijn complimenten.

Service
Johan Roman
28/12/2017
10

Een bedrijf waar klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan.

Service
Langenberg (Ede)
28/12/2017
10

Ik rijd meerdere automerken thuis maar prive rijden we een Toyota. Eigenlijk is dat ook doordat de dealer zo prettig is

Service
Anoniem
21/12/2017
10

Zeer net en vriendelijk bedrijf waar je op correcte wijze wordt geholpen

Service
Dr.Dr. Drs. Nicolas Kool (Renkum)
20/12/2017
10

De mensen zijn vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Service
Helga Horn (Veenendaal)
20/12/2017
10

Uitstekende garage! Mooie uitstraling! Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar!

Service
Nijman (Bennekom)
14/12/2017
10

prima werk geleverd

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Ik heb geen op of aanmerkingen

Service
André Makkenze (EDE)
07/12/2017
10

Prettig open , Duidelijk in afspraken, bedrijf, dat doet wat het zegt en beloofd.

Service
Anoniem
07/12/2017
9

Vriendelijk, klantgericht, open en geven helder uitleg

Service
Anoniem
06/12/2017
7

Vriendelijk. Wel erg druk, lange wachttijd.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Goed bedrijf, alles wordt netjes geregeld, vooraf overlegd, geen verassingen, goede service. Enige puntje van aandacht, laatste x voor kleine beurt was schatting dat het met een uurtje klaar zou zijn, duurde uiteindelijk bijna 1,5 uur.

Service
Hans Roozeboom (Ede)
06/12/2017
10

Een echt familiebedrijf waar je niet als nummer, maar ook echt als klant wordt gezien. Iedereen doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Of dit nu in de showroom is, aan de werkplaatsreceptie, of bij de koffiecorner. Maakt niets uit. Je bent er altijd welkom.

Service
Ruud F. van Enschot (Oosterbeek)
06/12/2017
8

Mooie ruimte, goede sfeer, duidelijk.gelukkig geen nering zoekende verkopers!

Service
Anoniem
04/12/2017
10

Vriendelijk personeelNooit lang wacht tijdElke keer wordt goed geholpen.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

uitstekende service en erg aardige mensen

Service
Ben van der Swaluw (Wageningen)
29/11/2017
9

Erg vriendelijk en goed

Service
Dhr. W. Ruisch (Wageningen)
29/11/2017
10

Bij de Gebr. van Gent ben je geen nummer maar wordt je gewoon behandeld, en welkom wordt geheten door recepties en medewerkers. Kosten nog moeite worden gespaard om het naar de zin te maken. Hier is de klant nog Koning. Dat blijkt ook uit de zoektocht naar een andere auto geen gedraai erom heen maar rechtstreeks een duidelijk antwoord.

Service
J. Westerink (Kampen)
29/11/2017
10

Korte lijnen, intern goede samenwerking. Goede informatie. TOP!

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Prima opvolging van onlineafspraakVriendelijke en efficiënte ontvangstNakomen van afspraken over vervangende auto

Service
autorijschool Hans de Bruijn (ede)
22/11/2017
10

dit is een garage waar iedereen oplossingsgericht denkt en er naar handelt

Service
Jan Roelofs (Ede)
16/11/2017
10

Prettige ontvangst en begeleiding van receptie. Werkzaamheden aan de auto perfect uitgevoerd.

Service
Anoniem
15/11/2017
9

Ik ben al jaren zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
15/11/2017
9

Wij zijn goed geholpen, zij denken met ons mee, geven goede adviezen. Wij waren heel tevreden met de goede service.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

De bejegening, de afhandeling van een en ander, de correcte voorlichting bv over wat er nodig is aan de auto. Mogelijkheid om op een prettige plek te wachten zowel als de mogelijkheid een leenauto te krijgen tegen geringe kosten.

Service
Ed van asseldonk
08/11/2017
8

Goede aftersales. Prima service.

Service
Desiree (Bennekom)
02/11/2017
9

Weer vriendelijk te woord gestaan, geen bijzonderheden deze keer aan de auto dus werd niet gebeld. Auto stond gewassen weer klaar, super!

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Goede service, betrouwbaar, integer en degelijk.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Naar alle tevredenheid geholpen

Service
AS Bennekom E. Autsema (Bennekom)
01/11/2017
8

fijne betrouwbare contacten

Service
dhr G Bakker (Naarden)
01/11/2017
10

klant vriendelijk en goede uitleg

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam.Keurige dealer

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Geweldig en kundig .zeer vriendelijke ontvangst ondanks de drukte persoonlijk aandacht

Service
Claartje Wust (Ede)
25/10/2017
9

Een 9 is toch ook prima Ik heb ook vrienden die via mij nu een Toyota gekocht hebben bij van Gent

Service
Clara den Aantrekker (Delft.)
25/10/2017
9

Vriendelijk, deskundige medewerkers waar je het gevoel bij krijgt dat je echt klant bent, of je nu telefonisch contact hebt of in de zaak bent !!

Service
Mevr. A van der Lubbe
25/10/2017
9

Klantvriendelijke, professionele dealer. Duidelijke prijsopgave. Luxe showroom en toch strakke prijzen. Zowel koop van de auto als onderhoud en schadeherstel via hen geregeld. Klasse. Prettig vertoeven met koffie, WiFi en krant in goed geventileerde schone showroom. Nog geen minpunt gevonden.

