Beoordelingen 

1169 commentaren van in totaal 1170 beoordelingen
Verkoop
Frank van Rooijen (Ede)
19-11-2019
10

Voelt vertrouwd

Service
N. van Buiten-van Riessen (Ede)
19-11-2019
9

we worden plezierig ontvangen en kleine punten worden direct verholpen

Service
W kRECHTING (WAGENINGEN)
19-11-2019
9

ZEER BETROUWBAAR

Service
dhr. A.J. de vries
07-11-2019
9

Uitstekende communicatie, goede voorzieningen en uitermate vriendelijke mensen. Alleen de tijd die zit tussen de beurt afspreken en de eerst komende mogelijkheid voor de uitvoering is vrij lang.

Service
Dhr. J. Visser (Ede)
07-11-2019
8

Personeel is vriendelijk en behulpzaam en de klantenkaart biedt veel voordeel. Tot voor kort werd de auto na een servicebeurt gewassen en van binnen gestofzuigd, daar moet nu helaas dik voor worden betaald.

Service
Dhr. H. Kastenberg (Rijssen)
07-11-2019
9

Vriendelijk en zeer klantgericht personeel, een uitstekende service en altijd gelegenheid voor een persoonlijk gesprek.

Verkoop
Mevr. I. Maassen
05-11-2019
9

Gewoon goed!

Service
P. Huberts (Driebergen)
05-11-2019
8

Een mooie ruime vestiging, met moderne uitstraling en klantvriendelijk personeel en uitstekende service.

Service
V. Schalkx
29-10-2019
10

Mijn hele familie is al jaren zeer tevreden klant. Uitstekende service.

Service
W h Hommersom (Wageningen )
23-10-2019
10

Goede service en erg klantvriendelijk.

Service
Veldboom bulten (Zeewolde)
23-10-2019
8

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen

Service
Ger Welbergen (Ede)
23-10-2019
9

Dat kan ik zeker als ik een 10 zou geven blijft er niets meer te wensen over, zo blijft er ook ruimte over voor discussie.Personeel van monteur tot balie medewerkers en showroom personeel zijn en blijven altijd vriendelijk. Dat lijkt mij voor een bedrijf als Van Gent een goede binnenkomer.

Service
Hazel Hageman (Ede)
23-10-2019
10

Altijd bereid tot advies en hulp

Service
C.J.van der Sluijs (Ede)
22-10-2019
10

zij verrichten goed werk wat afgesproken is en zijn te vertrouwen ,zover ik tot nu toe ondervonden en dat is al ca.10 jaar

Verkoop
Marcel van Wijk (Ede)
18-10-2019
9

Zeer toegankelijk en eerlijk personeel. De geboden service is super. Ik voel mij altijd welkom in zowel de showroom als de garage. Er heerst in het bedrijf een positieve sfeer en stemming. Hier is men gericht op de klant.

Service
Cees van Es (Ede)
16-10-2019
10

Fijne garage, goede service en prettig personeel

Service
Dhr. W.J. Rothuizen (Ede)
16-10-2019
10

Prettige ontvangst .

Service
M van Steenbergen
16-10-2019
10

Geweldige service, houden zich aan de afspraken, vriendelijk mensen en deskundig

Service
Ton van Harselaar (Bennekom)
16-10-2019
10

Met deze Garage heb ik nooit echte problemen, als er iets is wordt het tot volle tevredenheid opgelost.

Service
Gert van Dijk (Apeldoorn)
15-10-2019
10

Top garage

Service
H. Brandsma (Ede)
11-10-2019
9

Vriendelijk, deskundig, duidelijk,, hulpvaardig, oplossend

Service
W.Hoogenraat (Ede)
11-10-2019
9

Een zeer prettig bedrijf waar je goed geholpen wordt. En waar je goede afspraken mee kan maken

Verkoop
Alex Hijsbers (Driel)
09-10-2019
9

Gewoon goede eerlijke service.

Service
R. Frankhuizen (Wageningen)
09-10-2019
9

De werkzaamheden bij Gebr. Van Gent Autobedrijf Ede B.V worden conform de afspraak, op tijd, tegen vaste tarieven, betrouwbaar uitgevoerd. De medewerkers zijn vriendelijk, betrokken en deskundig.

Service
Henk van Ballegoijen (Heteren)
03-10-2019
8

Goed bereikbaar, een prettige ontvangst. Alles zoals het afgesproken was.

Service
PJ Warmerdam (Otterlo)
03-10-2019
10

Betrouwbare wagens en zeer kundig personeel.

Service
Mart Vellekoop (Maasdijk (zuid-Holland))
30-09-2019
9

Ik heb mijn auto gebruikt gekocht bij van Gent maar dat maakt niets uit, klant is koning en dat is voor mij de reden dat ik mijn auto hier ook laat onderhouden ondanks dat ik op 125 kilometer woon. Ik woon bij de kust en we maken er gewoon een dagje uit van, Ede en omgeving heeft genoeg te bieden. Zo'n service als dat van Gent bied heb ik nog niet gevonden in mijn regio.

Service
H. Zwiers
26-09-2019
7

Klant wordt op een goede en betrouwbare wijze geholpen bij vragen en de aankoop van een auto.

Service
William thijssen (Groesbeek)
26-09-2019
8

Gewoon goed.

Service
Dhr. van Bergen (Leiden)
26-09-2019
9

Sinds de aankoop van mijn Toyota bij Van Gent altijd daar in onderhoud gehouden. Vriendelijk en kundig personeel, fijne services als de Van Gent pas en leenauto’s, heldere communicatie over de kosten. Enige punt van opmerking is dat het soms erg lang duurt voordat er in de agenda ruimte is voor onderhoud.

Service
P. Poot (Ede)
26-09-2019
9

Toyota rijden is probleemloos rijden.

Service
Kees Schetters
26-09-2019
9

Van Gent Autobedrijf in Ede geeft goede informatie, komt afspraken na en de medewerkers zijn professioneel.

Service
Klaas Kist (Ede )
26-09-2019
8

Omdat van Gent een prima garage is.

Service
Willem Ruisch
24-09-2019
9

Garage van Gent komt gewoon zijn afspraken na, je wordt er geen nummer maar je blijft klant met naam. De werknemers zijn vriendelijk en service bereid, het contact met de leiding gevende is prima en altijd belangstellend.

Service
Mw. E.J. van Liempt (Bennekom)
24-09-2019
9

Vakbekwaam, vriendelijk personeel. Alles wordt uitgevoerd volgens afspraak. Je komt niet voor vervelende verrassingen. Ik rijd nu 7 jaar Toyota en laat ook het onderhoud bij hen uitvoeren. Altijd tot volle tevredenheid!

Service
Raymond van rutten (Barneveld )
24-09-2019
7

De Prius is van 5.1 naar 5.4 gegaan na een update qua benzineverbruik. Gemeld maar kreeg te horen dat het aan het weer ligt en maar moest afwachten en rijden. Gevolg is dat het nu in de zomer nog steeds 5.4 is. Dus in dit opzicht niet tevreden.

Service
Dhr H A van Veelen (Nunspeet)
24-09-2019
8

Goed en volledig gerust naar huis gereden

Service
Jan Harskamp (Ede)
24-09-2019
9

Zeer goed service, altijd een hoge inruil. Een prettig bedrijf wat zijn aandacht maximaal richt op de klant.

Service
H. Croes (Ede)
20-09-2019
10

Een klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf waar de service goed is.

Service
E. Dijkhuis (Ede.)
20-09-2019
10

Correct en vriendelijk personeel. Prachtig, en een bedrijf met uitstraling!

Service
Foeke van overbeek (Ede)
20-09-2019
10

Uitstekende dealer. Erg klantvriendelijk.

Service
M.m. Van gestel (Renkum)
06-09-2019
8

APK kon niet gelijk met onderhoudsbeurt worden uitgevoerd maar wel eerder echter later bij de beurt werd de apk opnieuw uitgevoerd en gefactureerd. Na overleg werd de factuur keurig aangepast.

Service
L.J. van Rooijen
06-09-2019
4

Vriendelijke ontvangst, helaas lange wachttijden om een afspraak te maken, weinig kennis/oplossing voor problemen met navigatie.

Service
G. van der Ham (EDE)
06-09-2019
10

Tot nu toe komen zij alles goed na!

Service
Jacob (ede)
04-09-2019
10

beste garage van de wereld

Service
Piet Post (Ede)
04-09-2019
9

Kwaliteit en service

Verkoop
Anthony Schouten (Barneveld)
03-09-2019
9

Autobedrijf van Gent is een super garage. Eerlijk, vriendelijk.ZEER AANBEVOLEN!!!

Service
Jan Banga (Ede)
03-09-2019
9

alles is correct gegaan

Service
André Bachmohr (Ede)
03-09-2019
7

Auto in augustus afgeleverd met winterbanden en mij daarover niet geïnformeerd, auto afgeleverd met beginnende roest op de achterklep, auto binnen een paar maanden terug naar de garage vanwege lege accu: bleek een tracker ingebouwd te zijn (bij aflevering niet opgemerkt), op eigen kosten recente navigatiekaarten in laten zetten (zou bij aflevering van een auto met 2 jaar garantie gedaan moeten zijn), auto afgeleverd met loszittende wielkuip links voor. Is een 7 niet te hoog? Alle problemen zijn overigens keurig opgelost.

Service
Clara den Aantrekker (Delft)
03-09-2019
9

Vriendelijk en deskundig personeel.Telefonisch altijd correct te woord gestaan.Altijd nog een vervangende auto gekregen, wij wonen n.l. in Delft maar hebben een chalet in Voorthuizen.Ik zou ook naar de Toyota dealer in Delft kunnen gaan maar ons adagium is: never change a winning team! Uitermate tevreden over de contacten, vragen die er zijn en het service onderhoud.

Service
Dhr waaijenberg
03-09-2019
8

Ik ben tevreden over deze dealer, duidelijkheid en transparant en vriendelijke mensen

Service
Cees Kwint (Ede)
23-08-2019
10

GEWELDIGE SERVICE EN VRIENDELIJKE BEHANDELING!

Service
Ellen Clifford-Severs (Otterlo )
21-08-2019
10

Super Klantenservice en Geduld bij uitleg digitale processen

Service
Keimpe Dijk (Ede)
14-08-2019
9

Pas 1 jaar een Toyota, maar dik tevreden over de professionaliteit, en vriendelijkheid van het personeel.

Verkoop
Pim van Buren (Woudenberg)
14-08-2019
10

Zeer goed geholpen door de verkoper. Een prima verkoper die verstand van zaken heeft en die zeker ook de mens achter de koper niet vergeet.

Service
Gerard (Ede)
14-08-2019
10

Vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel

Service
Daniel van den Bos (Ede)
07-08-2019
10

De service is vriendelijk, deskundig en met de klant meedenkend. Kortom ze doen meer dan de klant vraagt.

Verkoop
Annemarie (Ede)
07-08-2019
10

Goede dealer, zeer kundig en vriendelijk personeel!

Service
Anton van Bezooijen (Andelst)
07-08-2019
10

Bij van Gendt klopt alles. Er is zeer goed nagedacht over de totale inrichting. Het aanbod van occasions is prima in orde en iedere klant is er koning. Erg vriendelijk personeel en goed opgeleid. Duidelijke offertes en betaalbare onderhouds pakketten. Een aanrader voor iedere automobilist!

Service
Ferdi van den Ouden (Oude-Tonge )
07-08-2019
10

Vanwege de uitstraling van de zaak, de vriendelijkheid en de professionaliteit van het personeel;tevens de prijs-kwaliteit verhouding.

Service
Kees Bakker (Otterlo)
02-08-2019
10

Zeer professioneel bedrijf een schone auto na de service beurt, service pas, verlenging van het hybride systeem met een zeer duidelijk test rapport, check list van de gehele auto en het rolletje pepermunt bij in stappen van mijn auto met daarop bedankt “Geweldig” bedankt van Gent Team voor de goede service.

Service
Bert Spaans (Den Haag)
02-08-2019
10

De service is voor mij zeer belangrijk

Service
A de Bruijn (Wageningen)
31-07-2019
4

Lange wachttijd, belachelijk dure onderhoudsbeurt (€700,- voor de 105000 beurt), dingen zijn zgn stuk terwijl ze het even er voor nog prima deden. Het lijkt er op dat ze me niet meer als klant willen....

Service
Christiaan de Nooij
31-07-2019
10

Goed te bereiken, prima uitstraling , beleefde en zeer kundige medewerkers, mooie showroom, uitstekende wachtruimte met koffie,thee etc zelfs fruit. Enthousiaste en vooruitstrevende eigenaar en verkoopteam, kortom Toyota waardig!

Service
Dhr. vanden Aker (Arnhem)
31-07-2019
10

Het is gewoon allemaal goed geregeld alles volgens afspraak en de koffie is ook prima.

Service
Mevr. Bouwman (Houten)
26-07-2019
10

Eerlijk en oprecht overleg over onderhoud, nemen tijd voor uitleg, vriendelijke benadering, tijd om rekening uit te leggen, samenvattend: oplossingsgericht, eerlijk en vriendelijk

Verkoop
Mevrouw Koolwijk - Nguyen (Ede)
24-07-2019
8

Het totaal is goed verlopen, het duurde echter wat langer dan er in het begin was aangegeven.

Verkoop
Dhr. N. van der Burg (Ede)
24-07-2019
9

Van Gent is een zeer prettige dealer. Er is veel kennis van zaken, je wordt snel geholpen en prettig behandeld.

Service
Dhr van Brakel (Wageningen)
24-07-2019
9

Fijne dealer met vriendelijk en kundig personeel.Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Service
Harry Hulzebosch (Renkum)
24-07-2019
9

Uitstekende dealer. Goede adviezen en komt alle afspraken volledig na.

Verkoop
Jasper Vierbergen (Bennekom)
23-07-2019
10

Geweldige ontvangst. Persoonlijke interesse. Zeer goede kennis van zaken. Alles is mogelijk. Er is altijd tijd voor je. Geen push tot aankoop. Uitstekende verzorging van het proces. Fantastische service. Zeer aanbevelingswaardig.

Verkoop
Wilma van den Berg (Bennekom)
23-07-2019
9

Prettig bedrijf. Meedenkend met het samenstellen van de auto.

Verkoop
R. van den Anker
23-07-2019
10

Klant staat altijd centraal. Gastvrij, vriendelijk, deskundig en meedenkend. Van Gent is om de klant met een glimlach het mooie pand te laten verlaten (en dat lukt!).

Verkoop
Brand van Roekel (Scherpenzeel)
23-07-2019
9

Wordt goed geholpen voorgelicht en de auto goed afgeleverd met nazorg.

Verkoop
Hj van Eerten (Bennekom)
23-07-2019
10

Zeer vriendelijke verkoop adviseur., werkplaats receptionist en eigenaar.

Verkoop
M.a.c. Roelofs (Ede)
23-07-2019
10

Mooie overzichtelijke showroom met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verkoop
Hans Schouten (Wageningen)
23-07-2019
10

Goede service en prettig contact niets is teveel.