Service
Dhr. W. Hoogenraat (Ede)
19/10/2017
10

Goede service en betrouwbaar

Service
Dhr. D. de Roever (Almere)
18/10/2017
10

Een zeer ontspannen sfeer, waar men nog de tijd en moeite neemt om de klant koning te laten zijn.

Service
J rutjes (Ede)
18/10/2017
10

Vriendelijk gastvrij geven goede adviezen eerlijk. Staan klaar voor Je nemen de tijd.

Service
Paul Haver (Ede)
18/10/2017
8

Ook na 26 jaar voel Ik me er nog thuis en weet Ik precies waar ik aan toe ben.

Service
Zwaag, M.K. van der (Bennekom)
18/10/2017
9

Zeer goed bedrijf. Zeer klantvriendelijk betrouwbaar. Eigenlijk over de gehele linie geen klachten eerder bewondering.

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Betrouwbaarheid. Klantvriendelijkheid. Behulpzaamheid. Transparantie.

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Goede service; zeer vriendelijk en meedenkend personeel.

Service
M F A Splint (Ede)
11/10/2017
8

1.klant gericht2. Vakkennis

Service
Borremans (Renkum)
05/10/2017
9

Ben tevreden .

Service
Anoniem
02/10/2017
10

Service is goed, personeel is vriendelijk, goed overleg over wat er gedaan moet worden.

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
9

zeer coulant

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Je wordt er prima en adequaat geholpen. Geen verrassingen achteraf, altijd goede uitleg van hetgeen er moet gebeuren. De medewerkers zijn vriendelijk. Absoluut geen klachten. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Verkoop
joop van essen (voorthuizen)
20/09/2017
10

super vriendelijk en spontaan.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Prima garage met goede service.

Service
Dhr. T.Laanstra (Ede)
06/09/2017
9

Zeer fatsoenlijk en terzake kundig, denken met je mee wat betreft kosten besparingEen bedrijf waar je gezien en gekend wordt. Proficiat.

Verkoop
Anoniem
31/08/2017
10

Prima service, zeer klantvriendelijk en er werd echt een feestje van de oplevering gemaakt.

Service
Ton van Harselaar (Bennekom)
30/08/2017
9

alles klopt wat ze beloven

Verkoop
w. van plateringen (ede)
30/08/2017
10

professioneel, klantgericht, afspraak is afspraak

Service
Anoniem
23/08/2017
9

ben tevreden over alles

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

De beoordeling is, voor zover ik met uw bedrijf contact heb gehad positief. Op alle door mij gestelde vragen werd uitvoering ingegaan.

Service
Anoniem
23/08/2017
9

Opnieuw zeer tevreden over duidelijkheid en klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Klant is hier koning.

Service
Mirjam de Winter
23/08/2017
10

Omdat deze garage altijd correct je te woord staat, de klant is nog echt koning. Ik heb bij deze garage het gevoel dat ze eerlijk en open zijn. Geen onzin-reparaties voorstellen, de klant wijzen op meest gunstige adequate reparatie-onderhoud etc. Afspraken worden nagekomen en persoonlijk contact is altijd zeer prettig/beleefd/vriendelijk. Ik kocht mijn tweedehands Toyota bij deze garage na een aantal zeer prettige bezoeken, ben er gebleven en ben elke keer weer zeer tevreden!

Service
M. Dansen (Apeldoorn)
18/08/2017
10

van Gent is een garage waar de klant op 1,2 en 3 staat. Het personeel is kundig, oprecht en uiterst vriendelijk. Verder staat kwaliteit bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Een garage waar ik mijn auto graag aan toe vertrouw.

Service
W.j.h.schoof (Ede (gld).)
16/08/2017
10

Toyota dealer is een goede zaak met een zeer goede service en goed personeel.

Service
Anoniem
15/08/2017
10

Ik werd uiterst correct op de hoogte gehouden over de kosten en de duur van de reparatie. Ik kon met mijn drie kinderen hier prima op wachten aangezien ze dvdtjes konden kijken met chocolademelk en ik kon mij bezighouden met de tijdschriften op de leestafel met luxe automaat-koffie.
Na de vervanging van de startmotor en de zomercheck stond de auto gewassen (wat ook wel heel erg nodig was) op mij en mijn kinderen te wachten.

Service
D. Kasius (Doorwerth)
09/08/2017
8

een 8 is een goed cijfer men werkt met mensen, dus is dit een goed resultaat

Service
Anoniem
02/08/2017
9

door al jaren met veel plezier mijn auto bij v.gent in onderhoud. waarbij de service altijd optimaal en zeer correct is.

Verkoop
Pim van Buren (Woudenberg)
02/08/2017
10

prima service, deskundig personeel, zeer professionele uitstraling

Service
R.M. de Rijk (Vinkeveen)
02/08/2017
9

Het feit dat ik uit Vinkeveen kom en mijn Toyota koop en laat onderhouden bij Toyota van Gent in Ede zegt al genoeg.Duidelijke afspraken, goede informatie verstrekking, zakelijk en vooral vriendelijk.

Verkoop
Erick Herst (Bennekom)
31/07/2017
10

Klantvriendelijk, goede klantbehandeling, uitstekende service, correcte klantbenadering, het gevoel geven dat jouw vraag/probleem hun volledig aandacht heeft.

Verkoop
W.ter Wal
28/07/2017
9

zeer prettige en correcte behandeling van het personeel. eventuele klachten worden serieus genomen en correct afgehandeld .