Verkoop
Corné (Ede)
23-07-2019
9

Een echt familiebedrijf met een open houding naar de klant. Bereid te helpen tot in details met het uitzoeken van de gewenste auto. Hierbij is niets te gek!

Verkoop
de heer Spoek (Wageningen)
23-07-2019
10

Oprecht verbaasd hoe klantvriendelijk en service-gericht een autobedrijf kan zijn. Verder prima deal kunnen afsluiten.

Verkoop
Agnes Kneefel-Frederiks (Duiven)
23-07-2019
10

medewerkers zeer correct en verstand van zaken, en zeer belangrijk geen gladde jongens

Verkoop
WvdBlaak (Ede)
23-07-2019
10

Goede uitleg, er wordt naar je geluisterd ,zowel in de garage als in de showroom

Verkoop
Dhr.H.Zwamborn (Nieuwegein)
23-07-2019
10

Daar ik bij deze dealer uitstekend voorgelicht ben en altijd geweest ben ook bij de aankopen van andere modellen.

Service
Hr. J.M.Hanse (Ede)
17-07-2019
9

ik ben op een vriendelijke en correcte en snelle manier behandeld!!!!

Service
P.O. Pots (Ede)
17-07-2019
10

Beste garage in Ede en omstreken en wij hebber er inmiddels wel een aantal gehad. Dus we weten waar we over praten.

Service
N.Tiesing
11-07-2019
9

Omdat het in alle opzichten een zeer plezierige garage is . Afspraken, personeel correct .Receptie prima, wachtruimte keurig.

Service
Verhart (Steenenkamer)
11-07-2019
7

Meer pro actief advies, wat zit eraan te komen, geen standaard computer uitlezen vind ik bijzonder. Nettere aparte wachtruimte met kopje koffie.

Service
Marinus Dansen (Apeldoorn)
11-07-2019
10

Bij van Gent word je vriendelijk en persoonlijk behandeld, de medewerkers zijn kundig en altijd bereid werkzaamheden toe te lichten. Verder worden de benodigde werkzaamheden snel en goed uitgevoerd. Voor onderhoud rijdt ik met plezier een half uur verder omdat ik weet dat mijn auto bij van Gent in goede handen is.

Service
Martens (Ede)
11-07-2019
9

Van Gent heeft een solide uitstraling met competente vakbekwame medewerkers.Doordat van Gent een naam heeft opgebouwd leidt dit wel eens tot wachttijden aan de servicebalie, maar een goed verzorgde koffiehoek verzacht de wachttijd.

Service
Machiel Taal (Ede)
04-07-2019
10

De dealer voldoet in alle opzichten aan mijn verwachtingen

Service
J. Slagman (Ede)
28-06-2019
9

Mijn contacten lopen over het algemeen via de eerder genoemde verkoper waarin ik in de loop van jaren veel vertrouwen heb gekregen. Treedt op als adviseur (maar blijft welverkoper).

Service
Joost Moret (Ede)
28-06-2019
10

Alles klopt aan dit bedrijf van afspraak tot afhandeling verloopt, zoals je van een goed bedrijf mag verwachten. Je komt nooit voor verrassingen te staan, want bij een onverwachtse reparatie nemen ze contact op voor een uitgebreide uitleg. Geen vraag is teveel.Hier kunnen andere dealers een voorbeeld aan nemen.Ik ben ook enorm tevreden over onze auto. Voor mij geldt nooit meer een ander merk. Je hoort het vaker eens een Toyota altijd een Toyota!

Service
Patricia Rensen (Arnhem)
21-06-2019
9

Een mooi schoon professioneel bedrijf.. klantvriendelijk, goede prijzen, kennis van zaken..

Service
D.Langius (Ede)
21-06-2019
10

Goede service

Service
Jan P van Regteren (Grijpskerk)
21-06-2019
8

goed

Service
Nelly en Luc Melis (Arnhem)
21-06-2019
10

Ik ben zeer tevreden. De goede werkzaamheden en onderhoud. Ook klantvriendelijk en flexibel

Service
Dhr.A.den Boer (Ede)
14-06-2019
10

vriendelijke ontvangst,duidelijke afspraken,gezellige wachtruimte,goede uitleg werkzaamheden

Service
Dhr. de Vries (Ede)
14-06-2019
8

Het personeel van Toyota Van Gent bestaat uit vriendelijke medewerkers. Altijd bereid om extra uitleg te geven en duidelijkheid.

Service
N.Luppens (Ede)
14-06-2019
10

vriendelijk meedenkend personeel, goede service.komen gemaakte afspraken na en als er iets anders nodig is nemen ze direct contact op voor overleg.kom er al meer dan 25 jaar en altijd zeer tevreden!

Service
Pim van Buren (Woudenberg)
12-06-2019
10

Zeer netjes geholpen bij de 75.000 km beurt. Keurig gebeld dat er een wiellager kapot was en die vervangen moest worden. Gelijk werd er meegedeeld dat dit onder de garantie valt en er geen extra kosten zijn gemaakt. Tevens werd er aangegeven dat de mogelijke eindtijd niet gehaald zou worden. De vooraf besproken eindtijd is wel gehaald en daarover ben ik ook keurig gebeld dat de auto klaar stond en opgehaald kon worden.Daarnaast ook weer prima geholpen aan de service balie van de werkplaats.

Service
Filip van Dijk (Ede)
07-06-2019
10

Van Gent is een goed bedrijf dat uitstekende service verleent. Uiterst vriendelijke medewerkers. Heel tevreden.

Service
Dhr waterink (Leusden)
07-06-2019
10

Ze zijn bij van Gent in ede heel betrouwbaar. Ook is de kwaliteit van een heel hoog niveau en proberen ze het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Service
J.F. van den Hoek (Wijk bij Duurstede)
07-06-2019
9

Zeer tevreden

Service
Roger Meeuwissen
31-05-2019
8

Uiterst correct bedrijf jammer echter dat een afspraak maken heel ver vooruit genoteerd moet worden.

Service
Mevr. A. Kuijvenhoven (Ede)
31-05-2019
10

Zeer klantvriendelijk, juiste informatie en zeer goede service. Voor mij is er m'n aar 1 Toyota dealer VAN GENT EDE/VEENENDAAL. GROTE KLASSE

Service
Eric Boonstra (Barneveld)
31-05-2019
9

Van Gent biedt altijd de hoge vertrouwde service.

Service
Mw. Loffelt
31-05-2019
10

Perfecte service, vriendelijke en vakkundige medewerkers. Bij problemen wordt er direct een goede oplossing geboden. Zeer tevreden.

Service
M.van Ginkel (Barneveld)
31-05-2019
10

Vanaf de kennismaking (een jaar geleden)met Autobedrijf van Gent in Ede ben ik naar volle tevredenheid,en vertrouwelijke behandeling vanaf aankoop en inruil en verdere afhandeling van aflevering fijn geholpen,ook de aan de mij toegebrachte schade heeft de garage helemaal geregeld,KLASSE!

Service
Ferdi van den Ouden (Oude-Tonge )
31-05-2019
10

Totale uitstraling van het pand, zowel extern als intern.Daarnaast de vriendelijkheid en de betrokkenheid van alle medewerkers. En het Toyota hybride concept in zijn totaliteit.

Service
Marijtje Visser (Wageningen)
22-05-2019
9

In een prettige atmosfeer werd bij de aanschaf van mijn tweedehands Prius met mij meegedacht.Over de kosten van ‘beurten’ en reparaties word duidelijk gecommuniceerd.

Service
Martin de Graaf (Amersfoort )
22-05-2019
8

Plezierige en effectieve communicatie. Heldere prijzen. Gratis leen auto. Goede wachtruimte

Service
Peter Rijckaert (Ede)
22-05-2019
10

De service is perfect. Ik kwam voor een koplampje te vervangen. Na vervanging werd medegedeeld dat de waterpomp lekt en vervangen moest worden. Echter kon dat niet meer op deze vrijdagmiddag en zaterdag. Dit zou pas maandag worden. Ze stelde ook meteen een gratis leenauto ter beschikking deze paar dagen. Top geregeld !!

Service
Jos van t Kachelhuus
22-05-2019
10

Kreeg de auto keurig gewassen terug

Service
Theo Hartgers (Ede)
17-05-2019
9

Net bedrijf, goede service en correcte behandeling.

Service
Marie-Anne Wouterse-Lambermont (Zeist)
17-05-2019
9

Top garage.Vriendelijk personeel die met je meedenkt.Ga graag uit Zeist naar Ede voor een TOP garage.

Service
Jan Peters (ARNHEM)
17-05-2019
10

Kwalieit en service. Vriendelijke bejegening

Service
fam.Wagenaar (Bennekom)
17-05-2019
10

wij zijn zeer tevreden over van Gent

Service
Brand van Roekel (Scherpenzeel)
17-05-2019
10

Heel goede dealer waar je op aan kunt.

Service
Steefjan Hendriksen (Veenendaal)
08-05-2019
10

uitstekende service

Service
Mevr. J. Hoeben-Brassien
03-05-2019
9

We hebben in november 2018 een gebruikte auto gekocht bij Van Gent in Ede. In de periode dat we onze keuze uit het ruime aanbod maakten, werden we op uitzonderlijk prettige en geduldige manier door de verkopers geholpen. De aflevering van de gebruikte auto was een feest! Onze volgende ervaring met Van Gent was bij de bandenwissel in april 2019. Dit verliep keurig op de afgesproken tijd, waarbij we tijdens het halfuurtje wachten hebben genoten van voortreffelijke koffie en een comfortabele stoel aan een ruime tafel met voldoende lectuur. We zien nu uit naar onze ervaringen bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt in juni a.s.

Service
Michel (Lunteren)
03-05-2019
8

Prima geholpen zoals altijd.

Service
Ruud Santing (Ede)
30-04-2019
10

Toyota Ede geeft goede informatie, dringt niet aan bij aankoopbeslissingen, verleent goede service en weet steeds weer positief te verrassen bij aflevering (zowel bij aankoop als na servicebeurten). De kosten zijn vantevoren bekend en worden zonder overleg niet overschreden. Dienstverlening (pechhulp e.d.) worden keurig afgestemd op onderhoudsbeurten. Prima en betrouwbaar bedrijf.

Service
Edwin Dantz (Arnhem)
30-04-2019
8

t.a.v Toyota louwman te arnhem….is de service van v.Gendt vele malen beter en vriendelijker..!!

Service
S.J.J. Lips (Bennekom)
24-04-2019
9

prima bedrijf, klant- en servicegericht

Service
Dhr.B.Verkerk (Woudenberg)
24-04-2019
9

Betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na en de kosten zijn zo als ik ze verwacht had.Waarom geen 10 dat is van persoonlijke aard vanwege de koop van de toyota Auris.

Service
Gert-Jan Bastmeijer (Ede)
24-04-2019
9

Op de 2 kleine verbeterpuntjes na zijn we weer erg tevreden, afspraak is altijd afspraak, alles klopt verder en we zijn weer netjes en met een tevreden gevoel weggegaan. De verbeterpuntjes hebben we er alleen bijgezet omdat we Van Gent weer als beste Toyota dealer willen zien. Altijd uitkijken dat we nu niet arrogant gaan worden en tevreden achterover gaan leunen.

Service
Wilco van den Berg (Bennekom)
24-04-2019
9

Wij hebben een nieuwe Aygo en een Corolla uit 2003. Je wordt voor allebei de auto's op dezelfde manier (netjes) behandelt.

Service
O.E. S - B (Arnhem)
24-04-2019
10

Onderhoudsbeurt vlekkeloos en conform de prijsopgave uitgevoerd. Zeer correcte afhandeling bij de receptie.

Service
dhr. g.bodewits (winterswijk)
24-04-2019
8

gewoon goed

Service
D Schaap (Bennekom)
24-04-2019
10

Bij van Gent Ede denken ze met me mee, geven ze goede voorlichting over de producten en werkzaamheden en doen ze veel om rekening te houden met mijn wensen. En het belangrijkste: de auto die ik daar kocht en daar laat onderhouden, doet het perfect!

Service
M.L.Reinhardt (Renkum)
24-04-2019
10

Zo als ik al zei, Goede service en ze zijn vriendelijk en behulpzaam, Er staat altijd een leenauto klaar en de reparaties worden altijd goed uitgevoerd, Ben zo wie zo erg te Vreden met mijn oude Toyota Corolla nooit problemen.

Service
Dhr Hulshof
24-04-2019
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Mevr. C. van der Meij Woudenberg (ede)
18-04-2019
9

Vanaf de aanschaf van mijn Yaris ontzettend fijn geholpen en geweldige baliemedewerkers.

Service
G.M.Groot Hulze (Ede)
10-04-2019
10

Goede dealer.

Service
Piet Gulikers (Ede)
10-04-2019
10

Een garage waar alles klopt.

Service
Tine Neuman (Ede)
10-04-2019
10

Wel zeer deskundige monteurs. Men houdt zich aan de afspraken, denkt mee, luistert goed en vindt het niet erg om de technische zaken nog een keer uit te leggen. Bovendien vriendelijke receptionistes. Alleen maar lof voor de medewerkers.

Service
De Veer (Ede)
10-04-2019
9

Goede dealer.

Service
Dhr R v/d Woestijne (Almere)
10-04-2019
8

Gewoon goed service !!!

Service
Harry van Veen (Ede)
10-04-2019
9

Uitstekende auto's, uitstekende service, vriendelijk en attent.

Service
Van Eldik
09-04-2019
9

Je wordt hier nog echt behandeld als een klant. Vriendelijk, keurige uitstraling, scherpe en eerlijke prijzen. Kortom, helemaal top!

Service
mevr. van der Velden
09-04-2019
9

Schoon en betrouwbaar overkomend bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel. Ik kon wachten toen mijn auto een kleine beurt kreeg. Altijd iets te drinken en deze keer zelfs fruit op tafel.

Service
M. Bakker (Ede)
09-04-2019
9

Betrouwbaar, uitstekende service en niet duur. Heel klantvriendelijk.

Service
ad van meurs (garderen)
09-04-2019
10

Top bedrijf klantvriendelijk meegaand en super beleefd.

Service
Geert Kappers (Ede)
09-04-2019
9

Klantvriendelijk , zeer vakbekwaam, service zeer hoog. Prachtige garage.

Service
Dhr. G. van der Poel (Elst Utr.)
09-04-2019
8

Zeer vriendelijk personeel, goede service en er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan moet worden of wat ze hebben gedaan bij onderhoud.

Service
H. van Dorrestein (Ede)
09-04-2019
10

Altijd keurig geholpen. Personeel vakbekwaam en vriendelijk. Komen afspraken na.

Service
van den Berg (Bennekom)
09-04-2019
9

Goede service, klant staat centraal!

Service
Dhr.J Van Zwetselaar (Harskamp)
09-04-2019
10

Het bedrijf heeft een goede uitstraling en het personeel is vriendelijk. Ik kom hier graag.

Service
Maaike Willemsen (Ede )
09-04-2019
9

Vriendelijk personeel.
Behulpzaam en meedenkend.