Service
Anoniem
27/07/2017
10

Naar mijn mening de beste garage in de wijde omgeving. Klantvriendelijk, uitstekende service. Perfect!

Verkoop
Anoniem
27/07/2017
8

De service van Toyota van Gent is geweldig.Mijn 3 weken nieuwe Toyota Auris had een kras in de lak opgelopen in de vakantie. Toyota van Gent heeft deze kostenloos weggewerkt en bovendien door de wasstraat gehaald. Mijn Auris ziet er weer perfect uit.

Verkoop
Anoniem
25/07/2017
9

goede service klantvriendelijheid en kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
24/07/2017
10

Dit heeft betrekking op zowel de aankooptraject als het product Toyota AYGO Het is voor ons de eerste keer dat we een Toyota hebben aangeschaft en na 3 weken rijplezier zijn we tot nu toe zeer tevreden.De Autoverkoper heeft ons zeer goed begeleidt vanaf de eerste kennismaking tot afhandeling.Vriendelijkheid, beleefdheid en deskundigheid behoren tot zijn competenties.

Service
Dhr. H.E. Martens (Ede)
24/07/2017
10

Onze auto had een deuk in het portier navraag bij Carglas leverde een offerte op van € 300,-- .Ik heb mijn auto tijdens de app en beurt gelijk laten herstellen het reparatie berg kwam slechts op € 100,-- en tot volle tevredenheid hersteld.Weer een reden om naar de dealer te gaan.

Service
Dhr.H. Brandt (Doorwerth)
24/07/2017
10

Ik vindt het een fijn bedrijf omdat ze altijd wel een goede oplossing willen vinden samen met de klant Of het nu gaat om reparatie of inruil van je auto.Ze zijn klantvriendelijk. Dus als het zo blijft dan blijf ik ook nog lang klant.

Service
H.W.A. Dimmedal (EDE)
24/07/2017
8

correctheid,vriendelijkheid,bekwaam personeel en zich houden aan de afspraken die gemaakt zijn!

Verkoop
J.Schuengel (EDE)
24/07/2017
10

Voor mij kwam het door mij gekozen voertuig als beste keus na een uitgebreide rond gang bij heel veel Autobedrijven uit de bus.Gekozen auto TOYOTA C-HR executief Hybride automaat'.Het rijden is een zeer positive ervaring met heel veel veiligheids aspecten .Perfekt rijgedrag een echte aanrader en een zeer fraaie uitstraling.Goede inruil prijs voor mijn VW Plus.Prettige ervaring met verkoop receptie en werkplaats.

Verkoop
Joke Derwort (Bennekom)
20/07/2017
10

Onlangs heb ik mijn derde nieuwe Toyota bij Gebr. Van Gent Ede aangeschaft. Ik word er altijd buitengewoon vriendelijk en prettig geholpen. Er heerst daar een prettige sfeer en alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en hulpvaardig.
Ik kan niets anders zeggen, alleen maar lof.

Verkoop
E. Davelaar (Bennekom)
19/07/2017
9

Toyota van Gent is een betrouwbare garage. Iedereen is vriendelijk en je wordt altijd snel geholpen. De werkplaats heeft zeer capabele monteurs.

Verkoop
Ap Fransen (ochten)
17/07/2017
10

Vriendelijk en zeer goede service

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Ze luisteren eerst naar de klant en dan word er een advies gegeven naar aanleiding van de vragen die de klant heeft, en word gevraagd of de klant iets wil drinken, kortom de klant is koning bij van Gent.
ook na aankoop blijft deze service gelden.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Je word er prettig te woord gestaan en het personeel is deskundig

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Uitstekende garage
Zeer goede service

Service
Anoniem
13/07/2017
10

klantvriendelijke en behulpzame medewerkers. Die probleem direct willen onderzoeken en oplossen

Service
de witte (ede)
13/07/2017
8

tevredenheid

Service
Dhr. Ad Tempelaar (Ede)
13/07/2017
10

Alles is goed en prettig geregeld

Service
Harry Hulzebosch (Renkum)
13/07/2017
9

Dit autobedrijf geeft fantastische service. ij houden zich keurig aan alle afspraken en voeren alle onderhoudswerkzaamheden snel en correct uit. Ik ben uiterst tevreden over dit bedrijf.

Service
Jerry van Lonkhuijzen (Ede)
13/07/2017
10

Altijd correct; bij standaard service altijd een prijsopgave; vriendelijke, klantgerichte service en een prettige wachtomgeving, waarin ook eventueel nieuwe modellen bekeken kunnen worden.

Service
Vlaardingerbroek walle (Ede)
13/07/2017
9

Grandioos geholpen en zeer betrouwbaar,alle lof voor de jongens.

Verkoop
Paul Hooijschuur (Wormerveer)
06/07/2017
9

Goede service en uitleg; goed informeren over uitleveringstraject.

Service
Rijk Slok (Enschede)
03/07/2017
9

deskundige hulp en vriendelijk personeel

Service
Alies (Nieuwegein )
30/06/2017
10

Kundig, betrouwbaar en duidelijk. Prettige service voor zowel nieuwe als oudere auto's.

Service
Alies (Nieuwegein )
30/06/2017
10

Kundig, betrouwbaar en duidelijk. Prettige service voor zowel nieuwe als oudere auto's.

Service
J. Thijssen (Ede)
30/06/2017
8

Zie voorgaande antwoorden.

Service
J. Thijssen (Ede)
30/06/2017
8

Zie voorgaande antwoorden.