Service
Mevrouw Maryam Majdi
13-03-2019
10

Omdat medewerkers vriendelijk zijn, goede en betrouwbare onderhoud, op tijd wordt geholpen.

Service
Dhr. Brandt (Doorwerth )
13-03-2019
10

Ik ben al jaren klant en ben zeer tevreden, ik vind alleen dat niet elke grote en kleine beurt de zelfde prijs is, ik heb vele andere merken gehad en daar waren twee prijzen. Buiten als er iets extra's moest gebeuren uiteraard. Dat zou prettiger zijn wat mij betreft.

Service
Vermaas D. (Ede)
13-03-2019
9

Klantvriendelijk, service.
Prettige showroom, verzorgd en schoon.
Veel keuze.

Service
K. HELLE (EDE)
27-02-2019
9

EEN GOEDE BETROUWBARE GARAGE

Service
W. Schut
22-02-2019
10

Ze zijn er altijd vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ze hebben ook altijd wel een moment tijd voor je, en je wordt er goed behandeld. Een hele fijne garage, met SUPER personeel.

Service
Yolande de Best (Barneveld)
20-02-2019
9

Ik ben uiterst tevreden over de service van Gebr. van Gent in Ede. Werkelijk altijd en iedereen is aardig, vriendelijk en behulpzaam. Bv bij kleine problemen wordt meegedacht. Uiteraard gaat het me vooral om mijn auto: ook daar ben ik blij mee. Als het over de service gaat, heb ik niets te wensen over.

Verkoop
H.Rijke (Ede)
20-02-2019
10

Zijn voor de aanschaf van Toyota bij verschillende auto dealers geweest van verschillende merken in Ede,maar bij het betreden van de showroom bij van Gent wilden wij hier onze nieuwe auto kopen want de algemene eerste indruk was zeer goed ..Wij blijven dan ook met plezier Toyota rijden.

Service
Frits Groot Enzerink (Ede)
20-02-2019
9

Fijn bedrijf, aardige medewerkers, zeer betrouwbaar.

Service
R.W. Keestra (Twello)
20-02-2019
9

Ik heb alleen maar prettige ervaring met deze garage (en met mijn Toyota Yaris Hybride). Mijn enige minpumt is de afstand van mijn huis naar deze garage (plm. 55 km.) maar dat heb ik er graag voor over!

Service
Dhr. MGJH. Elbertsen (Ede)
20-02-2019
9

Dichtbij in onze woonplaats, geen klachten, vriendelijk en kundig personeel.

Service
A.D. van Harselaar (Bennekom)
13-02-2019
10

Het is een geweldig goed bedrijf waar niemand teleurgesteld zal worden.

Service
Trudy Bunt (Otterlo)
13-02-2019
10

Er valt totaal niks aan te merken complimenten

Service
Michel Peters (Bennekom )
03-02-2019
8

Vriendelijk bedrijf wordt goed verteld wat er stast te gebeuren en een duidelijke evaluatie van het geheel.

Service
Simon van Duin (Nijmegen)
01-02-2019
9

Zeer nette klantvriendelijke benadering. Mooie wachtruimte. Duidelijke uitleg over de te verwachten werkzaamheden.

Service
P. Hooijschuur (Wadenoijen)
01-02-2019
10

Services gingen verder dan verwacht.Stipte nakoming van gemaakte afspraken.

Service
Raymond de Rijk (Vinkeveen)
01-02-2019
10

Gebr. van Gent is een bedrijf dat kwaliteit uitademt, de sfeer van een familiebedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk, correct, zakelijk en duidelijk. Geen verrassingen achteraf. Een prima plek om te wachten en toch je werk te kunnen doen.En daar krijg je een kop koffie en een glimlach bij cadeau. Daarnaast de beste plek voor je 4 x 4.

Service
van Unen (Ede)
01-02-2019
10

Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid.

Service
Geurt Hendriksen (Ede)
25-01-2019
9

Alles klopt

Service
Kees van der Sluis
25-01-2019
10

Zeer klantgericht. Proberen over het algemeen problemen direct op te lossen.

Service
Dhr. Warmerdam (Otterlo)
25-01-2019
9

Klantvriendelijk en goede service. Verstand van zaken.

Verkoop
M. Rutten (Leersum)
23-01-2019
10

Een dealer die nog oog heeft voor de klant. Veel service en fijne medewerkers. Ik ben heel erg tevreden

Verkoop
Guus Assmann (Ede)
23-01-2019
8

Had graag eerder info gehad over de levering. Verder alles ok.

Service
Ellen van Wolfswinkel (Bennekom)
23-01-2019
9

Klantvriendelijk, prettige bejegening, duidelijkheid over kosten en tijdsduur van werkzaamheden, overleg voor onvoorziene werkzaamheden

Verkoop
Ine van Bale (Wageningen )
16-01-2019
9

Omdat we daar altijd heel vriendelijk en vakbekwaam behandeld worden. Op elk onderdeel. Ook vooral omdat ik een vrouw ben , maakt voor hun geen verschil. Heb het wel eens anders meegemaakt.

Service
Michel (Ede)
16-01-2019
10

Al 15 jaar betrouwbaar

Service
Antoinette Derksen (Heveadorp)
09-01-2019
10

Prima service, goed personeel, prijs/kwaliteit klopt

Service
Werner de Groot (Maartensdijk)
09-01-2019
8

Omdat ik over het algemeen tevreden ben over van Gent in Ede en er goed geholpen wordt. Ik heb het gevoel dat men betrokken is en men begrijpt mij als klant.

Verkoop
E Melgers (Ede)
09-01-2019
9

goede garage,goed geholpen

Service
Van putten (Ede)
09-01-2019
10

Goed bedrijf en eerlijk al 35 klant

Service
Mevr.C.van Beek (Ede)
06-01-2019
8

voor een eerlijke afhandeling van de reparatie ga naar van Gent in Ede.

Service
Ben van Straten (Ede)
04-01-2019
10

Het contact verloopt altijd prima. Gewoon een fijn bedrijf.

Service
Willem Ruisch
04-01-2019
9

Zeer goede service met vriendelijke werknemers. Rij nu ruim 48 jaar Toyota waarvan bijna 30 jaar als klant bij van Gendt en altijd op een prettige manier zaken gedaan en geinformeerd over aanschaf van een andere Toyota en over de onderhouds-beurten. Een bedrijf waar men weet waar men over praat. Men kent de klanten bij naam en luisteren goed naar de klant of er bijzonderheden zijn waarop gelet moet worden bij het onderhoud.De snelle service bij kleine storingen zoals lampen vervangen e.d. is erg goed onder het genot van een kop koffie is alles zo geregeld.

Service
H.A. Peters (Ede)
04-01-2019
10

Vriendelijk personeel. Verstand van zaken. Duidelijke informatie. Ze doen ook wat ze beloven en mochten de zaken iets anders gaan dan afgesproken wordt je altijd geïnformeerd alvorens tot uitvoering over te gaan.

Service
Arnold Merts
04-01-2019
10

Prima garage. Aardige mensen, goede voorlichting en goede service. Bovendien voeren zij een prima automerk.

Service
Ris (Lunteren)
21-12-2018
9

Prima service.

Service
Hazel Hageman (Ede)
19-12-2018
9

Vriendelijk, snel correct.

Service
Mevr. Houthuijzen (Ede)
19-12-2018
9

Ik word snel geholpen met vraag, of wassen van de auto geeft nooit een probleem gaat allemaal probleemloos

Service
W. Van Ekeris (Ede)
14-12-2018
10

Goed en fijn bedrijf correcte medewerkers.