Verkoop
j.jager van den dam (renkum)
30/06/2017
10

goede service

Service
Mevr. A.M.H. Van Wijck-Hob'e
30/06/2017
10

Men is zeer vriendelijk, duidelijk in de uitleg over event. reparaties, altijd een passende auto , als de reparatie een hale dag duurt.

Service
van woenzel (ede)
30/06/2017
8

Netjes behandeld

Service
A. Tikkel (Ede)
22/06/2017
8

N.a.v. een speciale inruilactie had ik verwacht te worden benaderd voor een nieuw gesprek en aanbod m.b.t. de aanschaf van een nieuwe Toyota. Bij een eerder aanbod lagen de financiële verschillen te ver uit elkaar.
Met deze inruilactie hadden we wellicht tot zaken kunnen komen.

Verkoop
Dhr Teunissen (Driel)
22/06/2017
9

Aflevering was top. Bij het vervangen van een nieuwe voorruit was hij niet helemaal schoon van binnen.Daarom een 9 en geen 10

Service
Dhr. Prophitius
21/06/2017
9

Super goede service en zeer klantvriendelijk.

Service
dhr. R.P.M.Favier (Ede)
21/06/2017
10

Prima en correcte benadering van de klant. Hulp c.q. advies altijd naar tevredenheid.

Verkoop
A.M. Majoor
20/06/2017
9

Het mooie en schoon gebouw, van binnen en van buiten. Gemakkelijk te bereiken. Prima medewerkers, die goed opgeleid zijn en staan voor het auto product Toyota. Keurige ontvangst door receptiedames.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Persoonlijke aandacht is een centraal thema bij autobedrijf Van Gent Ede. Verkoopadviseur heeft altijd een luisterend oor, is betrouwbaar en geeft waardevolle adviezen.

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Geweldige garage waar men alle tijd voor je als klant hebt. Alles wordt vooraf en achteraf uitgelegd en men vraagt een terugkoppeling of alle s duidelijk en naar genoegen was. Heb dit niet eerder bij een andere garage mee gemaakt. TOP

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Prettige sfeer, goede ontvangst, prettig en behulpzaam personeel, al jaren uitstekende ervaringen met het bedrijf.

Service
Anoniem
20/06/2017
7

service en kosten zijn zeer in overeenstemming van mijn verwachtingen m.b.t. van Gent!

Verkoop
Mevr. L. Vernhout
20/06/2017
9

Een hele goede service en betrouwbaarheid!

Verkoop
E.J. Vonk (Ede)
12/06/2017
10

Een fijne garage hele aardige mensen altijd koffie en je kunt alles vragen ze helpen je uitstekend

Service
Frits Heugens (Ede)
07/06/2017
9

Het garagepersoneel is kundig en plezierig in de omgang. Kortom, het geeft vertrouwen.

Verkoop
Ronald (Ede)
07/06/2017
10

Vriendelijke mensen en deskundig personeel.
En ze staan ook achter het merk toyota

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Prima geholpen,vriendelijk, geen moeite teveel, kennis van zaken.

Verkoop
Gert van den Broek (Renswoude)
31/05/2017
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage

Service
Annelies Langenberg (Ede)
26/05/2017
10

V Gent Ede is een geweldig bedrijf. We hebben er met veel plezier onze Toyota Yaris in onderhoud en voor m'n ouders kort geleden een nieuwere Yaris gekocht. Ook die is natuurlijk bij v Gent in onderhoud. Het is jammer dat die Toyota's zo weinig onderhoud nodig hebben. Daardoor kom ik er te weinig . Misschien moet ik een 3e auto bij hun overwegen. Er staat nog zo'n zwarte sportwagen......

Service
Anoniem
24/05/2017
10

Zeer vriendelijk te woord gestaan, kundig personeel, men denkt met de klant mee. De afspraken die gemaakt zijn worden na gekomen. Kort om een top bedrijf!!

Service
Anoniem
24/05/2017
9

betrouwbaar, vriendelijk

Service
Bernhard H Steenwijk (Nijkerk)
24/05/2017
10

Duidelijkheid, plezierig te woord gestaan, vakkundig en orderlijk, netjes en prijsopgave stemt overeen met factuur. Leenauto etc

Service
C.J. van der Sluijs (ede)
24/05/2017
8

zoals het in de antwoorden die ik gegeven heb blijkt ,de ontvangst en het werk wat geleverd is voldoet aan de beloften ,ik kan niet anders zeggen, hopelijk kan ik e nog een poosje van genieten

Service
Dhr krol (Ede)
24/05/2017
8

8 is gewoon goed

Service
Anoniem
19/05/2017
6

Te groot

Service
Dhr. Kees Konijnenburg (6716 RM Ede Zuid)
18/05/2017
8

Ik als uw trouwe klant wou u vragen of kan ik in de werkplaats met de automonteur voor welke kapotte onderdelen mijn auto bekijken en wat bijpraten om te zien en te verduidelijken meelopen. Bovendien ben ik een dove. Dat betekent goed verstaan.
Het wordt duidelijk met elkaar verzekerd !

Service
Patrick Hulsmeijer (Heveadorp)
18/05/2017
8

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Ik word altijd a behandeld en het is keurig nette zaak

Service
Gert-Jan Bastmeijer (Ede)
17/05/2017
10

Netjes, betrouwbaar en servicegericht dat bindt klanten, ga zo door!

Service
Martin de Graaf (Amersfoort)
17/05/2017
9

Effectieve en plezierige telefonische afspraken.
Receptie altijd duidelijk over prijzen, tijden, etc. en prettig in de omgang.
Nooit onaangename verrassingen w.b. reparaties, APK, en dergelijke. Prijzen lijken volstrekt redelijk en zijn altijd gerheel transparant.
Prettig wachtruimte en uiterst plezierige leen-auto regeling (alleen voor brandstof betalen, snel en soepel).
Zelfs na mijn verhuizing, zo'n 30 km verder, ben ik bewust bij deze garage gebleven, en heb daar nooit spijt van gekregen.

Service
Anoniem
15/05/2017
9

Gewoon aangenaam personeel bij de balie, topservice

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
9

Wordt altijd goed geholpen

Service
Mevr. Henny Engels-Willems (Druten)
11/05/2017
10

Erg vriendelijk en kundig personeel. Onderhoud altijd keurig uitgevoerd en op tijd eventuele extra reparaties vermeld. Mooie wachtruimte. Beschikbaarheid van vervangend vervoer.
Voel me als klant erg welkom.

Service
Anoniem
10/05/2017
10

Prima service

Verkoop
Steven Koster (Ede)
10/05/2017
9

Van Gent is klantgericht in alle facetten van de bedrijfsvoering; dit geldt in eerste instantie in hoge mate voor de receptioniste, toch een beetje het visitekaartje van het bedrijf, maar ook voor de receptie van de werkplaats. Veel lof hebben wij ook voor de "baas" van Van Gent Ede, die bereid was onze eerste keuze te wijzigen zonder al te moeilijk te doen, terwijl wij vrijwel aan het eind van het beslissingsproces zaten. Kortom, "wow" geldt niet alleen voor Toyota C-HR, maar ook voor Van Gent Ede

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Een half jaar geleden heb ik mijn eerste Toyota gekocht bij Van Gent. Daarbij viel niet alleen de vriendelijkheid van de medewerkers op, maar ook het feit dat er meer dan bij andere dealers moeite werd gedaan om tot een schappelijke inruilprijs voor mijn vorige auto te komen. Tot toe ben ik zeer tevreden over zowel de auto als de dealer. Ook de werkplaatsservice is geweldig.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Zijn al 9 jaar bekend met deze garage en dit tot volle tevredenheid.

Service
H.Heideveld (Doorwerth)
03/05/2017
9

Klantvriendelijk
Duidelijk
Netjes

Service
Piet van Andel (Ede)
03/05/2017
9

Het bedrijf levert al vele jaren goede service en kwaliteit. Op elk vlak is men vriendelijk en kundig. Onverwachte probleempjes worden direct door de werkplaats opgelost. Vooraf wordt een goede indicatie over kosten gegeven en als het afwijkt wordt eerst goed overlegd. Je voelt je echt welkom en er is ook altijd een kop koffie voor het wachten. Gewoon een heel goed en stabiel bedrijf. Klantvriendelijkheid n service zoals het hoort! En goede auto's natuurlijk!

Verkoop
Anoniem
28/04/2017
10

Perfect bedrijf, perfecte service. Alleen positieve verassingen. Hier doe je graag zaken.

Service
Evert van den Broek
28/04/2017
9

Goede service, je wordt goed geholpen, vriendelijke mensen. Extra services zoals auto wassen na een beurt.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

vriendelijk personeel, geven direct aan als er wat mankeert aan de auto. Of het direct nodig is of nog even kan wachten.
Slecht nieuws gesprekken kunnen ze correct uitvoeren.

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Betrouwbaar, prettig bedrijf.

Service
Mia de Munnik (Ede)
24/04/2017
10

Toyota als merk is meer dan prima.
De Toyota dealer in Ede komt na wat is afgesproken. Prima service, duidelijke uitleg, klantvriendelijk.
Ik heb al jaren zeer goede ervaringen met deze dealer.

Service
fam.Wagenaar-Hemminga (Bennekom)
19/04/2017
9

het optreden van zowl de directie als het personeel is zeer vriendelijk. Wij zijn overgestapt van garage v.d.Weerd in Bennekom naar v.Gent Ede en daar hebben wij geen spijt van.

Service
Gerard en Jolanda Broenink (Ede)
19/04/2017
9

tevreden

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Deze dealer is in staat je als team van dienst te zijn.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Service is uitstekend, zoals de vervangende auto en het het soms wassen van de auto. Korte wachttijd, De werkzaamheden zijn van hoog niveau.. De ontvangst en de afhandeling is zeer goed. Prettige medewerkers en een goed gestructureerde afhandeling, terwijl er toch goed met de klant wordt meegedacht. Er wordt ook goed geluisterd en de houding is behulpzaam.

Service
B. Van den Berg-Beverloo (Wageningen.nl )
12/04/2017
9

Onderhoud auto keurig bij gehouden, vriendelijk geholpen en altijd bereid om iets extras te doen, het i een geweldige garage met geweldig personeel

Service
B. Hendriksen-van Galen (Ede)
12/04/2017
10

snel, duidelijke informatie ook over keuzes, komt professioneel over, ook contact met de werkplaats, vriendelijk en inlevend

Service
Bart Lindeboom
12/04/2017
9

Goede service, uitermate klantvriendelijk en correct.