Service
Mevrouw Betsy van den Berg (Wageningen)
14-12-2018
9

Het is in alle opzichten een super gsragw

Service
Anja (Ede.Gld)
14-12-2018
10

Is Een goed Bedrijf en Werkt op Tijd En Op Afspraak en alles wordt netjes geregeld

Service
Jan Haalboom (Rhenen)
14-12-2018
10

Net ontvangst en er wordt ook nog gevraagd of er nog iets anders is gebeurt in de tussen tijd tussen het maken van de afspraak en de ontvangst. Daarna wordt je een bakkie koffie aan geboden in het nette wacht gedeelte waar men lekker kan zitten met een krantje of tijdschrift. Na verloop van tijd komt er iemand die mij ook in ontvangst heeft genomen om even door te nemen wat men heeft gedaan en dat er nog een vervolg komt voor een van de dingen die men trachtte op te lossen gelijk een afspraak gemaakt de rekening die overeen kwam met de prijs opgave betaald. En dan met een tevreden gevoel en vertrouwen weer naar huis.

Service
M.Doornekamp (Nijkerk)
14-12-2018
9

Wij zijn zeer tevreden. Fijn personeel prima service. Het is gewoon een goed bedrijf

Service
Nicolas Kool
14-12-2018
10

Zij zijn zorgvuldig in de afhandeling en betrouwbaar

Verkoop
Sietse de Jager (Ede)
13-12-2018
10

Fijne medewerkers, staan open voor vragen en denken ook met je mee. Tijdens drukke dagen toch ruimte gemaakt om winterbanden te laten monteren, mijn dank daarvoor. Alles netjes uitgelegd hoe we met de auto om moeten gaan, vooral het canvas dak.

Service
D.Kasius (Doorwerth)
07-12-2018
8

-

Service
P ophorst (Wageningen)
07-12-2018
8

Goede service.

Service
Dick Bloemendal (Ede)
05-12-2018
9

Men kent z'n klanten en men wordt uitermate prettig bejegend

Service
Hans Oostveen (Ede)
05-12-2018
10

Ik ben zeer tevreden over Gebr. van Gent, zowel in Ede als Veenendaal. Zij hebben vriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Ik rij niet voor niets nog steeds Toyota. Natuurlijk ook omdat het een buitengewone goede auto (RAV4) is.

Service
Dhr. G.G. van Vliet
05-12-2018
8

Doen wat is afgesproken, vakkundig, vriendelijk.

Service
Netty Dijk (Ede)
05-12-2018
10

Goede garage en uitstekend personeel.

Service
Mevr van der Waals
05-12-2018
9

Correct, vriendelijk en zakelijk

Service
Wijnand Bravenboer (Ede)
05-12-2018
10

fijne Mensen, Betrouwbaarheid.

Service
A.Th. karelse (Wageningen)
05-12-2018
8

Eenbetrouwbare en goede garage

Service
Pier Postma (Bennekom)
30-11-2018
9

Gemakkelijke planning via website, vragen worden keurig behandeld, ook al hebben ze mijn storing niet kunnen oplossen. Hier wordt nog gezocht in de databank van Toyota. Vriendelijke medewerkers, schoon, netjes en correct. Precies volgens afspraak gehandeld. Fijn, als er dan tocht geld moet worden uitgegeven voor onderhoud dan maar bij van Gent.

Service
André Tikkel (Ede)
30-11-2018
10

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die goede kwaliteit leveren.

Service
Dick (Ede)
30-11-2018
9

Zeer tevreden.

Service
Peter Nijman (Bennekom)
23-11-2018
9

Receptionist wist dat de hybride wagen toch een extra startaccu had (volgens hem onder de achterbank maar bleek in de kofferbak voor de achterlichten, maar goed toch knap...)

Service
Elles Westerink (Dorsten)
23-11-2018
9

Vaardig en vriendelijk personeel, uitstekende en correcte service, redelijke prijzen.

Service
Heidi Zirkzee
23-11-2018
10

Ik vind toyota Ede een prettig bedrijf. Je wordt vriendelijk geholpen en overleg over eerder gemaakte afspraken is altijd mogelijk.

Service
Mevr Engels (Beuningen)
23-11-2018
9

Altijd goede en professionele service. Op tijd overleg. Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk. Zeer betrouwbaar.

Service
Peter Kurstjens (Renkum)
23-11-2018
10

Het is er altijd prettig zaken doen. Vriendelijk, voorkomend, behulpzaam en deskundig.

Service
André Makkenze (Ede)
23-11-2018
10

Een fantastisch bedrijf, waar afspraak, afspraak, is en je nooit voor verrassingen komt te staan. Vooral de vriendelijkheid, correctheid en duidelijkheid spreken mij erg aan.

Service
Dhr van Rooijen (Lunteren)
23-11-2018
8

Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent onderhoud, je wordt keurig te woord gestaan. Netjes en vriendelijk in een keurige receptie, iets meer privacy zou prettig zijn.

Service
Mia de Munnik (Ede)
23-11-2018
10

Omdat elk contact naar tevredenheid verloopt.

Service
Marijtje Visser (Wageningen)
23-11-2018
9

Goede auto, vriendelijk personeel en goede service.

Service
Schouten (Barneveld )
23-11-2018
9

Alles perfect.

Service
Willem Veldhuizen (Utrecht )
15-11-2018
9

Geweldige Dealer

Service
P.Timmerman (Maartensdijk )
14-11-2018
10

Reparatie snel uitgevoerd, en snel een chauffeur geregeld om een huurauto terug te brengen. En dit zonder kosten te berekenen.

Service
cor de bas (ede)
14-11-2018
2

Gemaakte afspraken niet nagekomen.

Service
Mevr. Meijer-v.d. Horst (Oosterbeek)
14-11-2018
10

De service is prima en er wordt goed onderhoud gepleegd.

Service
G.Bodewits (winterswijk)
09-11-2018
9

Alles oke.

Service
Alies (Nieuwegein )
09-11-2018
10

Goede service, eerlijk, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden!

Service
Mevr. Alet Maasland (Ede)
09-11-2018
9

Altijd prima geholpen. Ik vind het een prettige en betrouwbare garage.

Service
Hil (Ede)
02-11-2018
9

Goede service, persoonlijke aandacht, vriendelijk, kwaliteit.

Service
Dhr. W.Modder (EDE)
02-11-2018
9

Het is uitstekend maar zeggen altijd dat het nog beter kan.

Service
Douwe Ettema
02-11-2018
9

Het kiezen van een auto wordt door twee zeer belangrijke factoren ingegeven. 1) de auto (kwaliteit- betrouwbaarheid- en prijs)2) door de kwaliteit van de dealer.(vakkundig- betrouwbaar en klantgericht)In mijn situatie is het tweede argument zeker zo belangrijk als het eerst genoemde. Maar over beide zaken ben ik uitermate tevreden.

Verkoop
MM Uithol (Ede)
02-11-2018
9

Klantvriendelijkheid.

Service
Mevr Degen-Boon (Ede)
02-11-2018
8

Klantvriendelijk, mooie wachtruimte, goeie uitleg.

Service
Mevr. Hutjes
02-11-2018
10

Deze auto heb ik hier gekocht, . In samenspraak met mijn zoon. Zoon en kleinkind hebben hun auto hier ook vandaan en hebben ook geen klachten.

Service
Hr.J.C.M.Boll (>Ede)
02-11-2018
9

totaal tevreden

Service
A. Van Den Berg (Veenendaal )
29-10-2018
10

Mens gericht en toch professioneel.

Service
H. Ye (Wageningen)
29-10-2018
10

Top geholpen, week eerder aangekomen, leenauto meegekregen zonder extra kosten behalve de tank bijvullen dan, fantastisch.