Service
w.kooijman (nieuwegein)
11/04/2017
8

Goede garage
Kan goed koper door dure enquettes af te schaffen
Normale conversatie is met deze garage gewoon mogelijk

Service
Anoniem
07/04/2017
10

Ik ben zeer tevreden vriendelijk personeel ,duidelijk uitleg ,goede service ,prettige ruimte allom uitstekend !!!

Service
a.f.halff (ede)
06/04/2017
10

Uitstekende garage en zeer meedenkend / adviserend in de beste oplossing.
Ik zou niet weten waarom ik ooit nog naar een andere garage zou overstappen

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Altijd een correcte behandeling

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Klantvriendelijk, geduldig en erg prettig om geholpen te worden.

Service
Dhr C. v. Nieuwamerongen (Ede)
05/04/2017
8

De mensen bij van Gent zijn vriendelijk ( een tikkeltje introvert) en behulpzaam. Ik heb geen klachten.

Service
Ine van Bale (Wageningen )
05/04/2017
10

Ben zeer tevreden over de garage, wordt correct behandeld en nemen de tijd voor je, vertellen duidelijk wat de kosten zijn en voor eventueel extra handelingen wordt er gelijk gebeld.
Ben zeer tevreden over het bedrijf als over de auto.

Verkoop
Anoniem
28/03/2017
10

Ik kom graag bij Autobedrijf van Gent omdat het personeel erg behulpzaam en vriendelijk is. Ze hebben verstand van zaken en komen betrouwbaar over.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Netjes geholpen

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

De service, niets is hen teveel!

Service
Nijman (Bennekom)
23/03/2017
10

snel en goede service

Service
Wijnand Bravenboer (Ede)
23/03/2017
10

alles perfect. meer kan ik er niet van maken.

Service
Sandra Biermans (Ede)
20/03/2017
10

Zeer klantvriendelijk. Bij aanschaf van mijn auto goed geholpen. Ze zijn niet opdringerig, wat voor mij de keuze bepaald van een winkel. Ik wil zelf over dingen na kunnen denken op mijn tijd.
Service is keurig. Goede uitleg. Duidelijk.
Fijn om mijn auto hier in onderhoud te hebben.

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Toen ik vorig jaar bij de dealer kwam voor een occasion, werd er vooral gekeken naar de Mens achter de klant. En niet zoals andere dealers proberen het duurst mogelijke proberen te verkopen.
Dit heb ik in de lange periode waarin ik auto rijd zelden mee gemaakt.
Dus wat dat betreft verdient deze dealer van mij een dikke pluim !

Service
Anoniem
16/03/2017
10

Super fijne garage met kundig personeel.
Altijd een vriendelijk woord, je wordt fijn geholpen, prijsopgaven kloppen altijd.
Verandert er iets dan wordt er contact opgenomen.

Verkoop
Henk van den Broek (Ede)
16/03/2017
10

Service, informatie, begeleiding, medewerking en kennis het is er allemaal en dit op een zeer vriendelijke manier. Alle hulp die je nodig hebt zullen hun je bieden. Ik vond het iig geweldig. Alleen hiervoor zou ik al Toyota blijven rijden.

Service
mevr.C van Beek (Ede)
16/03/2017
8

goede uitleg word gelijk uitgevoerd met een afspraak lekkere koffie even relexen

Service
G.J. Bastmeijer (Ede)
13/03/2017
10

Als kritische consument moet ik steeds constateren dat Gebr. van Gent steeds vriendelijk, professioneel en zeer betrouwbaar is.
Al vele jaren kom ik hier over de vloer en altijd ga ik weer met een goed gevoel naar huis. Een groot compliment voor het autobedrijf en het personeel.

Verkoop
Anoniem
09/03/2017
9

prettige sfeer

Service
Anoniem
09/03/2017
10

Toyota Van Gent denkt met me mee, hierdoor kan mijn auto weer een tijdje mee!

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Service, kantgerichtheid meedenken. Het maakt van Gent tot een super dealer. Was hiervoor klant van se vestiging van Toyota in Arnhem. Dat was slecht.

Service
P.A. van Strien (Ede)
08/03/2017
9

Fijne mensen, correcte service, etc. niets dan lof. Fijne garage

Verkoop
W.Blezer (Ede)
08/03/2017
10

Ben via iemand naar van Gent gestuurd. Ben nog nooit zogoed ontvangen. Alle tijd kopje koffie. Wat wil je nog meer.

Service
Anoniem
02/03/2017
8

Van Gent is een prettige dealer met een vlotte en deskundige bediening.

Verkoop
B. Mencke (Elst )
01/03/2017
10

Via mijn zwager bij autobedrijf V Gent terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen en de verkoper stond voor alles open. Goed advies, zonder te pushen. Ook een eerlijke inruil gegeven, zonder dat je jezelf afvraag of het bod niet veel te laag is. Ons werd ook gelijk een proefrit aangeboden, wat ons ook gelijk de doorslag gaf om de toyota aan te schaffen. Ik zou iedereen deze garage aanbevelen. Sfeer is goed, ook als je even wilt rondkijken.

Verkoop
Hillebrand Brandsma (Ede)
01/03/2017
9

Vriendelijk, deskundig en service gericht. Meedenkend.

Verkoop
Meerten Hommersom (Harskamp)
01/03/2017
9

Persoonlijk en eerlijke garage .
medewerkers zeer behulpzaam

Service
Van de Pol (Ede)
01/03/2017
10

Goede service, klantgericht en deskundig personeel. Gebr. van Gent zijn voor mij de beste dealer, en ik heb heel wat ervaring met andere merken!

Service
vierbergen (bennekom)
01/03/2017
10

Een betere dealer kan een klant zich niet wensen. Immer correct en zeer vriendelijk. Alles wordt gedaan om het je naar de zin te maken. Groot vertrouwen

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Gebr. van Gent is een prettig autobedrijf, dat zich houdt aan afspraken en van te voren de kosten duidelijk maakt. De sfeer is goed, evenals de ontvangst.
Bijna jammer dat ik er maar één keer per jaar kom, maar ja dat is de "schuld" van de kwaliteit van Toyota.

Service
dhr w.a.van kooten
22/02/2017
10

Gezien ik invaliede ben en op verzoek mijn auto steeds wordt opgehaald en teruggebracht is al een goede service en waardeer dit ten zeerste

Service
G.Bodewits (Wintrswijk)
22/02/2017
9

gewoon goed!

Service
Reint Leppers (Bennekom )
22/02/2017
10

Wij zijn altijd uitstekend geholpen en voorgelicht.
Ook werden wij bij de aanschaf van van onze occasion net zo behandeld als bij een totaal nieuwe Toyota.
Ook wordt er met ons meegedacht en dat waarderen wij zeer.

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
10

uitstekende service en kwalitatief goed personeel

Service
G kappers (Ede)
14/02/2017
9

Betrouwbaar garage en prettig vakkundig personeel .

Service
Geert Schepers (Ede)
14/02/2017
10

Ik ben zeer tevreden over gebr.van Gent autobedrijf Ede B.V. Heb geen enkele opmerking t.a.v. de medewerkers.
Auto wordt altijd keurig netjes afgeleverd na elke beurt.

Service
Anoniem
01/02/2017
9

Ik heb de ervaring dat alles word doorgenomen en uitgelegd als ik hier om vraag,ze doen echt hun best om de klant tevreden te houden. Enze willen w.s goede auto's blijven afgeven.

Service
Dhr. A. Kruijmer (Bennekom)
01/02/2017
9

Medewerkers zijn behulpzaam, denken mee en zoeken naar goede oplossingen bij niet eenvoudige reparatie. Ondanks Avensis van 12 jaar oud welke ik nog met veel genoegen rijdt maar door de medewerkers ook goed onderhouden wordt.

Service
P. Homan (Mijdrecht)
18/01/2017
9

Vriendelijke betrokken mensen met verstand van zaken. Prettig in de omgang, op iedere vraag een antwoord. Kortom, gewoon zoals je van Toyota mag verwachten. Kunnen menig dealers een voorbeeld aan nemen!

Service
Jan Peters (Arnhem)
12/01/2017
9

Prima garage. Zeer betrouwbaar. Goede service!

Verkoop
J. Koremans (Ede)
11/01/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
04/01/2017
10

geweldige afhandeling, zeer correct en duidelijk. zeer klant gericht gezien het om een wat kleinere auto ging

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Prettig kontakt fijne mensen en bekwame monteurs

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Prettige verkoper die meedenkt. Net bedrijf op een goede locatie.

Verkoop
Bert Spaans (Den Haag)
09/12/2016
10

Via een bezoek aan de Toyota dealer in Raamsdonkveer heb ik met veel mensen gesproken die heel erg tevreden waren over deze auto dealer.
Mensen waren zeer tevreden over de service.

Service
Anoniem
05/12/2016
10

Altijd zeer vriendelijk, vooraf duidelijkheid over de te verwachten kosten, prima onderhoud en nette prijzen

Service
Arno Meijer (Amersfoort)
30/11/2016
10

omdat ze bij ,van Gent altijd erg vriendelijk zijn, meedenken naar oplossingen, en wij altijd keurig en correct worden behandelt en dat is goud waard,

Service
A. Derksen (Heveadorp)
18/11/2016
8

goede service. klantvriendelijk

Service
Mevr. Weijman (Eerbeek)
18/11/2016
9

Betrouwbaar, klantvriendelijke garage!

Service
Anoniem
27/10/2016
9

Omdat ze me altijd netjes te woord staan en een volledige uitleg geven over het geen gebeuren moet
Dus een correcte behandeling en een tevreden klant

Service
Anoniem
20/10/2016
10

Mijn leeftijd is 90 en ik rij auto vanaf mijn 30e. Toyota is het 4e merk; een service en behandeling als bij Van Gent Ede heb ik nog niet meegemaakt.

Service
hennie rijke (ede)
20/10/2016
10

vlot en vriendelijk geholpen

Service
Anoniem
19/10/2016
8

vriendelijk behulpzaam ect.

Service
N. van maanen (ede)
19/10/2016
9

Omdat ze altijd even vriendelijk zijn en goede service hebben en klantvriendelijk

Service
Theo de Jong (Ede)
19/10/2016
9

De dealer voldoet prima. Vandaar de hoge score.
Ik vond het alleen jammer dat de batterij van mijn electronische sleutel niet werd vervangen terwijl die toch aangaf (bijna) leeg te zijn.

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Personeel.is vakkundig en klantvriendelijk

Service
Anoniem
12/10/2016
10

Alles klopt. Uitstraling bedrijf en mensen. Klantvriendelijk zeer goed.