Service
Arjan Krol (Ede)
29-10-2018
8

Gewoon goed

Service
Dhr. en Mevr. van Wely (Bennekom)
29-10-2018
10

De service is super, er wordt ook meegedacht door het personeel.

Service
fam. Veldboom (zeewolde)
29-10-2018
8

Gewoon dik tevreden.

Service
Rijk Slok (Enschede)
29-10-2018
10

Krijgt van mij een 10 vanwege de deskundigheid.Ook zijn de medewerkers erg vriendelijk en indien je lang moet wachten wordt er goed voor je gezorgd.Prijsafspraken worden nagekomen en je komt niet voor "onnodige of negatieve verrassingen" te staan.

Service
Wilco van den Berg
29-10-2018
10

Zeer netjes en correct geholpen. Duidelijke (prijs)afspraak gemaakt. Wij hebben twee Toyota's en het maakt niet uit of we met de (2 jaar oude) Aygo komen of met de 15 jaar oude Corolla.

Service
Theo de Jong (Ede)
29-10-2018
9

Best wel tevreden op een kleinigheid na. De service is altijd perfect maar deze keer waren al mijn “settings” verdwenen en moest ik deze herstellen. Ik kwam er bijv. al rijdend achter dat het stuur in de onderste stand stond zodat ik geen volledig zicht op het dashboard had. Ik moest stoppen om dit te corrigeren. En zo nog een aantal. Is niet erg maar zeg even dat je het gedaan hebt dan corrigeer ik het voor ik ga rijden??.

Service
mevr. A. ten Have (Ede)
29-10-2018
9

Ben al jaren klant bij van Gent. Word altijd zeer correct en vriendelijk behandeld.

Service
G.F. van't Sant (Ede)
29-10-2018
9

Goede informatievriendelijkpersoonlijke aandachtAangezien ik al klant was in Overberg (meer dan 30 jaar) is het duidelijk dat ik veel vertrouwen heb in deze dealer!

Service
Mvr Jp van Meerten (Ede)
29-10-2018
10

Omdat alles altijd goed word uitgelegd en alles schoon terug komt. Een prima service.

Service
Mevr. P. Houdkamp
17-10-2018
10

Vriendelijk, eerlijk zeer klantgericht! Deze dealer bevindt zich op meer dan een uur rijden vanaf mijn woonplaats, maar ik denk er niet aan te wisselen. Al sinds 2008 vaste klant. Deze dealer kent zijn klanten nog bij naam!

Service
A. Kok (Bennekom)
17-10-2018
8

Voor de eerste keer bij deze dealer voor grote beurt auto en APK. Vriendelijke en snelle service en even telefonisch overleg over een extra uit te voeren reparatie. Aanbevolen!

Verkoop
Eduard Brussen
17-10-2018
10

Heel tevreden met dealer ook in Veenendaal.

Service
D.Muller (Ede)
17-10-2018
8

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Service
Werknemer Anlag (Nijmegen)
17-10-2018
8

In de buurt van het werk. Gratis leenfiets mogelijk. Professionele organisatie: kosten vooraf ingeschat, eventuele afwijkingen worden tijdig gecommuniceerd.

Service
H.Bakkenes (Lunteren)
17-10-2018
9

ben zeer tevreden over de afspraak van de beurt en de apk keuring hebben ze netjes op tijd over gebeld voor een afspraak Er werd netjes koffie aan geboden in de wacht ruimte en de voor banden waren aan vernieuwing toe en dat kwamen ze netjes bespreken in de wacht ruimte ook over de prijs er van en werd netjes na de uit voering afgeleverd

Service
W Hommersom (Wageningen )
17-10-2018
9

Eerdere toelichting.

Service
Drs. B. H Steenwijk (Nijkerk)
11-10-2018
9

Zeer vriendelijk personeel. Vooraf kostenopgave. Keurige planning en uitstekende service t.a.v. reparaties etc.

Service
Mevr Gerritsen (Renkum)
11-10-2018
10

-

Service
Ineke van Blotenburg (Garderen )
11-10-2018
10

Goede service fijn personeel.

Service
Dhr Linthorst (Druten)
11-10-2018
8

Goede service, praktisch meedenken, nakomen afspraken.

Service
van Rijn
11-10-2018
10

Fijne garage, vriendelijk geholpen, zeer goede service, denken met je mee.

Service
I. Davelaar
11-10-2018
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en denken goed met je mee.

Service
Cary Badoux (Wageningen)
05-10-2018
10

Kom hier al jaren altijd geholpen naar volle tevredenheid

Service
Mevr H.M. van der Lugt (Ede)
05-10-2018
9

Altijd bereid je onmiddelijk te helpen bij vragen over bedinging zaken van je auto

Verkoop
Theo en Ria Homan (Wageningen)
05-10-2018
10

Prettige deskundige correcte garage.

Service
Berry Trip (Wageningen)
26-09-2018
10

vriendelijk, adequaat, duidelijk, inzichtelijk, luisteren goed, denken mee, begripvol

Verkoop
Wilma Golverdingen
26-09-2018
9

Perfect is niemand, vandaar een 9. Maar het was een leuke en zeer aangename ervaring met deze garage en verkopers kennis te maken. Heb de aflevering als een klein feestje ervaren, het is mijn 4e Toyota GT 86 en dat werd beloond met een hele mooie en vooral heerlijke taart.

Service
A. Lawson (Ede)
19-09-2018
8

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en onderhoud en reparatie wordt naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Dhr.J.H.Harskamp (Ede)
19-09-2018
9

een ontzettend fijn bedrijf waar je uitstekend geholpen wordt.een hoge inruil van je auto.

Service
K.Kist te Ede
19-09-2018
8

Van Gent is een goede garage

Service
N.van maanen (Ede)
19-09-2018
9

Ben al jaren klant dus geen probleem

Service
Cateringbedrijf De4Zussen (Ede)
19-09-2018
9

Toyota van Gent ervaren wij als een zeer prettige autodealer waar wij al onze auto's in onderhoud hebben.altijd correct en netjes.

Service
Saskia van Laar (Wageningen)
13-09-2018
9

Goede sevice en duidelijke afspraken.

Service
Arie Huttinga (Ede)
13-09-2018
9

Zeer goede service, prettige mensen

Verkoop
Colinda Tukker (Ede)
12-09-2018
8

goede service mooi bedrijf

Service
E. Dijkhuis-Zekveld (Ede.)
12-09-2018
10

Als Toyota rijder ben ik tevreden met mijn auto en de garage!

Service
Johan de Vries
06-09-2018
9

Zij zijn altijd vriendelijk en geven goede informatie

Service
Jan Banga (Ede)
06-09-2018
9

zeer correct en vriendelijk

Service
M. Soorsma
05-09-2018
10

Goede service, duidelijke prijsopgave van tevoren. Als er iets extra's gerepareerd wordt, bellen ze je om te overleggen.Zowel aan de telefoon als in de zaak bijzonder vriendelijk en kundig personeel.

Service
R. Schomaker (Wageningen)
05-09-2018
9

Vriendelijke en behulpzame mensen die altijd klaar staan om een uitstekende service te verlenen.

Verkoop
A.J. Schouten (Ede)
23-08-2018
9

Zie eerdere antwoord.

Service
Anton van Bezooijen (Andelst)
23-08-2018
10

De service, de uitstraling van het pand, de vriendelijke medewerkers en de heldere communicatie zijn de belangrijkste redenen om deze dealer te blijven bezoeken.

Service
Clara den Aantrekker (Delft)
22-08-2018
9

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij zijn reuze tevreden met de aankoop in 2016 van de VERSO S, rijdt super!!Goed advies geweest van de verkoper, wij zochten na altijd Volvo gereden te hebben, een kleinere auto met een hoge instap en een automaat en aan deze "eisen"voldoet deze Toyota Verso helemaal.