Service
Eric (Barneveld )
12/10/2016
9

heeft een hoog service niveau

Service
C Weij (Ede)
05/10/2016
10

Omdat ik zeer tevreden ben ,en ze volledig vertrouw

Service
Mart Hageman (Ede)
28/09/2016
10

Grandioos stel mensen

Service
MFA Splint (Ede)
28/09/2016
8

Prima service
Klantvriendelijk
Beleefd naar klant
Prijs verhouding redelij

Service
J DE VEER (EDE)
15/09/2016
9

Zeer betrouwbaar kundig personeel verkopers zijn zeer flex, kundig , prof en vriendelijk

Service
Dhr. W. Schut (Ede)
14/09/2016
10

Alles gaat er gewoon goed, en naar wens

Service
Hans en Yvonne Janssen (Nijmegen)
14/09/2016
9

Door 'n calamiteit vorig jaar in Nijmegen ( parkeergarage) zijn we uiterst coulant en prettig geholpen door ***. Blijven mede daardoor graag klant.

Service
Vincent (Ede)
14/09/2016
9

Goede service, klantgericht en ten allen tijde netjes in de omgang

Service
Ton van Harselaar (Bennekom)
07/09/2016
10

Alles perfect verlopen

Service
Bram de Hoop (Ede)
31/08/2016
9

Al lange tijd (8 jaar) goed advies en service.

Service
Mw. de Winter (Ede)
31/08/2016
10

Vanaf eerste bezoek aan Toyota van Gent voel ik me thuis in deze garage. Vriendelijk en correct personeel, prima onderhoud en ze gaan zeer netjes om met zowel de auto, maar zeker ook met de klant. Duidelijke informatie over prijs voorafgaand aan onderhoud en bij onverwachte extra kosten telefonisch overleg, ook als het een klein bedrag betreft. Al met al een zeer fijne garage waar de klant voorop staat!

Service
Anoniem
24/08/2016
10

Wordt altijd netjes en correct geholpen.

Service
Bob Keijser (Wageningen)
24/08/2016
9

Al jaren klant bij autobedrijf van Gent. Kwam erachter dat net voor mijn vakantie mijn pas voor de Toyota Pechhulp zou verlopen in mijn vakantie. De medewerker die ik sprak maakte hier geen enkel probleem van en verlengde de pas om na mijn vakantie de auto weer aan een grote beurt te onderwerpen aan mijn 12 jaar oude Toyota Avensis. Dit is pas service. Tijdens de grote beurt werd ik weer keurig gebeld om de kosten door te nemen om niet voor verassingen komen te staan. Geen grote kosten dus wederom helemaal top. Mijn ervaring is dat ik elke keer weer zeer aangenaam verrast wordt door de service. Ga zo door.
Bob Keijser trotse eigenaar van een Toyota Avensis.

Service
Dhr. RG Leppers (Bennekom)
24/08/2016
10

Zolang als ik bij garage van Gent in Ede klant ben heb ik uitsluitend goede hulp en advies ontvangen.
Het maakt geen verschil dat ik uitsluitend gebruikte auto's kan bekostigen, ik wordt altijd bijzonder vriendelijk en goed geholpen.

Service
Anoniem
18/08/2016
9

Prettige verkoper die meedenkt. Net bedrijf op een goede locatie.

Service
Anoniem
17/08/2016
10

Volstrekt betrouwbare en eerlijke dealer

Service
Bert Spaans (Den Haag)
10/08/2016
10

Via een bezoek aan de Toyota dealer in Raamsdonkveer heb ik met veel mensen gesproken die heel erg tevreden waren over deze auto dealer.
Mensen waren zeer tevreden over de service.

Service
Anoniem
20/07/2016
10

Fijne garage, prettige mensen. Ik kom daar graag.

Service
Anton van Bezooijen (Andelst)
20/07/2016
8

Bij van Gendt staat het verlenen van service voorop! Goede voorlichting, gedetailleerde prijsopgave, gratis leenauto, normale prijzen en vriendelijk personeel met goede vakkennis.

Service
Anoniem
19/07/2016
10

Service transparantie

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
10

Optimale begeleiding tijdens het aankoopproces en de aflevering. Toonde oprecht te beschikken over het juiste inlevingsvermogen gedurende zich wijzigende privé omstandigheden. Verkoper doet uiterste best om ook voor de klant een maximale deal te realiseren.

Service
Hr. T.Dimmedal (Ede)
14/07/2016
10

uitstraling pand, vriendelijk personeel, geen lange wachttijden, altijd oog voor detail.

Service
Breus Hardeman (Veenendaal)
13/07/2016
10

Altijd even vriendelijk

Service
A. Jansen (Ede)
11/07/2016
10

Correct, vriendelijk, servicegericht, kennis van zaken en zeer behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
9

Klantvriendelijk, belangstellend, eerlijk en servicegericht.

Service
J. Thijssen (Ede)
06/07/2016
8

Ik ben tevreden over de afwikkeling van het onderhoud aan mijn Toyota Verso S.

Service
Ron (Barneveld)
30/06/2016
8

Vriendelijke mensen prettige benadering

Service
Anoniem
29/06/2016
9

Goede, correcte srvice

Service
Dhr. A. Nab (Ede)
29/06/2016
10

Men is altijd vriendelijk en voorkomend. Houden zich altijd aan de afspraken. Zijn flexibel. Krijg altijd goeie adviezen. Showroom en receptie zien er altijd keurig en verzorgd uit. Goeie koffie. Heb diverse merken gereden. Rij nu 9 jaar Toyota en wil eigenlijk geen andere dealer/merk meer.

Verkoop
W van Doorn (Doorwerth)
29/06/2016