Verkoop
a fransen (ochten)
22-08-2018
10

zeer beleefd en behulpzaam

Service
Wim Dimmendaal (Bennekom)
22-08-2018
10

Gedegen werk, alleszins acceptabele prijzen, snelheid, kwaliteit en klantgerichtheid, netheid in de werkplaats, keurige klantendesk: gewoon een dealer waar je blij van wordt en het plezier van het autorijden groot maakt.

Service
R.P.M.Favier (Ede)
22-08-2018
9

Tot nu toe steeds naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Luit Postmus (Ede)
20-08-2018
9

Omdat ik tevreden ben over de kwaliteit en de manier van werken.

Service
Steefjan Hendriksen (Veenendaal)
15-08-2018
10

Het is een goede dealer met uitstekende service

Service
H Melgers (bennekom)
15-08-2018
9

Het is prima

Service
Dhr. v. Brakel (Wageningen)
15-08-2018
9

De geplande onderhoudswerkzaamheden uit laten voeren, volgens afspraak. Vakkundig en vriendelijk personeel. Extra werkzaamheden werden tijdig door gesproken en alleen na toestemming uitgevoerd. Zeer tevreden.

Service
BJ Dekker (Ede)
15-08-2018
9

Goede service.Duidelijke (prijs) afspraken vooraf.Bij meer werk wordt vooraf contact opgenomen

Service
R.mizbah-de Kroon (Ede)
15-08-2018
10

Prettig bedrijf

Service
Corien de Jong
10-08-2018
8

Respectvolle behandeling. Er wordt alleen dat uitgevoerd wat noodzakelijk is. Ruimschoots overleg. Ik ben een zeer tevreden klant.

Verkoop
R van den Berg (Gelderland)
08-08-2018
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf dat echt luistert naar de wensen van de klant en dit ook omzet in daden en een prima passend aanbod.

Service
T de Vries
08-08-2018
10

Uitstekende service.

Verkoop
Lammert Wilbrink (Woudenberg)
08-08-2018
10

Dit bedrijf kennn wij al van kinds af aan eerst de ouders en nu de zoon van het bedrijf, we hebben dit bedrijf altijd fijn gevonden om hun service en het na komen en regelen van dingen, als de auto een beurt krijgt is deze altijd schoon en gewassen...

Service
Brit van Maanen. (Soest)
06-08-2018
10

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk bedrijf. Maakt waar wat beloofd wordt. Correcte afhandeling van werkzaamheden en afspraken door vakkundig personeel. Probleemloze uitgifte leenauto bij reparatie van de eigen auto. Aan te bevelen!

Service
Mevr.M. Bakker (Ede)
02-08-2018
10

Autobedrijf ***daar wordt je altijd vriendelijk en correct behandeld,er staat altijd een leenauto en koffie voor je klaar en ze bellen altijd even op als de reparatie tegenvalt om te overleggen.

Service
Bert Spaans (Den Haag)
01-08-2018
10

Voor mij is de service zeer belangrijk en de vriendelijkheid mijn zoon heeft ook een Toyota Prius gekocht en de aflevering was zeer goed en duidelijk.

Verkoop
Dhr. Kompanje (Ede)
31-07-2018
10

Nette garage/showroom, correct en vriendelijk personeel en dat over de gehele linie.

Service
Ebbers (Arnhem)
31-07-2018
8

We komen al jaren bij v Gent in Ede.We hebben twee Toyota sIn onderhoud.Altijd goede service en vriendelijk personeel.

Service
R.M. de Rijk (Vinkeveen)
26-07-2018
10

De juiste, niet overdreven communicatie, prettige behandeling, correcte afhandeling. De rust die het hele bedrijf uitstraalt vertaalt zich ook in de service en betrokkenheid. Het feit dat ik 1 uur moet reizen om juist bij deze garage klant te zijn geeft aan hoe tevreden ik ben.

Service
Gert-Jan Bastmeijer (Ede)
26-07-2018
10

Een goede garage met gemotiveerd en vriendelijk personeel, Ik ben erg tevreden over de manier en de SERVICE die ze geven. Hopelijk blijven ze alert en blijven ze Top presteren.

Service
Henk Meerman (Ede)
25-07-2018
8

De gemaakte afspraken worden zeer correct uitgevoerd en zover ik kan beoordelen ook met kennis van zaken.

Service
Marinus C. Sonneveld (Bennekom)
25-07-2018
9

Zeer tevreden.

Verkoop
Cras
24-07-2018
10

Deskundig en klantvriendelijk, goede deal geboden.

Verkoop
hans koning (heemskerk)
24-07-2018
10

top garage daar kan je wat mee......

Service
Gerard (Ede)
18-07-2018
10

Zeer vriendelijke mensen, voel je daar welkom, een ieder zegt je gedag. Snelle service en als het wat langer duurt stellen ze je daarvan ruim op tijd van op de hoogte. Prettige sfeer om even te wachten onder het genot van de heerlijke koffie. Onderhoud is perfect, nooit geen klachten. en als er een klacht is, zeldzaam, wordt deze goed en snel verholpen. Complimenten ga zo door. Als klap op de vuurpijl wordt je auto ook nog een lekker gewassen. Top !

Service
J. Thijssen (Ede)
18-07-2018
8

Ga zo door, kan t alleen maar beter worden.

Service
Machiel Taal (Ede)
18-07-2018
9

De communicatie over de plannng van de werkzaamheden en de werkzaamheden zelf was helder en goed

Service
Jean Lommen (Ede)
18-07-2018
10

Vlot geholpen, vooraf correct geïnformeerd, vervangend vervoer conform vraag, afspraken goed nagekomen, afhandeling (werkzaamheden en prijsstelling) naar wens. Zeer prettige sfeer en behulpzame medewerkers.

Service
Dhr. J. Hoevelaken (Bennekom)
17-07-2018
10

De auto was eerder in onderhoud bij een autobedrijf in de buurt. Daar waren wij niet zo tevreden over. Na de noodzakelijke reparaties en onderhoud bij de Toyota-dealer is ons gebleken dat er veel mis moest zijn geweest met de auto door de jaren heen. Voor het eerst sinds 3 jaar was het niet nodig om de Toyota-dealer in Oostenrijk met een bezoek te vereren. De remmen functioneerden zoals het hoort in Hoog-alpen regio in Tirol, de motor had geen problemen en de auto reed zuiniger. Het vertrouwen dat wij in de auto en de garage hadden begonnen wij een beetje te verliezen. Dit vertrouwen is nu weer helemaal terug.

Service
George Kaptein (Bennekom)
12-07-2018
10

Ikzelf ben 55 jaar in het autovak werkzaam geweest, waarvan de laatste 30 als eigenaar van een Universeel autobedrijf, dus ik weet wel van het een en ander, en geniet van de wijze waarop dit bij Gebr. van Gent wordt toegepast!

Service
Jurgen Rouwhorst
11-07-2018
8

De medewerkers zijn uiterst vriendelijk, doen zeer hun best, maar het probleem met mijn nieuwe Auris is nog steeds niet opgelost

Service
H schulte (Heteren)
11-07-2018
10

Gewoon top

Service
C.J. van der Sluijs (ede)
11-07-2018
10

Nogmaals de afspraken komen ze na, en dat wat mij het vertrouwen geeft

Verkoop
Alyanne Westerveen (Woudenberg)
10-07-2018
10

Vriendelijke mensen, eerlijk verhaal en je voelt je welkom.

Service
À M H van Wijck Hobe (Heelsum)
09-07-2018
9

Prettig en beleefd geholpen

Service